LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 09 Απριλίου 2025 20:31

Θοδωρής Μαραντίνης: Ο χωρισμός από τη Σίσσυ Χρηστίδου και η απάντηση για την πολυσυζητημένη συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα

Μαραντινη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο νέο Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη στο Ratpack. O γνωστός τραγουδιστής, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη δύσκολη περίοδο μετά το διαζύγιό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και τις επιπτώσεις που είχε στη ζωή του.

"Συνειδητοποίησα ότι ο χωρισμός γενικά δεν είναι αποτυχία. Μπαίνεις στην ενέργεια ότι δεν είμαι αρκετός, όχι φταίει ο άλλος, όταν περάσει ο χρόνος λες “μήπως κι εγώ έφταιγα”, πόσο μάλιστα αν έχεις έναν γάμο και παιδιά. Που υπάρχει όλο αυτό το κοινωνικό βάρος – ειδικά στην ελληνική κοινωνία – “ο γάμος αυτός πρέπει”.

Εγώ αυτό που συνειδητοποίησα στην πορεία είναι ότι ένας γάμος δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένος, αν χωρίσεις. Το πώς θα διαχειριστείς τον χωρισμό εκεί θα φανεί αν είναι αποτυχία. Το διαζύγιο κρίνει αν ήταν αποτυχημένο κάτι. Ο γάμος δεν μπορεί να είναι αποτυχημένος, δεν μπορείς να ξέρεις πως θα έρθουν τα πράγματα. Αν δεις στην πορεία πως δεν λειτουργεί, εγώ το βρίσκω πολύ λογικό, θεμιτό να πεις "το σταματάω" είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στο τι ψυχολογικό κόστος έχει η δημοσιότητα που πήρε το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και πώς το διαχειρίστηκε, ο ίδιος αποκάλυψε: "Δεν είναι πολύ εύκολο, ιδίως όταν έχεις παιδιά και μεγάλα παιδιά που έχουν πρόσβαση σε όλη την πληροφορία. Και επειδή τις περισσότερες φορές η πληροφορία που βγαίνει δεν είναι η αλήθεια. Όσο συνειδητή να είναι η απόφαση να χωρίσεις με κάποιον, δεν είναι ποτέ εύκολο. Είναι μια αλλαγή. Έχει μια δυσκολία.

Όταν υπάρχει ξαφνικά και η δημοσιότητα σου παίρνει την εστίαση από την ουσία και ασχολείσαι με κάτι άλλο. Για να αμυνθείς. Σου δημιουργεί ένταση μέσα στην ήδη υπάρχουσα. Ανυπομονώ να τελειώσει όλη αυτή η διαδικασία. Γιατί θεωρώ ότι μετά από ένα συγκεκριμένο σημείο εφόσον η απόφαση είναι πολύ συγκεκριμένη, ο στόχος είναι τα παιδιά και η ζωή το καθενός. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει ο καθένας και προχωρήσει, τόσο πιο καλά θα είναι για όλους. Πιο πολύ βοηθάει αυτή η κατάσταση τα μέσα, παρά την ουσία των πραγμάτων".

Παράλληλα ο Θοδωρής Μαραντίνης παραδέχτηκε ότι ένιωσε ανασφάλεια μήπως οι ψευδείς ειδήσεις για το διαζύγιό του βλάψουν τη δημοτικότητά του. Επίσης εξήγησε τι τον οδήγησε να μιλήσει ανοιχτά για τη δικαστική του διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου στον Γιώργο Λιάγκα το 2023.

"Γενικά δεν θέλω να μπαίνω σε βάθος, επιδερμικά πάντα απαντάω σε αυτό το θέμα. Επειδή το θεωρώ λογικό και τίμιο να μην μιλάω μόνο για τη δουλειά μου, όταν μου δίνετε ένα βήμα, πακέτο πάει και η προσωπική μου ζωή δυστυχώς ή ευτυχώς. Μία φορά έχω απαντήσει λίγο περισσότερο σε βάθος στον Γιώργο Λιάγκα, γιατί όντως το ψέμα και τα κακώς κείμενα, είχαν αρχίσει να με βλάπτουν. Ήταν η αίσθηση που ένιωσα εγώ. Το αντιλήφθηκα και από τον κόσμο και από το κοντινό μου περιβάλλον, άρχισα να χάνω δουλειές. Όλο αυτό έπρεπε να μπει σε μια τάξη. Διέρρευσε μία διαστρεβλωμένη κλειδαρότρυπα, εγώ έπρεπε απλά να βάλω ένα μικρό πλαίσιο και όχι να δώσω την απάντηση στην κλειδαρότρυπα. Πρέπει να μείνει στο παρελθόν όλο αυτό, να τελειώσει και να προχωρήσουμε μπροστά" είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο (από το 25.02')

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός τουΣήμερα 08:41 | Ειδήσεις

Κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο με θύμα έναν ανήλικο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γιώργος Βασιλείου09:23Μπλόκα αγροτών - Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά ο Προμαχώνας09:08Ξεκινά ο διαγωνισμός για τεχνικό σύμβουλο στον νέο ΟΣΕ08:53Κουνούπια και κλιματική αλλαγή: Πώς τα νέα δεδομένα παρατείνουν την παρουσία τους και ευνοούν την εξάπλωσή τους08:38Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών08:24Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 08:09Γαλλία: Οι τουρίστες από χώρες εκτός της Ευρώπης θα πληρώνουν πιο ακριβό εισιτήριο σε 5 πασίγνωστους πολιτιστικούς χώρους07:53Φορολογικό "διαζύγιο": Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων07:38Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση07:24Πυρκαγιά στο Ροστόφ της Ρωσίας από ουκρανικά drones - 4 τραυματίες07:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο