LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2025 14:13

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Χείμαρρος" για το "Tv Queen" - "Διάφορα πρόσωπα έλεγαν στην Ιωάννα Μαλέσκου να με βρίσει"

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή "Buongiorno", με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με την παρουσιάστρια στο "Tv Queen".

Μάλιστα, ο ίδιος έκανε κάποιες αποκαλύψεις για το ριάλιτι του Open.

Δείτε επίσης! Έξαλλος ο Μικρούτσικος με την Ιωάννα Τούνη μετά το περιστατικό με τους δημοσιογράφους: "Δεν μπορείς να λες στον μεροκαματιάρη άσε με να ζήσω"

Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Επειδή ήμουν, το "Tv Queen" ήταν σαν κακό όνειρο. Πως βλέπει ένας κακό όνειρο και βλέπει ότι θα δώσει διαγώνισμα και δεν έχει διαβάσει; Εγώ, όταν ήμουν στη σκηνή, έβλεπα στο όνειρό μου ότι έχω συναυλία και αργώ να φτάσω. Έτσι είναι και για τον τηλεοπτικό, να σκέφτεται ότι θα παρουσιάσει το "Tv Queen" και να έχει γίνει μέσα σε έναν μήνα προετοιμασία χωρίς τις οντισιόν και με δοκιμασίες.

Αυτά εγώ τα είχα πει εκ προοιμίου. Όταν κλήθηκα αρχές Απριλίου για να γίνει στα μέσα Απριλίου αυτό, δηλαδή σε 15 μέρες, είπα "αυτό αν θα γίνει το Σεπτέμβρη και αν δεν δουλεύουμε, θα πρέπει να μου φτιάξετε ένα κρεβατάκι εδώ για να κάνω οντισιόν σε όλη την Ελλάδα". Το τραγουδιστικό ταλέντο είναι εύκολο, έχει καλή φωνή ο άλλος ή δεν έχει. Το τηλεοπτικό ταλέντο είναι δύσκολο να αναγνωστεί.

Όταν λοιπόν είπα πως πρέπει να βγει, όχι μόνο τον Σεπτέμβρη, αλλά και υπό όρους, μου απάντησαν ότι "χρειαζόμαστε να βγει αυτή τη στιγμή η εκπομπή γιατί πρέπει να πάρουμε διαφημιστικά ". Όπως σέβομαι αν μου πει ο Δημήτρης ή αν πω εγώ, "πήγα σε αυτή την εκπομπή γιατί πρέπει να ζήσω οικονομικά", όταν πει και η επιχείρηση ότι πρέπει "να ζήσω για να πάρω οικονομικό πακέτο" δεν μπορώ να μη βάλω πλάτη. "Θα φάω αυτή την κρυάδα και γω" θα πω αν είμαι καλός συνεργάτης.

Ο παραγωγός με σεβάστηκε. Από κει και πέρα έχω δηλώσει και εδώ ότι διάφορα πρόσωπα, που ήθελαν να το παίξουν, όταν τελείωνε η εκπομπή και περίμεναν τα κανάλια, έβαζαν την κα. Μαλέσκου και της έλεγαν "βρίσε τον Μικρούτσικο". Μια φορά αναγκάστηκε και έτσι το έμαθα. Δηλαδή της το λέει, δεν το λέει, της λέει "βρίσ’ τον γιατί αυτό" και πολύ ήπια είπε "διαφωνώ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο τάδε". Με πήρε την επόμενη μέρα να μου ζητήσει συγγνώμη, την ρώτησα για ποιο λόγο και μου εξήγησε. Δεν είναι υπεύθυνος ο Νίκος Κοκλώνης, δεν το γνωρίζει», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο σκότωσε 15 πρόβατα - Συνελήφθη ο βοσκός (εικόνες)11:21Βουλή - Εξοπλιστικά: Live η ομιλία Μητσοτάκη11:08ΝΑΤΟ - Γεραπετρίτης: Σύνοδος των ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες10:54Ρεύμα: Μειωμένα τιμολόγια τον Απρίλιο10:40Καβάλα: Παιδί με φυματίωση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο10:26IRIS: Καθολικές οι συναλλαγές από τον Νοέμβριο10:12Εξοπλιστικά - Μητσοτάκης: Το πακέτο μέχρι το 2036 και η νέα εποχή στις Ένοπλες Δυνάμεις09:59Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: ο ανασχηματισμός, τα “καυτά” μέτωπα, το Μεταναστευτικό και οι ανατροπές09:45Σεισμός - Μιανμάρ: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια πέντε μέρες μετά (βίντεο)09:32Σκαλτσάς για τεχνητή νοημοσύνη: Θα ζητάμε την γνώμη της, ακόμη και για το πως να προσευχηθούμε!09:18Λάρισα: Τραυματισμός σε άγριο καβγά νεαρών09:04Τέμπη: Η έκθεση του ΕΜΠ για την πυρόσφαιρα08:51Κακοκαιρία - Ρόδος: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές (βίντεο ντοκουμέντο)08:38Νέος Κόσμος: Φορτηγό “έπεσε” πάνω σε 11 αυτοκίνητα (βίντεο)08:24Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης08:10Τροχαίο - ΒΟΑΚ: Νεκρός 19χρονος οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε από γέφυρα07:57Πέθανε ο Βαλ Κίλμερ07:44Εορτολόγιο - 2 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:30Βραζιλία: Νεογέννητο μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών (βίντεο)07:17Πατήσια - Φωτιά στην πρώην Εριουργία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες (εικόνες)07:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο