LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 17 Απριλίου 2025 12:29

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε για τα σχόλια της Χαράς Τσιώλη: "Η εν λόγω "κυρία" μόνο διαφήμιση θα πάρει..."

Τουνη

Με βίντεό της στο TikTok πριν από λίγες ημέρες, η Χαρά Τσιώλη κατακεραύνωσε την Ιωάννα Τούνη, με αναφορές στο revenge porn video που είχε διαρρεύσει πρώην σύντροφός της.

Η Χαρά Τσιώλη έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση ως απάντηση στην τοποθέτηση της Ιωάννας Τούνη, σχετικά με εκείνους που συνδυάζουν το όνομά της με τα πάρτι στο Ντουμπάι και την ατάκα της influencer "το πολύ να έχουν πάει μέχρι την Καρδίτσα".

Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν στα όσα είπε η Χαρά Τσιώλη και η TikToker, PaintRuth, η οποία στήριξε δημόσια την Ιωάννα Τούνη.

"Καλά κάνει ο κόσμος που κράζει την Τούνη, γιατί έχει κουραστεί. Δεν το λέω εγώ, βγήκε και το είπε μία influencer εδώ στα social και από κάτω ο κόσμος την επιβραβεύει. Προσωπικά δεν ακολουθώ την Τούνη. Βλέποντας όμως το βίντεο μιας γυναίκας να λέει ότι: "καλά σου κάνουν Τούνη και γράφουν αυτά τα σχόλια, καλά κάνουν και σε βρίζουν και να μην σε θίγει, γιατί έγινες γνωστή μέσα από ένα ροζ βίντεο -που παρεμπιπτόντως το έβγαλε ο πρώην σύντροφός σου στη φόρα αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα- καλά κάνουν και σε λένε πόρνη, γιατί είσαι κακό παράδειγμα για τα μικρά κορίτσια".

Διαβάστε επίσης: Χαρά Τσιώλη κατά Τούνη: "Ιωάννα μου, έγινες γνωστή μέσα από ένα ροζ βίντεο που είχε κυκλοφορήσει παντού"

Η γυναίκα που ανέβασε το βίντεο μιλάει για αξιοπρέπεια και ηθική και συνδέει τη φτώχεια με την τιμιότητα. Η ίδια όμως είναι στο Ντουμπάι και καλά κάνει για εμένα. Δεν βλέπω όμως να κάνει μια απλή ζωή, αλλά κράζει την Τούνη. Απλώς εκείνη το παίζει λίγο ταπεινή και λίγο βλαχούλα και ότι τάχα απαξιεί τα χρήματα και δεν είναι ματαιόδοξη σαν την Τούνη. Ναι, αυτό θα το έλεγες και υποκρισία εσύ και κάθε εσύ που σκέφτεσαι σαν αυτήν την κυρία, που ανέβασε το βίντεο και την χειροκροτάς.

Είσαι ηθική είσαι σωστή και καλό παράδειγμα για τα παιδιά σου όταν βγαίνεις και λες ότι μία γυναίκα αξίζει όλο αυτό το μίσος; Έχω να πω ότι η παιδεία αρχίζει πρώτα από εμάς. Το τι ακολουθούν τα παιδιά μας και το τι πρότυπα έχουν, αρχίζει από εμάς τους γονείς. Εσύ δίνεις καλό παράδειγμα στη νέα γενιά.

Σε κάνει μια αξιοπρεπή γυναίκα, μια ηθική γυναίκα να λες ότι η Τούνη έγινε γνωστή με ένα βίντεο το οποίο ήταν revenge porn; Είσαι σωστή με το να δικαιολογείς τα αισχρά σχόλια και τα βρισίδια και το μίσος που δέχεται μια άλλη γυναίκα; Για εμένα μια γυναίκα που το παίζει τόσο ηθική και κουνάει το δάχτυλο σε μία άλλη γυναίκα, συνήθως έχει και τα πιο βρώμικα χέρια. Καλό Πάσχα" ακούγεται να λέει η PaintRuth.

@paint_ruth Μίσος και βρισιδια για τη Τουνη μαζί με μαθήματα ηθικής! καλό Πάσχα χριστιανοί ! #fyp#ελληνικοτικτοκ ? sonido original - PaintRuth

Η Ιωάννα Τούνη με τη σειρά της απάντησε με σχόλιό της κάτω από την ανάρτηση, για όσα είπε εναντίον της η Χαρά Τσιώλη.

"Τα είπες ΟΛΑ… Θα τοποθετούμουν και εγώ για το βίντεο που σχολιάζεις με τόσο ορθό τρόπο.. αλλά η εν λόγω «κυρία» μόνο διαφήμιση θα πάρει ό,τι και να σχολιάσω για αυτήν. Και αυτό ακριβώς επιδιώκει" έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Τουνη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗΠΑ: Ανατροπή λεωφορείου στη Νέα Υόρκη - Πολλοί νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά (εικόνες)Σήμερα 22:28 | Ειδήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης επιβατών, εφόσον υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Γυναικοκτονία στο Βόλο: Γνωστός στις αρχές ο 40χρονος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.Σήμερα 19:55 | Ειδήσεις

Ο 40χρονος σύζυγος του θύματος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

25 Υπουργοί Εξωτερικών καλούν το Ισραήλ να αποσύρει τον σχεδιασμό για τους εποικισμούςΣήμερα 22:11 | Ειδήσεις

«Τέτοιου είδους ενέργειες υπονομεύουν την ασφάλεια και υποδαυλίζουν τη βία», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι ΥΠ.ΕΞ. 25 χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Φθιώτιδα: 60χρονος πυροβόλησε τον αδελφό του με καραμπίναΣήμερα 23:10 | Ειδήσεις

Τα σκάγια τραυμάτισαν δύο ακόμη άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στους Παξούς: Πνίγηκε 4χρονο κοριτσάκι σε πισίνα23:59Αιτωλοακαρνανία: Το έθιμο της βαρκαρόλας φώτισε τον ουρανό του Μύτικα (εικόνες)23:44Ασπρόπυργος: Άγρια επίθεση σε υπάλληλο καθαριότητας – Τραυματίστηκε σοβαρά23:29Φθιώτιδα: 60χρονος πυροβόλησε τον αδελφό του με καραμπίνα23:1425 Υπουργοί Εξωτερικών καλούν το Ισραήλ να αποσύρει τον σχεδιασμό για τους εποικισμούς22:59Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά ορειβάτισσας που τραυματίστηκε στον Όλυμπο22:44ΗΠΑ: Ανατροπή λεωφορείου στη Νέα Υόρκη - Πολλοί νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά (εικόνες)22:29 Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες για αεροπορική επιδρομή στο Τελ Αβίβ (βίντεο) 22:14Σαρωνίδα: Νεκρή ανασύρθηκε 76χρονη από τη θάλασσα21:59Ολλανδία: Παραιτήθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών – Λόγος η διαφωνία για την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ21:44ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να αναπτύξει στρατό σε Σικάγο και Νέα Υόρκη – Οι Εθνοφρουροί στην Ουάσινγκτον "σύντομα θα οπλοφορούν"21:30 Ιράν: Τουλάχιστον 5 αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ενέδρα (βίντεο) 21:16Θεσσαλονίκη: Υλικές ζημιές προκάλεσε η φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων21:02Νετανιάχου: Χονδροειδές ψέμα η έκθεση του ΟΗΕ που κηρύσσει κατάσταση λιμού στη Γάζα20:48Γυναίκα αρνήθηκε να παραλάβει την παραγγελία της επειδή ο διανομέας δεν ήταν Έλληνας - Θύελλα αντιδράσεων στα social media (βίντεο)20:34Βρετανία για κήρυξη κατάστασης λιμού στη Γάζα: Είναι ένα ηθικό σκάνδαλο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί20:20Γυναικοκτονία στο Βόλο: Γνωστός στις αρχές ο 40χρονος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.20:06Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στα Λαγυνά19:52Τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος οδηγός του φορτηγού19:38Δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι: Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος δράστης19:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο