LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Φεβρουαρίου 2025 10:22

Καίτη Γκρέυ: Άνοιγει η διαθήκη της - Αυτός είναι ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας της

Γκευ

Ένας μήνας πέρασε περίπου από τον θάνατο της Καίτης Γκρέυ και το περιεχόμενο της διαθήκης της σπουδαίας ερμηνεύτριας ήρθε στο φως. Όπως αποκάλυψε λοιπόν το πρωί της Πέμπτης (20/02) ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος, που έχει αναλάβει την υπόθεση, η Καίτη Γκρέυ ορίζει ως μοναδικό της κληρονόμο, τον εγγονό της, Κωνσταντίνο Ηλιάδη.

Στη διαθήκη δεν αναφέρεται κανένα άλλο πρόσωπο. Έτσι εκτός κληρονομιάς μένουν ο εν ζωή γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης, καθώς και η εγγονή της τραγουδίστριας, Αγγελική Ηλιάδη.

Όσον αφορά την περιουσία της Καίτης Γκρέυ, στη διαθήκη περιλαμβάνεται το διαμέρισμα που διέμενε η τραγουδίστρια μέχρι το τέλος της ζωής της, προσωπικά της αντικείμενα, καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα της καλλιτεχνικής της πορείας.

Η Αγγελική Ηλιάδη δεν διεκδικεί κάτι από τη διαθήκη, ωστόσο ο Όθωνας Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε πως ο γιος της Καίτης Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης ζήτησε πριν λίγες ημέρες να σφραγιστεί το σπίτι όπου διέμενε η μητέρα του στη Νέα Σμύρνη, με σκοπό να προστατευτούν τα προσωπικά αντικείμενά της.

"Έχει κατατεθεί η διαθήκη για δημοσίευση, όπως ορίζει η νόμιμη διαδικασία. Κληρονόμος είναι ο εγγονός, ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης. Έχουν τηρηθεί όλα τα νόμιμα μέτρα. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της διαθήκης, αναφέρεται μόνο ο εγγονός ως κληρονόμος. Δεν είναι αποδεκτό αυτό από όλες τις πλευρές.

Αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτό που μετράει είναι η τελευταία επιθυμία αυτού που αφήνει την κληρονομιά. Πράγματι ισχύει ότι είχε ζητηθεί να σφραγιστεί το σπίτι της Καίτης Γκρέυ. Είναι προφανές ότι η άλλη πλευρά έχει διάθεση δικαστικής αντιπαράθεσης. Η Καίτη Γκρέυ άφησε την περιουσία της στον εγγονό της. Η Αγγελική Ηλιάδη δεν προβάλει κάποια αξίωση ή απαίτηση και δεν εμπλέκεται. Δεν ξέρω αν ο γιος της Καίτης Γκρέυ έχει διάθεση να προσβάλλει τη διαθήκη.

Όταν συντάχθηκε η συγκεκριμένη διαθήκη, γιατί δεν είναι πρόσφατη, η Καίτη Γκρέυ ήταν απολύτως καλά στην υγεία της. Παραδόθηκε στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα. Την έγραψε η ίδια τη διαθήκη, δεν την κατέθεσε σε συμβολαιογράφο. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές γιατί είναι πιο οικονομικό" τόνισε μεταξύ άλλων, ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι η Καίτη Γκρέυ πέθανε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στο σπίτι όπου έμενε στη Νέα Σμύρνη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο