Ελένη Τσολάκη: Ξεκίνησε τις βόλτες με την κόρη της - Η φωτογραφία από την κυριακάτικη έξοδό τους
Η Ελένη Τσολάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μαμά.
Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της Παύλο Πετρουλάκη.
Να σημειωθεί, πως η Ελένη Τσολάκη έχει επιστρέψει ήδη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου".
Δείτε επίσης! Ελένη Τσολάκη: "Αισθάνομαι σαν να ξεκινάω πάλι από την αρχή" - Τι είπε για το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους;
Μπορεί η Ελένη Τσολάκη να βρίσκεται καθημερινά στο πλατό και να ενημερώνει τους τηλεθεατές, ωστόσο έχει ως απόλυτη προτεραιότητά της την μικρή της πριγκίπισσα και περνάει μαζί της όμορφες και μοναδικές στιγμές.
Μάλιστα, μαμά και κόρη έχουν ξεκινήσει και τις βόλτες.
Σήμερα, Κυριακή 4 Μαΐου, η Ελένη Τσολάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την έξοδό τους.
«Η πιο όμορφη Κυριακή!!!», έγραψε στη λεζάντα η Ελένη Τσολάκη.
Δείτε την ανάρτησή της.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.