LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 23 Φεβρουαρίου 2025 08:26

Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει για την περιπέτεια υγείας του Λευτέρη Σουλτάτο: "Η νοσηλεία και η ανάρρωση κράτησαν παραπάνω από όσο υπολογίζαμε"

σουλτατος λασκαρακη

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη  παραχώρησε στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο, Νίκη Κώτσου η Βάσω Λασκαράκη η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του Λευτέρη Σουλτάτου, την σχέση τους αλλά και την κόρη της, Εύα.

«Καταρχάς οφείλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα άπειρα μηνύματα και τις ευχές που μας έστειλε. Για εμάς δεν ήταν κάτι ξαφνικό. Άρα, ήμασταν προετοιμασμένοι ότι με το που θα τελείωναν οι γιορτές, είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα θέμα υγείας. Η νοσηλεία και η ανάρρωση κράτησαν παραπάνω από όσο υπολογίζαμε. Υπάρχει ακόμα λίγος δρόμος αλλά όλα είναι καλά. Η ζωή είναι όμορφη, αλλά είναι και απρόβλεπτη και δύσκολη και μερικές φορές είναι καθαρά θέμα επιλογής πως να την αντικρίσεις», είπε η Βάσω Λασκαράκη για την περιπέτεια υγείας του Λευτέρη Σουλτάτου.

Είστε μητέρα και μιλάτε συχνά για την κόρη σας. Πώς είναι η σχέση σας με την Εύα τώρα που βρίσκεται στην εφηβεία; Τι διαπιστώνετε χρόνο με το χρόνο;

Διαπιστώνω βασικά πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος, σαν νερό. Βλέπω ένα κορίτσι που μπαίνει στην εφηβεία με φόρα και τρέχουν αβίαστα τα δάκρυα, όχι από στεναχώρια βέβαια, αλλά από ένα συναίσθημα που δεν υπάρχουν λόγια να το εξηγήσεις. Ακόμη δεν έχουμε κλυδωνισμούς στην σχέση μας και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όμως, είναι κι αυτή η σχέση ένας διαρκής αγώνας αναζήτησης ισορροπιών και προσαρμογής στα νέα δεδομένα που αλλάζουν καθημερινά.

 Αναθεωρήσατε τη ζωή έπειτα από αυτή την περιπέτεια;

Μου ακούγεται πολύ βαρύγδουπη αυτή η δήλωση. Τη ζωή την αναθεωρώ μέρα με τη μέρα. Δυστυχώς, η καθημερινότητά μας βάζει να ξεχνάμε εύκολα τις δυσκολίες που μας ταρακουνούν και να βυθιζόμαστε πάλι στα άγχη, στο τρέξιμο και στο κυνήγι της επιτυχίας, οπότε προσπαθώ να σταματώ, να παίρνω απόσταση και να κάνω επανεκκίνηση με την πρώτη ευκαιρία.

Τι σημαίνει για εσάς ο Λευτέρης Σουλτάτος;

Ο Λευτέρης είναι ο άνθρωπός μου, ο φίλος μου, η οικογένεια μου. Ήρθε στη ζωή μου κι άλλαξε πολλά πράγματα, με οδήγησε σε μία συναισθηματική επανεκκίνηση. Συζητάμε πολύ, κάνουμε παρέα, κάνουμε σχέδια, γελάμε, διαφωνούμε, αλλά πάνω απ’ όλα ονειρευόμαστε μαζί.

Δείτε επίσης - Λευτέρης Σουλτάτος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τη Βάσω Λασκαράκη - "Δεν τα ξέρω εγώ αυτά, λόγω τιμής"

Θα αφήνατε ποτέ την Αθήνα να ζήσετε κάπου αλλού;

Αν δεν έκανα αυτό το επάγγελμα, πιστεύω ότι δεν θα ζούσα στην Αθήνα. Νιώθω πως το μόνο που με κρατάει εδώ είναι η δουλειά μου. Θα μπορούσα να ζήσω στην Κρήτη, γιατί είναι ένα μέρος που νιώθω ηρεμία. Όμως, θα μπορούσα να ζήσω και κάπου αλλού, ακόμη και εκτός Ελλάδας, αρκεί να έχω την οικογένεια μου μαζί μου.

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρόθεση ψήφου, ο ανασχηματισμός και τα νέα πρόσωπα (εικόνες)Σήμερα 16:25 | Ειδήσεις

Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν γίνονταν τώρα εκλογές. Ποια η γνώμη τους για τον ανασχηματισμό. Όλα τα στοιχεία της μεγάλης δημοσκόπησης της MARC για τον ΑΝΤ1.

Ετοιμάζεται η Γκίμπερλι Γκίλφοϊλ για την αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 19:48 | Ειδήσεις

Η πορεία της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από τις ΗΠΑ... στην πρεσβεία της Αθήνας μέσα από ένα mini-docu του ant1news.gr.

Βουλή - Εξοπλιστικά: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη, ο θόλος και οι αντιδράσεις των κομμάτων (εικόνες)Σήμερα 17:59 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα εξοπλιστικά από το βήμα της Βουλής και τι ανέφεραν οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Κακοκαιρία - Μύκονος: Νέο μήνυμα από το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα Σήμερα 11:09 | Ειδήσεις

Προειδοποιητικό μήνυμα από την Πολιτική Προστασία Μυκόνου καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ηράκλειο: Νεκρή μία γυναίκα σε τροχαίο21:33Πάσχα 2025: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Όλες οι αργίες της χρονιάς21:20Ηράκλειο: 22 χρόνια κάθειρξη σε 52χρονο νονό21:06ΠΑΣΟΚ: Παραπέμπεται η Μπατζελή στην Επιτροπή δεοντολογίας20:52Greek Basketball League: Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ και των πλέι άουτ20:39Θεσσαλονίκη: Παιδάκι τραυματίστηκε με μαχαίρι στο πρόσωπο20:26Παιδική πορνογραφία - Europol: Εξαρθρώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο20:12Ετοιμάζεται η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για την αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα (βίντεο)19:59Καιρός: Βροχές, μπόρες και βοριάδες την Πέμπτη19:45Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Η πρόθεση ψήφου, ο ανασχηματισμός και τα νέα πρόσωπα (εικόνες)19:30ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Οι "Ομιλίτες" στον τελικό του Κυπέλλου19:20Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Τα Τέμπη, η “συγκάλυψη” και η στάση της αντιπολίτευσης (εικόνες)19:05Χανιά: Συνελήφθη 37χρονος φροντιστής ΑμεΑ18:52Βόλος: Στις φυλακές ο 61χρονος που θώπευε ανήλικες αθλήτριες18:36Βουλή - Εξοπλιστικά: Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη, ο θόλος και οι αντιδράσεις των κομμάτων (εικόνες)18:22Γαλλία - Λεπέν: Απειλές κατά της ζωής της δέχεται η δικαστής που της επέβαλε την ποινή 18:06Τέμπη: Απορρίφθηκε η μήνυση συγγενών κατά του εφέτη ανακριτή17:52ΗΠΑ: Ήττα Τραμπ και Μασκ στο Ουισκόνσιν17:38Θεσσαλονίκη: Γιατρός συνελήφθη για "φακελάκι"17:24Τροχαίο Κρήτη: Πένθος για τον 19χρονο στην Ιεράπετρα 17:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο