LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2025 19:00

Ντόρα Μακρυγιάννη: "Κατάλαβα ότι χρειαζόμουν βοήθεια, πολύ hardcore περίοδος"

Ντόρα Μακρυγιάννη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη στο podcast "Νέα γυναίκα μόνη δεν ψάχνει" της Ναταλίας Αργυράκη και μίλησε για όλα!

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μοιράστηκε σκέψεις της για τον έρωτα, την δύναμη της ψυχοθεραπείας αλλά και το φλερτ στη σημερινή εποχή.

«Όταν ήμουν μικρή, είχα εξάρσεις ήμουνα υπέρ στεναχωρημένη, υπέρ θυμωμένη. Μετά χαλάρωσα. Και κατάλαβα ότι οι εξάρσεις σημαίνουν ότι κάποια στιγμή απλά δεν μίλαγες. Οπότε ερχόντουσαν τα μπαμ τα δυνατά. Αγαπώ την ψυχοθεραπεία. Όταν έδινα Πανελλήνιες ήθελα πολύ να το σπουδάσω αλλά δεν έγινε. Πάντα είχα την περιέργεια να κάτσω απέναντι σε έναν άνθρωπο, ειδικό, και να δω πώς δουλεύει αλλά δεν έτυχε ποτέ όλα τα χρόνια της ζωής μου. Όπως μου λέει η ψυχολόγος μου έγινε όταν έπρεπε να γίνει. Απλά έφτασα σε ένα σημείο που κατάλαβα ότι ήθελα βοήθεια εγώ, δεν μπορούσα πια να τα λύσω μόνη μου. Με κρίσεις πανικού, πολλά πολλά. Ήταν πολύ hardcore περίοδος. Και γι’ αυτό και την ευγνωμονώ την ψυχοθεραπεύτρια. Ήμουνα πιεσμένη απ’ τα πάντα. Προσωπικά, επαγγελματικά, οικογενειακά. Δηλαδή ένιωθα ότι πλέον δεν είναι στη δική μου την δυνατότητα να το ξεπεράσω. Κοίτα θεωρώ ότι δεν είναι πια ταμπού όπως παλιά», εξομολογήθηκε αρχικά η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Στη συνέχεια η Ντόρα Μακρυγιάννη μιλώντας για τον έρωτα είπε: «Ήταν καλές. Έχω ερωτευτεί με έχουν ερωτευτεί, έχω αγαπήσει με έχουν αγαπήσει. Νιώθω πολύ γεμάτη. Όλες οι σχέσεις είναι εμπειρίες. Δεν μετανιώνω γιατί πραγματικά το πιστεύω ότι είναι εμπειρία. Αν δεν είμαι ερωτευμένη δεν είμαι σε σχέση, δεν λειτουργεί, δεν το θέλω και δεν αναλώνομαι πια».

«Νομίζω ότι μου λείπει το φλερτ, δηλαδή αυτό που γινόταν παλιά, το τετ - α τετ, την αφιέρωση τραγουδιών, τα βλέμματα στο μπαρ, η προσέγγιση από κοντά», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο η Ντόρα Μακρυγιάννη.

«Να σου πω κάτι; Εγώ νομίζω ότι φταίμε και λίγο εμείς οι γυναίκες, όχι νομίζω, είμαι σίγουρη ότι φταίμε και λίγο εμείς που δεν μας φλερτάρουν. Η απόρριψη και πώς θα έρθει η απόρριψη, έχει να κάνει... Δεν ήμασταν παλιά τόσο "εχθρικές" απέναντι σε ένα άνθρωπο που θα έρθει να μας μιλήσει», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Το θεωρώ πιο αντρίκιο και δυναμικό να έρθει να σου μιλήσει από κοντά, με το διαβάστηκε δεν έπαθε ο εγωισμός σου τίποτα. Το να πάρεις τον εγωισμό σου, να σηκωθείς από την καρέκλα σου, να πας μιλήσεις, να μαζέψεις μετά τα μούτρα σου και να πας στη θέση σου, θέλει πολύ γερά στομάχια. Δεν σου λέω να με προσβάλλεις όταν έρθεις να με φλερτάρεις αλλά ακόμα και να μη μου αρέσεις, μόνο και μόνο που θα κάνεις αυτήν την κίνηση, θα σε διαχειριστώ με περισσότερο σεβασμό», συμπλήρωσε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗ Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μαςΣήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Μεγάλη νίκη η απελευθέρωση του Αμερικανού ομήρου από στη Γάζα

Πάπας Λέων: Με επέλεξαν χωρίς να έχω καμία αξία, είμαι αδελφός και υπηρέτης σαςΣήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Όπως επιτάσσει η παράδοση, αναγνώσθηκαν αποσπάσματα του Ευαγγελίου στα ελληνικά

Ψάρι Βάρδας: Ένα τσιγάρο ήταν η αφορμή της δολοφονίαςΣήμερα 18:11 | Ειδήσεις

Ο 23χρονος επιτέθηκε και σκότωσε με έναν αναδιπλούμενο σουγιά τον 24χρονο μέσα στο θερμοκήπιο που εγραζόντουσαν

Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστάΣήμερα 23:27 | Ειδήσεις

Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, στην ανακοίνωση της οικογένειας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, εκφράζεται αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46Δολοφονία στη Βάρδα: Την Τρίτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη22:32Βόλος – Καλλιθέα: Πικρή… νίκη για τους φιλοξενούμενους22:18Γαλλία – αεροδρόμιο Ορλί: Χάος λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας22:03Λάρισα: «Εστία κινδύνου» από κάγκελο που ξεκόλλησε21:49Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γιός του σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Πορτογαλία και πανηγύρισε σαν εκείνον (βίντεο)21:35Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα21:21Εσθονία: Οι ρωσικές Αρχές παρακρατούν ελληνόκτητο τάνκερ στη Βαλτική Θάλασσα21:08Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:54Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στο κέντρο20:41Λαμία – Παναιτωλικός: Αδιάφορο μεν… ματσάρα δε!20:27Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μας20:14Συνελήφθη με πιστόλι σε νυχτερινό κέντρο20:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 20 άτομα να οδηγούν χωρίς δίπλωμα - Υπό την επήρεια μέθης οι τρεις εξ αυτών19:46Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν 19:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο