Φαίη Σκορδά: Η ενόχληση με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - "Συγγνώμη, έβαλαν ακουστικό ζωντανά στη σύνδεση;"
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου έφτασε το πρωί της Παρασκευής 2 Μαίου συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Νίκο Αλεξανδρή στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης της μήνυσης που έκανε εναντίον της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα.
Οι κάμερες των εκπομπών ήταν εκεί και οι ρεπόρτερ ξεκίνησαν τις ερωτήσεις στον Νίκο Αλεξανδρή. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε ακουστικό στον δικηγόρο για να μιλήσει ζωντανά στη "Super Κατερίνα".
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Φαίη Σκορδά, που βλέποντας τι συνέβη, είπε: "Συγγνώμη, έβαλαν ακουστικό ζωντανά στη σύνδεση; Στέργιε σε ευχαριστούμε πολύ! Θα πάω σε διαφημίσεις…".
Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα: