LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 07 Μαΐου 2025 13:06

Γιώργος Λιάγκας για Σπύρο Λάζαρη & Ευαγγελία Αραβανή: "Εγώ τους γνώρισα! Τώρα να σας πω μια ιστορία; Θα με βρίσει..."

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 7 Μαΐου το εξώδικο που έστειλε στα ΜΜΕ ο στενός του φίλος και επιχειρηματίας Σπύρος Λάζαρης. Με το εξώδικο, δηλώνει ότι δεν επιθυμεί δημοσιογραφική και φωτογραφική κάλυψη του γάμου του με την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά ούτε και της βάπτισης του γιου τους και ζητά από τα media να σεβαστούν την επιθυμία του για ιδιωτικότητα. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρει, θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά.

«Εγώ δεν είμαι καλεσμένος, είμαι οικογένεια. Οπότε από εμένα επιτρέπεται. Έχω άλλη σχέση με τον Σπύρο. Εγώ που τους γνώρισα δεν έχω δικαίωμα να τραβήξω ένα πλάνο; Ήμουν η προξενήτρα. Η εκκλησία δεν είναι κάποιο κτήμα που είναι κλειστό. Είναι στη Φιλοθέη, το απόγευμα της Κυριακής. Εκεί, λοιπόν, μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε με μια κάμερα απέναντι και να τραβήξει τα πάντα. Πιστεύω για την εκκλησία το έκαναν. Δεν σου λέει ότι απαγορεύεται να τραβήξεις, απαγορεύεται να τα δώσεις. Ο Σπύρος Λάζαρης το σκέφτηκε κάποιες ημέρες πριν το κάνει.

Ο Σπύρος είναι ένα παιδί που δεν θέλει καθόλου να είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Παρότι έχει φίλους δημοσιογράφους, δεν θέλει καθόλου. Είναι επιλογή του, είναι δικαίωμά του. Τώρα να σας πω μια ιστορία; Θα με βρίσει. Ο Σπύρος δεν θέλει να βγαίνει καθόλου η ζωή του προς τα έξω.

Διαβάστε επίσης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το εξώδικο Σπύρου Λάζαρη για τον γάμο του με την Ευαγγελία Αραβανή: "Ήρθε μετά από ώριμη σκέψη"

Όταν τα πρωτοφτιάξανε με την Ευαγγελία, όπως όλα τα ζευγάρια στην αρχή, δεν κρύβονται για να δέσει το γλυκό; Ειδικά όταν έχεις παιδιά δεν θέλεις να βγαίνει προς τα έξω η προσωπική σου ζωή. Έχουμε πάει με το φουσκωτό σε μια παραλία και ήμασταν εγώ, η τότε σύντροφός μου και ο Σπύρος με την Ευαγγελία. Πάμε σε μια βραχονησίδα στις Κυκλάδες και μου λέει “εδώ θα μας δούνε”.

Πήγαμε στα ρηχά, η Ευαγγελία καθόταν με ένα μεγάλο καπέλο μη φανεί και όλως τυχαίως, ενώ του έλεγα δεν υπάρχουν Έλληνες εδώ, πετάγεται ένας και φωνάζει “Ε Λάζαρη που είσαι; Ρε τώρα έλεγα για σένα ότι τα έχεις με την Αραβανή. Ισχύει;”. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Σπύρος είναι μέσα στους πολύ δικούς μου ανθρώπους. Τους ζω, είναι σαν οικογένειά μου, είναι πραγματικά πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι. Δεν έχουν τσακωθεί ποτέ» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Γάζα μετά τον πόλεμο21:18Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νίκη των Ερυθρόλευκων σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι αιωνίων21:04ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ζίβκοβιτς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ20:50Απεργία την Τρίτη 14 Οκτωβρίου: Πώς θα κινηθούν το μετρό, τα λεωφορεία και τα πλοία20:36Κρήτη: Σεισμός 3,9 ρίχτερ20:22Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε δύο ανήλικους 20:08Ηλίας Κωστής: Ρήξη χιαστού και τέλος η σεζόν για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης19:54Βόλος: Υπό την επήρεια οινοπνεύματος ήταν ο ανήλικος που προκάλεσε το τροχαίο με το φορτηγάκι 19:40Αθήνα: Συνελήφθη άνδρας που άρπαζε τσάντες γυναικών από την μοτοσυκλέτα του19:26Ελευσίνα: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για κατοχή κάνναβης - Στην οικία του ενός βρέθηκε σπαθί (εικόνες)19:12Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονο18:58Λάρισα: Ακρωτηριάστηκε γυναίκα σε εκκοκιστήριο18:44ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε μπαρ - Αναφορές για νεκρούς18:30Πατήσια: Εκτός κινδύνου το βρέφος που λιποθύμησε αφού εισέπνευσε ναρκωτικές ουσίες18:16Καρέτσας: Καλύτερος παίκτης κ18 του 2025 σύμφωνα με την CIES18:01Ζελένσκι: Ο κόσμος είναι επικεντρωμένος στη Μέση Ανατολή, ενώ η Μόσχα κλιμακώνει τα πλήγματά της17:49Κρήτη: Εξιχνιάσθηκαν 39 κλοπές μοτοσυκλετών - Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων17:35Παναθηναϊκός: Ο Κέντρικ Ναν αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ17:21Αίγινα: Σύλληψη πλοιάρχου για τον τραυματισμό του 9χρονου17:07Ολυμπιακός: Χωρίς τον Φουρνιέ στο πρώτο Nτέρμπι Aιωνίων της χρονιάς16:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο