LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 25 Φεβρουαρίου 2025 10:43

Γιώργος Λιάγκας: Η τελευταία συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια και η αποκάλυψη για την επίσκεψη στο σπίτι του ανήμερα των γενεθλίων του

Λιαγκας

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Συζητώντας για το θέμα της υγείας του γνωστού ποινικολόγου στο "Πρωινό", ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε για πρώτη φορά την τελευταία του συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια, καθώς και την έκπληξη των φίλων του ποινικολόγου στα γενέθλιά του, στις 24 Ιανουαρίου.

"Θέλω να πω κάτι προσωπικό. Σας έχω πει ότι τον Αλέξη Κούγια τον συναντούσα καθημερινά μέχρι πριν από έναν μήνα περίπου στο καφέ στα νότια προάστια... Ο Αλέξης Κούγιας, για τους ανθρώπους που δεν τον ξέρουν καλά, ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος.

Είχε πάντα μία σύντροφο ζωής, είχε πάντα ωραίες συντρόφους, δεν είχε όμως πολλές παρέες. Είχε τους συνεργάτες από το γραφείο, είχε τα παιδιά του, την πρώην σύζυγό του, που δεν είχαν σχέσεις καθημερινής τριβής. Τα παιδιά του είχαν μεγαλώσει, είχε λίγους φίλους.

Μία από τις παρέες που είχε, ήταν οι απλοί άνθρωποι που δεν είναι επιστήμονες, από το συγκεκριμένο καφέ. Θέλω να σας πω κάτι και το λέω για πρώτη φορά, ότι λίγο πριν τα γενέθλιά του στις 24 Ιανουαρίου, οι φίλοι του αυτοί, οι απλοί άνθρωποι αποφάσισαν να πάνε και να του κάνουν ένα πάρτι έκπληξη στο σπίτι του τη μέρα των γενεθλίων του.

Δεν είχε πάει ακόμα στο νοσοκομείο. Είχε σταματήσει να πηγαίνει στο καφέ και στα δικαστήρια. Πήραν μία τούρτα, πήγαν στο σπίτι του. Τους δέχτηκε. Ήταν καθήμενος, δε μπορούσε να σηκωθεί. Ήταν καταβεβλημένος, ήταν ευγενής, κουρασμένος πάρα πολύ. Δεν έμειναν πολλή ώρα, έσβησαν μία τούρτα, του είπαν τα χρόνια πολλά, κράτησε μια διαδικασία 10 λεπτά και έφυγαν. Ήταν η τελευταία φορά που αυτοί οι άνθρωποι είδαν τον Αλέξη Κούγια. Μετά τα πράγματα πήγαν χειρότερα και ο άνθρωπος πήγε στο νοσοκομείο" είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Περιγράφοντας κατόπιν, την τελευταία του συνάντηση με τον Αλέξη Κούγια, ο ίδιος αποκάλυψε: "Εγώ τον είδα τελευταία φορά στο συγκεκριμένο σημείο λίγες μέρες πριν. Ήταν καταβεβλημένος. Τις τελευταίες φορές δεν έβγαινε από το αυτοκίνητο. Του είπα «Τι γίνεται ρε Αλέξη γ…το; Είσαι καλά;», μου απάντησε «μια χαρά πάνε όλα, είμαι καλά». Γενικά δεν πίστευε ποτέ ότι θα τον νικήσει η συγκεκριμένη αρρώστια και μακάρι να μην τον νικήσει. Ακόμα ο άνθρωπος δίνει μάχη".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κομισιόν: Μέτρια οικονομική ανάπτυξη το 2025 και το 2026 για ΕΕ και Ευρωζώνη 23:59Τουρκικό ΥΠΕΞ για Γενοκτονία Ποντίων: Αβάσιμοι ισχυρισμοί – Ο ελληνικός στρατός διέπραξε αμέτρητες φρικαλεότητες23:50Κουνούπια: Απλοί τρόποι για να τα κρατήσετε μακριά23:35ΑΕΚ – Προμηθέας Πάτρας: "Πάρτι" τρίτης θέσης από την Ένωση στην Basket League23:22Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:09Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 14χρονη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την πτώση της από μπαλκόνι22:55Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις22:40Βουλή: Φωταγώγηση του κτηρίου της στη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού (εικόνες)22:26Παναθηναϊκός – Αταμάν: Ο Λεσόρ θα παίξει στο Final 422:11Θεσσαλονίκη: Έβαλε χειροπέδες σε λογίστρια και ζητούσε 20000000 ευρώ από τον εργοδότη της21:57Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:42ΝΔ: “Το ΠΑΣΟΚ μιμείται τον ΣΥΡΙΖΑ στα χειρότερα του και στα Τέμπη”21:28Επικοινωνία Τραμπ – Ζελένσκι, πριν τη συνομιλία με τον Πούτιν21:12Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την Ουκρανία για μια ειρηνευτική συμφωνία20:57Καστοριά: Αρκούδα νεκρή από πυροβόλο όπλο20:44Σάντος: Μένει ο Νεϊμάρ έως το 202620:30Ηράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 16χρονη20:15Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έως το τέλος του έτους20:01Παναθηναϊκός - Πέρεθ: Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα19:48Σεισμοί στην Εύβοια - Παπαδόπουλος: Το ενδεχόμενο να ξεπεράσουμε το 4,5 που έγινε τώρα είναι ανοιχτό (βίντεο)19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο