Σίσσυ Χρηστίδου: Η on air αναφορά στον γιο της - "Με σοκάρει αυτή η πληροφορία"
Στη δολοφονία της 16χρονης Μάγια, στην Πολωνία, αναφέρθηκαν το πρωί του Σαββάτου 3 Μαΐου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή το έγκλημα, έκανε μια αναφορά στην ηλικία του γιου της, σχολιάζοντας πόσο την σόκαρε η εν λόγω διολοφονία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φίλιππος Μαραντίνης, έγινε τον Αύγουστο 16 ετών, άρα είναι συνομίληκος με την άτυχη κοπέλα.
Το έφηβο κορίτσι δολοφονήθηκε από έναν 17χρονο φίλο της, ο οποίος τελικά συνελήφθη στην Κατερίνη, όπου βρέθηκε με το σχολείο του και το πρόγραμμα Εrasmus.
Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα η Σίσσυ Χρηστίδου: "Συγγνώμη, πάμε σε διαφημίσεις, δεν μπορώ να το διαχειριστώ"
Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Μιλάμε για ένα συγκλονιστικό έγκλημα… Σοκάρει ακόμα περισσότερο ο τρόπος που αυτό το παιδί προχώρησε, ήρθε στην Ελλάδα σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και επειδή έχω και παιδί σε αυτή την ηλικία, με σοκάρει πάρα πολύ αυτή η πληροφορία. Δεν είναι διαχειρίσιμη. Λες, τι μπορεί να έχει συμβεί σε έναν άνθρωπο για να καταλήξει στα 17 του να κάνει ένα τέτοιο έγκλημα;».
Δείτε το σχετικό βίντεο: