LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 14 Απριλίου 2025 09:13

Τσιμτσιλή σε Παπανώτα: "Δημητράκη μου, ηρέμησες; Όλα καλά; Εγώ είδες με τι αγάπη απάντησα στις δικές σου δηλώσεις"

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μία συζήτηση όλο νόημα το πρωί της Μ. Δευτέρας 14/4 στο «Happy Day» με τους συνεργάτες της με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα.

«Κωστάκη, εσύ μου έχεις ντυθεί άνοιξη; Εξήγησε στον Νίκο Συρίγο ότι δεν είσαι σαν Μεγάλη Παρασκευή, γιατί είπε ότι βλέπει δύο ανθρώπους (σ.σ τον Κώστα Φραγκολιά και τον Δημήτρη Παπανώτα που έχουν ανανεώσει αλλά είναι σαν Μεγάλες Παρασκευές», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Πήρα πρωτάθλημα, το θέατρο πάει καλά, εδώ στην εκπομπή εντάξει. Μέχρι να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε, περάσαμε λίγο ζόρι… για μένα χωρίς λόγο. Ας μην το συζητήσουμε τώρα, ας το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή», απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Δημητράκη μου, ηρέμησες; Όλα καλά; Εγώ είδες με τι αγάπη απάντησα στις δικές σου δηλώσεις. Με ρώτησαν αν θύμωσα με τις δηλώσεις σου, γιατί είχε να κάνει με την εκπομπή και με αυτό που περνάμε, και είπα ότι στεναχωρήθηκα, γιατί ήξερα και την πρόθεση του σταθμού απέναντι στον Δημήτρη και την πρόθεση τη δική μου απέναντι στον Δημήτρη και στεναχωρήθηκα, γιατί πέρασε όλο αυτό», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης - Δημήτρης Παπανώτας: "Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις που έκανα για το Happy Day"

 «Εσύ γιατί να θυμώσεις; Να θυμώσει κάποιος άλλος που είναι στο κέντρο της Αθήνας. Επειδή δεν πιστεύω ότι ξαφνικά όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος έχει πάθει «γκάγκα» και δεν έχει μυαλό, θέλω να πιστεύω ότι δεν ήθελαν να καταλάβουν τι είπα και το πήγαν αλλού. Αλλά ξέρουν τι είπα», της αποκρίθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο ακόλουθο βίντεο:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνεςΣήμερα 12:07 | Ειδήσεις

Η έκθεση καταγράφει πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και έλλειψη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ των στελεχών της Διοίκησης της Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πιερρακάκης για 10ετές ομόλογο: "Απάντηση»" σε όσους αμφισβητούν την αξία της επενδυτικής βαθμίδας13:24Συνάντηση Κικίλια - Γεραπετρίτη μετά τις επιθέσεις με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια 13:10Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η "ΔΕΟΣ" – Πώς θα λειτουργεί12:55Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση12:40Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γιώργος Βασιλείου09:23Μπλόκα αγροτών - Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά ο Προμαχώνας09:08Ξεκινά ο διαγωνισμός για τεχνικό σύμβουλο στον νέο ΟΣΕ08:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο