LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Μαρτίου 2025 09:19

Κούλλης Νικολάου: Έτσι του ανακοίνωσε ο Αντρέας Γεωργίου την εγκυμοσύνη της Σιμώνης Χριστοδούλου

Koulis

Ο Κύπριος πρωταγωνιστής και Executive Producer της καθημερινής σειράς του Mega, "Η Γη της Ελιάς", Κούλλης Νικολάου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Αστέρη Κασιμάτη. Ο ίδιος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα 15 χρόνια της συνεργασίας του με τους Αντρέα Γεωργίου και Βάνα Δημητρίου. Παράλληλα περιέγραψε τη στιγμή που ο Αντρέας Γεωργίου του ανακοίνωσε πως θα γίνει πατέρας.

Μετρά πολλά χρόνια η συνεργασία σας με τον Αντρέα και τη Βάνα. Θα μπορούσες να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς τους δυο τους;

Όχι, δεν μπορώ. Τον ερχόμενο χειμώνα κλείνουμε δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας. Από τον πρώτο καιρό της γνωριμίας μας μοιραία νιώσαμε και οι τρεις, σε επαγγελματικό αλλά και φιλικό επίπεδο, ότι η σχέση μας είναι αρχαία, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό. Είναι μια σχέση που κάπου βρισκόταν και απλά εμφανίστηκε.

Σαν να γνωριζόσασταν από πριν με κάποιον τρόπο;

Έτσι ακριβώς. Είναι μια σχέση που αντέχει και θα αντέχει στους αιώνες των αιώνων, αν θέλουμε να τη βάλουμε σε κάποιο χρονικό πλαίσιο.

Πριν από λίγες μέρες ο Αντρέας Γεωργίου και η σύζυγός του, Σιμώνη Χριστοδούλου, ανακοίνωσαν στο Instagram ότι θα γίνουν γονείς. Εσύ ποτέ το έμαθες;

Το ήξερα από την πρώτη στιγμή. Κι όταν έχω μια χαρά θέλω να τη λέω σε όλο τον κόσμο. Ότι άντεξα και δεν το είπα σε κανέναν είναι μεγάλη υπόθεση. (Γελάει.) Έχει πλάκα αυτή η ιστορία, το πώς μου το ανακοίνωσε. Ο Αντρέας και η Σιμώνη επέστρεφαν από το ταξίδι του μέλιτος στην Αυστραλία μέσω Ντουμπάι. Μου τηλεφώνησε ο Αντρέας και μου πρότεινε να τους συναντήσουμε με την Κλαίρη στο Ντουμπάι. Είμαστε λοιπόν σε ένα εστιατόριο, εγώ μπουκωμένος με τη μακαρονάδα και ο μπαγάσας τραβώντας βίντεο αρχίζει να μου μιλάει σαν επιχειρηματίας: «Με τη Σιμώνη θα κάνουμε μια νέα επένδυση». Και μου δείχνει τον υπέρηχο. Ήταν πάρα πολύ κωμική στιγμή. Θα το θυμόμαστε μια ζωή. (Γελάει.) Όσα χρόνια τον ξέρω ένιωθα ότι ο Αντρέας πρέπει να γίνει πατέρας. Είναι χαρισματικός σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος σκηνοθέτης – ηθοποιός και παραγωγός. Είναι μια γενναιόδωρη ψυχή. Πρόσφατα είχα μια συζήτηση με την κόρη μου για εκείνον και της είπα ότι θα είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου. «Ναι, έχεις δίκιο, αλλά ο καλύτερος πατέρας του κόσμου θα είσαι πάντα εσύ» μου είπε εκείνη.

View this post on Instagram

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παξοί – πνιγμός 4χρονης: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συγγενείς της16:16Χανιά: Χειροπέδες σε “μαϊμού” καλόγρια16:02Πάτρα: Μέθυσε και ήθελε να πάει κολυμπώντας στο Μεσολόγγι!15:45Θεσσαλονίκη: Από μελίσσια ξεκίνησε η φωτιά στον Χορτιάτη (βίντεο)15:29Η SpaceX εκτόξευσε ένα αμερικανικό διαστημικό μη επανδρωμένο στρατιωτικό αεροσκάφος15:14Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: Η ανανέωση του Μήτογλου θα είναι πενταετίας15:00e-ΕΦΚΑ: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλονται αναδρομικά ποσά σε συνταξιούχους14:43Ουκρανία: Η Ρωσία κατέλαβε νέα εδάφη στην περιφέρεια Ντονέτσκ14:29Φλώρινα: Εξαπατούσαν τηλεφωνικά ηλικιωμένους – Κατάφεραν να τους αποσπάσουν πάνω από 32.000 ευρώ14:12Απόστολος Βεσυρόπουλος: Σε κλίμα συγκίνησης το “τελευταίο αντίο” (εικόνες)13:58Συνελήφθησαν διακινητές που μετέφεραν παράτυπους μετανάστες σε Ροδόπη και Έβρο13:44Επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που αναζητούνταν για ληστεία13:30Καβάλα: 9χρονος τραυματίστηκε σε θαλάσσιο πάρκο13:16Φωτιά σε δασική έκταση στη Θεσσαλονίκη13:02Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μετακομίζει από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ12:48Πρωτάθλημα Super League: Πρεμιέρα σε τρεις δόσεις…12:34Eurovision 2026: Σε ποια πόλη θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός12:17Βόλος – γυναικοκτονία: Άφαντος παρά το ανθρωποκυνηγητό ο δράστης12:03 Φωτιά στα Δερβενοχώρια 11:49Υπουργείο Εργασίας: Ιστορικό χαμηλό στο ποσοστό υπερεργασίας μισθωτών το 202411:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο