LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Απριλίου 2025 09:23

Μέγκαν Μαρκλ: Οι αποκαλύψεις για το Μπάκιγχαμ & τα on air κλάματα για τα παιδιά της - "Βρεθήκαμε σε πόλεμο"

Μέγκαν Μαρκλ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν σε συνέντευξή της η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνήθειά της να τους γράφει καθημερινά emails που θα διαβάσουν, όταν κλείσουν τα 18.

Καλεσμένη στο podact της Τζέιμι Κερν Λίμα, η Δούκισσα του Σάσεξ αναφέρθηκε στον πρίγκιπα Χάρι και τα παιδιά τους, τον 5χρονο Άρτσι και την Λίλιμπετ που είναι τριών ετών αλλά και στο Παλάτι!

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε αρχικά, ότι γράφει καθημερινά στα παιδιά της ένα email για να τα διαβάσουν όταν γίνουν 18 ετών και συγκινήθηκε διαβάζοντας ένα από αυτά, το οποίο έλεγε: «Στον Άρτσι και τη Λίλι μέσω του μπαμπά. Αγαπάμε το φαγητό σου. Αγαπάμε τις τηγανίτες σου και αγαπάμε, αγαπάμε, αγαπάμε τις αγκαλιές σου. Είσαι η καλύτερη μαμά και σ' αγαπάμε».

Αναφερόμενη στο email, είπε: «Τόσο γλυκό. Μου αρέσει επίσης που λένε “μαμά” αντί για “μαμάκα”, που είναι πολύ βρετανικό». Στη συνέχεια, σκούπισε τα δάκρυά της και πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα αυτό, είναι απλά τόσο υπέροχα. Γι' αυτό είναι τόσο ωραίο να μην φοράς μακιγιάζ, ευχαριστώ».

Κατά τη διάρκεια του podcast, το οποίο δημοσιεύτηκε, η Δούκισσα του Σάσεξ μίλησε και για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας πως είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ αλλά και για τη βασιλική οικογένεια. Όπως εξήγησε, η ίδια και ο σύζυγός της βρέθηκαν «σε πόλεμο» σχεδόν αμέσως αφότου γνωρίστηκαν και μάλιστα η κατάσταση έγινε δύσκολη πολύ γρήγορα, πράγμα που δεν τους άφησε να χαρούν την αρχή του δεσμού τους.

«Εκεί που στην αρχή ήταν όλα "πεταλούδες", αμέσως βρεθήκαμε σε πόλεμο μαζί. Αμέσως από την αρχή, μετά από έξι μήνες σχέσης, βρεθήκαμε στον πόλεμο», τόνισε μιλώντας στο podcast της Τζέιμι Κερν Λίμα. Η Δούκισσα του Σάσεξ συνέχισε να περιγράφει τη δύσκολη αρχή της σχέσης τους, τονίζοντας ότι «βγαίνεις από την πύλη μετά από έξι μήνες και βρίσκεσαι κατευθείαν στον πόλεμο».

Διαβάστε επίσης: Μέγκαν Μαρκλ: Τo συμβολικό δώρο που έκανε στον βασιλιά Κάρολο για την επέτειο γάμου του

«Τώρα λοιπόν επτά χρόνια μετά, που έχουμε λίγο χώρο να "αναπνεύσουμε", μπορούμε απλά να απολαύσουμε ο ένας τον άλλον με έναν νέο τρόπο. Και γι' αυτό νιώθω ότι είναι περισσότερο μια περίοδος σαν τον μήνα του μέλιτος για εμάς», συμπλήρωσε.

Για τις εμπειρίες της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν Μαρκλ είπε: «Ως Αμερικανίδα, ήμουν πραγματικά έκπληκτη από την τυπικότητα της ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ζωή εκεί ήταν σοκ για το σύστημα». Ακόμα, περιέγραψε τη συνάντησή της με τη Βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά ως μια εμπειρία που τη «σόκαρε». Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Νόμιζα ότι ήταν αστείο, όταν ο Χάρι μου είπε ότι έπρεπε να υποκλίνομαι».

Παράλληλα μίλησε για τον ρατσισμό που δέχτηκε: «Η ρατσιστική συμπεριφορά και η ασυνείδητη προκατάληψη που έζησα ήταν σοκαριστικά», δήλωσε. Όπως ανέφερε, τα όσα έζησε την έκαναν να αισθάνεται απομονωμένη και ανήμπορη να προσαρμοστεί στις αυστηρές κοινωνικές νόρμες της βασιλικής ζωής. «Ήμουν τόσο έκπληκτη από όλη αυτή την αυστηρότητα και την τυπικότητα. Έπρεπε να υποκλίνομαι και να ακολουθώ κανόνες που δεν καταλάβαινα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έπρεπε να περάσω μέσα από τέτοιες καταστάσεις».

Κλείνοντας, η Μέγκαν Μαρκλ επέμεινε ότι δεν ενδιαφέρεται να διεκδικήσει κανένα βασιλικό αξίωμα, απαντώντας: «Όχι. Ποτέ. Θεέ μου. Όχι δεν με ενδιαφέρει αυτό».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗ Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μαςΣήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Μεγάλη νίκη η απελευθέρωση του Αμερικανού ομήρου από στη Γάζα

Πάπας Λέων: Με επέλεξαν χωρίς να έχω καμία αξία, είμαι αδελφός και υπηρέτης σαςΣήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Όπως επιτάσσει η παράδοση, αναγνώσθηκαν αποσπάσματα του Ευαγγελίου στα ελληνικά

Ψάρι Βάρδας: Ένα τσιγάρο ήταν η αφορμή της δολοφονίαςΣήμερα 18:11 | Ειδήσεις

Ο 23χρονος επιτέθηκε και σκότωσε με έναν αναδιπλούμενο σουγιά τον 24χρονο μέσα στο θερμοκήπιο που εγραζόντουσαν

Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστάΣήμερα 23:27 | Ειδήσεις

Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης, στην ανακοίνωση της οικογένειας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, εκφράζεται αισιοδοξία για την αντιμετώπιση της ασθένειας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46Δολοφονία στη Βάρδα: Την Τρίτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη22:32Βόλος – Καλλιθέα: Πικρή… νίκη για τους φιλοξενούμενους22:18Γαλλία – αεροδρόμιο Ορλί: Χάος λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας22:03Λάρισα: «Εστία κινδύνου» από κάγκελο που ξεκόλλησε21:49Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γιός του σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Πορτογαλία και πανηγύρισε σαν εκείνον (βίντεο)21:35Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα21:21Εσθονία: Οι ρωσικές Αρχές παρακρατούν ελληνόκτητο τάνκερ στη Βαλτική Θάλασσα21:08Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:54Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στο κέντρο20:41Λαμία – Παναιτωλικός: Αδιάφορο μεν… ματσάρα δε!20:27Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μας20:14Συνελήφθη με πιστόλι σε νυχτερινό κέντρο20:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 20 άτομα να οδηγούν χωρίς δίπλωμα - Υπό την επήρεια μέθης οι τρεις εξ αυτών19:46Πρωταθλήτρια Ολλανδίας η Αϊντχόφεν 19:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο