LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 01 Απριλίου 2025 09:52

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χρηστίδου & Μαραντίνη: "Έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί του Θοδωρή, έχω την πληροφορία ότι ζητά…"

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Χθες συνεχίστηκε η δίκη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη που έγινε κατόπιν αιτήματος του τραγουδιστή για συνεπιμέλεια των γιων τους.

Στη δικαστική αίθουσα επικράτησε χαμός ενώ ειπώθηκαν έντονοι διάλογοι ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι.

Το πρωί της Τρίτης 1/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μέσα από το «Happy Day» όσα έγιναν στη δικαστική αίθουσα.

«Αρχικά το ότι ο δικαστής ζήτησε να δει τα παιδιά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Από μια ηλικία και μετά συνηθίζεται. Μπορεί ο δικαστής να ζητήσει τη γνώμη των παιδιών όταν υπάρχει μια τόσο σφοδρή αντιδικία. Αυτό γίνεται στο γραφείο του δικαστή όχι μέσα στο δικαστήριο. Επειδή το έψαξα λίγο το θέμα, θέλω να πω ότι η πληροφορία που έχω είναι ότι ζητά 2.000 ευρώ ο Θοδωρής Μαραντίνης και την αποκλειστική επιμέλεια του μεγάλου γιου.

 Να μείνει δηλαδή με τη μαμά του Παρασκευή και Σάββατο και τον μικρό να τον έχει όπως τώρα. Μου έκανε εντύπωση που ένας γονέας ζητά την επιμέλεια του ενός παιδιού και όχι του άλλου ενώ έχουν να διαχειριστούν και το χωρισμό των γονιών τους. Θα μάθεις ότι η μαμά ή ο μπαμπάς ζήτησε την αποκλειστική επιμέλεια μόνο του ενός;», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης - Σίσσυ Χρηστίδου & Θοδωρής Μαραντίνης: Απίστευτοι διάλογοι στη δίκη - "Τα παιδιά τα μεγαλώνει μια Φιλιππινέζα..."

 «Να πω ότι η βασική σύγκρουσή τους είναι στο κομμάτι της διαπαιδαγώγησης. Επίσης είναι και μια ιστορία που δεν είναι έξι φορές. Έχουν πάει περισσότερες φορές στα δικαστήρια. Ήδη υπήρχε και το δικαστήριο για τη μη καταβληθείσα διατροφή. Να πω ότι αύριο, Τετάρτη, πάει στο δικαστήριο ο Θοδωρής γιατί έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί του λόγω της διατροφής, την Παρασκευή έχουν πάλι. Όταν χώρισαν, τα κοινώς αποκτηθέντα έμειναν στη μία πλευρά και δεν ήταν της Σίσσυς... Ξέρω όμως ότι το σχολείο το πληρώνουν μισό μισό», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

 

 

 

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οι παθολόγοι ζητούν πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία08:56Final 4: Οι GMs προβλέπουν Παναθηναϊκό στο f-4 κατά 95%, ενώ Ολυμπιακό κατά 50%06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη άνδρας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομικού δέματος22:00Ολυμπιακός: Επιστροφή του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ21:50Ρωσία: "Κατηγορηματικά απαράδεκτες" οι απειλές των ΗΠΑ έναντι του Ιράν21:40Πετρούπολη: Θύμα απόπειρας βιασμού μια 13χρονη - Συνελήφθη ο δράστης21:30Οικουμενικό Πατριαρχείο: "Ευφάνταστα σενάρια και ψευδείς ειδήσεις" όσα αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες21:20Ant1 Sports: Αύριο διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος 21:10Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμα20:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο