LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Μαρτίου 2025 12:38

Φωτεινή Πετρογιάννη: Έξαλλη on air με τον Απόστολο Λύτρα - "Την είχε χτυπήσει τόσο πολύ που κατάπινε τα αίματά της"

Φωτεινή Πετρογιάννη

Στην εκπομπή "Το Πρωινό" σήμερα Πέμπτη, 20 Μαρτίου, αναφέρθηκαν στον έντονο διάλογο που είχε ο Απόστολος Λύτρας με τον δικηγόρο της πρώην συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Νίκο Βιτώρο μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Την ώρα που ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός μετέφερε το ρεπορτάζ, η Φωτεινή Πετρογιάννη πήρε τον λόγο και ξέσπασε.

Δείτε επίσης! Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αναφορά στον Θέμη Σοφό και απάντηση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στις κατηγορίες Λύτρα και - "Θα το ήξερα"

«Ήταν σε μεγάλη ένταση, ήταν θυμωμένος, ήταν νευριασμένος, η οικογένειά του είχε βγει έξω από το δικαστήριο, ήμασταν όλοι μέσα και τον παρακολουθούσαμε και τον ακούγαμε. Πρέπει να σας πω ότι με τον κύριο Βιτώρο γνωρίζονται προσωπικά, καθώς πέρσι στη δίκη του γνωστού σκηνοθέτη, την υπόθεση την είχε αναλάβει η κυρία Πολυζωγοπούλου με τον κύριο Βιτώρο. Εκτός από συνάδελφοι, είναι και φίλοι. Αυτό που θέλει ο κύριο Λύτρας είναι να σταματήσουν να ακούγονται όλα αυτά που ακούγονται από την άλλη πλευρά για την πρώτη του γυναίκα», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Τότε, η Φωτεινή Πετρογιάννη είπε με έντονο ύφος: «Δεν υπήρξαν μόνο χαρακτηρισμοί. Υπήρξαν και απειλές μέσα στη δικαστική αίθουσα. Ντρέπομαι πολύ -και δεν θα έπρεπε να είμαι εγώ αυτή που ντρέπεται σε αυτήν την ιστορία- γιατί ο κος Λύτρας πιστεύω ότι έχει ξεχάσει από πού έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία. Από έναν βίαιο τραυματισμό, έναν ξυλοδαρμό. Είχε χτυπήσει τόσο πολύ τη γυναίκα του, τη μάνα του παιδιού του, που κατάπινε τα αίματά της… Είχαμε ανατριχιάσει όλοι ακούγοντας τις περιγραφές της γυναίκας αυτής. Πετάει τη μπάλα στην εξέδρα και προσπαθεί να παίξει επικοινωνιακά παιχνίδια πηγαίνοντας την ιστορία αλλού.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν η κα Πολυζωγοπούλου έχει ζητήσει 300 ή 400 χιλιάρικα... Αυτό που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει είναι ότι χτύπησε τη μητέρα του παιδιού του τόσο πολύ, άνοιξε μία πληγή σε αυτή τη γυναίκα, ενδεχομένως να έχει ανοίξει και μία πληγή στη ψυχή του παιδιού του και των άλλων παιδιών του, να αφήσουμε τα επικοινωνιακά παιχνίδια γιατί ξέρουμε από πού έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία. Ξεκίνησε από έναν βίαιο ξυλοδαρμό. Όλα τα υπόλοιπα είναι "να ‘χαμε, να λέγαμε ". Είναι ωραία αυτά που ακούμε; Να αποκαλεί "βλαχάρα " τη μάνα του παιδιού του και τη γυναίκα που ξυλοκόπησε πριν λίγους μήνες;».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Σήμερα 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Σήμερα 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"Σήμερα 20:14 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου

Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)Σήμερα 18:56 | Ειδήσεις

Στην επιχείρηση εντοπισμού του παιδιού που χάθηκε συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις, ελικόπτερο και η αστυνομικός σκύλος ράτσας bloodhound με το όνομα Πάιπερ. Η Πάιπερ οδήγησε τους διασώστες στα ίχνη του αγοριού μέσα σε 45 λεπτά, εντοπίζοντας το παιδί χάρη στη μυρωδιά από ένα ζευγάρι κάλτσες και το παιδικό του κάθισμα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πειραιάς: Συνελήφθησαν μέλη συμμοριών για την ένοπλη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο (βίντεο)20:59Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"20:45Πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (εικόνες)20:29ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ζαχαριάδης20:13Formula 1: Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη Βρετανία19:57Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη - Χαφτάρ στη Βεγγάζη την Κυριακή18:54Εργασιακό Νομοσχέδιο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, σε 16 απαντήσεις18:38ΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)18:22Φορολογικές δηλώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή τους18:06Φωτιά στο Ηράκλειο: Σηκώθηκαν και ελικόπτερα17:51Πανικός σε αεροσκάφος: Λάθος συναγερμός έκανε επιβάτες να πηδήξουν από το φτερό και να τραυματιστούν (βίντεο)17:35Τρίπολη: 50χρονος έκανε άσεμνη βιντεοκλήση με ανήλικη – Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 17:19Αγγλία: Ο Τόμας Πάρτεϊ κατηγορείται για πέντε βιασμούς17:03Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας16:49Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:32Χατζηδάκης: Tα έξι βήματα που ενίσχυσαν τη διεθνή θέση της χώρας16:15Black Sabbath: Επιστρέφουν στο Μπέρμιγχαμ για την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους16:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο