LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Απριλίου 2025 15:45

Η Εύη Βατίδου στο μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια: "Συνεχίζω μπροστά και δίπλα στα παιδιά μου" - Η στιγμή έντασης με τον γιο της, Χρήστο

Βατίδου

Στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών έγινε την Κυριακή 6/04 το 40ήμερο μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια.

Τα παιδιά του ποινικολόγου, Χρήστος Κούγιας και Μάιρα Κούγια, έφτασαν γύρω στις 12:15 στον Ιερό Ναό χωρίς τη συνοδεία της μητέρας τους, Εύης Βατίδου, η οποία πήγε στις 12:30 μόνη της, όπως μετέφερε η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Διαβάστε επίσης! Αλέξης Κούγιας: Τα παιδιά του, Χρήστος και Μάιρα και η Εύη Βατίδου στο 40ήμερο μνημόσυνο του

Μάλιστα, μετά το μνημόσυνο ακολούθησε μια στιγμή έντασης ανάμεσα σε γιο και μητέρα. Η Εύη Βατίδου έκανε κάποιες δηλώσεις στις κάμερες, κάτι που βρήκε αντίθετο τον Χρήστο Κούγια, ο οποίος είχε επιλέξει να μην μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία. Η κάμερα της εκπομπής του Mega κατέγραψε τη στιγμή έντασης, όπου βλέπουμε τη μητέρα και τον γιο να μιλούν έντονα μεταξύ τους.

Εύη Βατίδου – Η δήλωση στο μνημόσυνο του Αλέξη Κούγια που προκάλεσε την αντίδραση του γιου της, Χρήστου

«Στο σημερινό μνημόσυνο του Αλέξη επιλέγω να σταθώ με ειλικρίνεια και σεβασμό απέναντι στο παρελθόν μας. Η κοινή μας πορεία δεν ήταν εύκολη, είχε δυσκολίες, πίκρες και στιγμές που μας σημάδεψαν. Υπήρχαν όμως και φωτεινές στιγμές, η σημαντικότερη από αυτές, η γέννηση των παιδιών μας και αυτές θα κρατώ στην καρδιά. Για εκείνα στάθηκα και θα συνεχίσω να στέκομαι δυνατή, για να έχουν την αγάπη, την ηρεμία και τη σταθερότητα που χρειάζονται.

Θα είμαι δίπλα τους με κατανόηση. Ήταν ο πατέρας τους και όπως κάθε παιδί, χρειάζονται χρόνο κα χώρο για να επεξεργαστούν την απώλεια και να βρουν τη δική τους εσωτερική γαλήνη. Όσο για εμένα συνεχίζω μπροστά με δύναμη, πίστη κι ελπίδα για ένα μέλλον που θα φέρει περισσότερη ησυχία, φως κι αλήθεια. Κλείνω ένα δύσκολο κεφάλαιο της ζωής μου με αξιοπρέπεια και ανοίγω ένα νέο για εμένα, για τα παιδιά μου, για τη ζωή που μας περιμένει. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Αιωνία του η μνήμη», ήταν η δήλωση της Εύης Βατίδου, η οποία αρνήθηκε να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαHellenic Train - Επαναστατική Αυτοάμυνα: Όλες οι επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσηςΣήμερα 16:18 | Ειδήσεις

Πόσες και ποιες επιθέσεις αποδίδονται από τις Αρχές στην οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα, που ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στην Hellenic Train.

Πάτρα - Τραυματισμός 13χρονου σε challenge: Τι δηλώνει ο πατέρας του στον ΑΝΤ1 (βίντεο)Σήμερα 15:10 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει ο πατέρας του παιδιού μιλάει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 13χρονου.

Λάρισα: Αυτοκίνητο “λαμπάδιασε” εν κινήσει - Διασωληνώθηκε 19χρονοςΣήμερα 14:27 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη το ατύχημα στην Λάρισα. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του 19χρονου.

Ο ΑΝΤ1 στο αεροπλανοφόρο "Charles De Gaulle" (βίντεο)Σήμερα 16:40 | Ειδήσεις

Στον φαληρικό όρμο βρίσκεται το αεροπλανοφόρο "Charles De Gaulle" . Ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στο κατάστρωμα της γαλλικής ναυαρχίδας καταγράφοντας εντυπωσιακές εικόνες. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ έχει εξαιρετική νοητική και σωματική υγεία18:53Αστέρας Τρίπολης: Πήρε... εκδίκηση από τον ΟΦΗ 18:40Πετρούνιας: Στον αθλητισμό ή κερδίζεις ή μαθαίνεις, όπως και στην ζωή18:26Διονύσης Παπαγιαννόπουλος: Η ζωή και η καριέρα του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού18:13Ο ΑΝΤ1 στο αεροπλανοφόρο "Charles De Gaulle" (βίντεο)17:59Ο ΑΝΤ1 σε μπλόκο για αλκοτέστ: Σαρωτικοί έλεγχοι από την Τροχαία (βίντεο)17:45ΑΕΚ: Τα γενέθλια της Ένωσης (εικόνες)17:31Κρήτη: Βρήκε ανοιχτή πόρτα, μπήκε στο σπίτι και έκλεψε την ιδιοκτήτρια!17:18Hellenic Train - Επαναστατική Αυτοάμυνα: Όλες οι επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης17:04Ουκρανία - Σούμι: Δεκάδες νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση (βίντεο)16:50Σπάρτη: Συνελήφθη 49χρονος για ανθρωποκτονία - Τα ευρήματα των αρχών16:37Πάτρα - Τραυματισμός 13χρονου σε challenge: Τι δηλώνει ο πατέρας του στον ΑΝΤ1 (βίντεο)16:22Έκρηξη - Hellenic Train: Ανάληψη ευθύνης από την Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα 16:09Φορολογικές δηλώσεις 2025: Τα 2 “μυστικά” για λιγότερη ταλαιπωρία πολιτών και ΑΑΔΕ15:56Έξοδος Μεσολογγίου: Ο ΑΝΤ1 στις εορταστικές εκδηλώσεις (βίντεο)15:42Καιρός - Μεγάλη Δευτέρα: Με νεφώσεις και βροχές ξεκινά η “Εβδομάδα των Παθών”15:32Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)15:19Ρόδος: Συνελήφθη άνδρας που άφησε το παιδί του μόνο του στην πισίνα15:05Απάτες: Το κύκλωμα, οι ψεύτικες αγγελίες αυτοκινήτων και οι διάλογοι (βίντεο)14:51Λάρισα: Αυτοκίνητο “λαμπάδιασε” εν κινήσει - Διασωληνώθηκε 19χρονος14:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο