LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 15 Φεβρουαρίου 2025 16:59

Κωσνταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου για το τραγούδι “Ψέματα”

Αργυρός

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Κωνσταντίνου Αργυρού κατέθεσε ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Πετρίδης, ο οποίος ζητάει από τον τραγουδιστή να σταματήσει να ερμηνεύει το κομμάτι «Ψέματα».

Διαβάστε επίσης! Κωνσταντίνος Αργυρός: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του τραγουδιστή - Το κομμάτι που του ζητούν να μην ξανατραγουδήσει

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Άγγελο Βουράκη μίλησε τόσο ο δικηγόρος του Κωνσταντίου Αργυρού, όσο και του Γιάννη Πετρίδη.  

«Ο εντολέας μου κατέθεσε κατά της δισκογραφικής εταιρίας και του τραγουδιστή Κωνσταντίνου Βασιλείου Αργυρού αγωγή στην τακτική διαδικασία και ασφαλιστικά μέτρα. Ταυτόχρονα ζήτησε να του χορηγηθεί προσωρινή διαταγή, ώστε να παύσει ο εν λόγω τραγουδιστής να τραγουδά το συγκεκριμένο τραγούδι στις συναυλίες του και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Πριν ο εντολέας μου στραφεί ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης είχε αποστείλει εξώδικο προς τους ανωτέρω, το οποίο δεν απαντήθηκε ποτέ.

Ο κύριος Πετρίδης έχει τα πνευματικά δικαιώματα στο συγκεκριμένο τραγούδι κατά 87.5% και έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να διαθέτει το ηχογράφημά του, όπως ο ίδιος επιθυμεί! Μπορεί την αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα να μην τα έχει συνυπογράψει ο έτερος συνδημιουργός, Νικόλαος Καλογερός, με ποσοστό 10% αλλά και ο ίδιος είναι γνώστης και συμφωνεί απόλυτα με το περιεχόμενο των δικογράφων! Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένουμε την συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, η οποία θα λάβει χώρα περίπου σε τρεις με τέσσερις μήνες από την έκδοση απόφασης επί της προσωρινής διαταγής», δήλωσε η Ανδριάννα Τουρλεντέ, που είναι η δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη.  

Στη συνέχεια, ο Άγγελος Βουράκης πήρε τον λόΓο και αποκάλυψε την απόφαση του δικαστηρίου για το αίτημα προσωρινής διαταγής.

«Αργά χθες το μεσημέρι τα δικαστήρια εξέδωσαν την απόφασή τους για το αίτημα προσωρινής διαταγής που σημαίνει ότι μέχρι να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα θέλω να ικανοποιήσεις το αίτημά μου και να μην τραγουδάς το τραγούδι μου.

Απέρριψε το Πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα του Γιάννη Πετρίδη, τουλάχιστον επί της προσωρινής διαταγής. Άρα αυτή η πρώτη νομική μάχη -που θέλω να τονίσω ότι είναι προσωρινή- έχει αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δικαιώνει προσωρινά τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Μπορεί κανονικά να συνεχίσει να ερμηνεύει το τραγούδι στα μαγαζιά και στις συναυλίες», είπε ο Άγγελος Βουράκης.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑποσύρθηκε έκθεση της ΕΕ που αναγνώριζε ψευδοκράτος και τουρκολυβικό μνημόνιοΧθες 22:50 | Ειδήσεις

Ο Οργανισμός μάλιστα ενημέρωσε και το Κοινό Κέντρο Ερευνών που επίσης απέσυρε την εν λόγω έκθεση.

Συγγρού: Έκρηξη έξω από το παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής ΑνάπτυξηςΧθες 23:50 | Ειδήσεις

Οι αρχές προσπαθούν να καθορίσουν τα αίτια της έκρηξης.

ΗΠΑ: Έφυγε από την ζωή η εμβληματική ηθοποιός Νταϊάν ΚίτονΧθες 23:07 | Ειδήσεις

Ο τελευταίος της κινηματογραφικός ρόλος ήταν στην ταινία "Summer Camp" το 2024 όπου συμπρωταγωνίστησε με τις Κάθι Μπέιτς και Άλφρι Γούνταρντ, με τον οποίο έκλεισε μια σπουδαία καριέρα γεμάτη διακρίσεις και βραβεία.

Σαντορίνη: Τρεις συλλήψεις μετά τον πνιγμό του 5χρονου σε πισίνα ξενοδοχείουΧθες 19:29 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τον πατέρα του παιδιού, τον διευθυντή του ξενοδοχείου, και τον ναυαγοσώστη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συγγρού: Έκρηξη έξω από το παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης23:59Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε ξεκινούν οι καταβολές τους από τον e-ΕΦΚΑ23:45ΗΠΑ: Έφυγε από την ζωή η εμβληματική ηθοποιός Νταϊάν Κίτον23:29Αποσύρθηκε έκθεση της ΕΕ που αναγνώριζε ψευδοκράτος και τουρκολυβικό μνημόνιο23:14ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο επεισοδιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης22:59Νέος σεισμός 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες22:45Καλαμάτα: 21χρονος συνελήφθη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα22:29Οι Αμερικανοί απεσταλμένοι Γουίτκοφ και Κούσνερ επισκέφθηκαν τη Λωρίδα της Γάζας22:15Νορβηγία: Ο Χάαλαντ οδηγεί την χώρα του προς μια ιστορική εμφάνιση σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 26 χρόνια22:00Επαναπατρίστηκε αρχαίο κιονόκρανο από τη Γερμανία (εικόνα)21:46Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν άμεση και μαζική ροή βοήθειας21:32Καλαμάτα: Οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε νεαρή γυναίκα με πατίνι και έφυγε21:18Αγρίνιο: Συνελήφθη άνδρας που καλλιεργούσε κάνναβη 21:04Διεθνής Σύνοδος για τη Γάζα στην Αίγυπτο20:50Γερμανία: Πυροβολισμοί με πολλούς τραυματίες σε κεντρική αγορά20:36Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Ζελένσκι20:22Ξάνθη: Άνδρας μετέφερε σχεδόν 45 κιλά λαθραίου καπνού με το αυτοκίνητό του 20:07Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:53Σαντορίνη: Τρεις συλλήψεις μετά τον πνιγμό του 5χρονου σε πισίνα ξενοδοχείου 19:39Αίγινα: Τραυματίστηκε 9χρονο αγόρι την ώρα που επιβιβαζόταν σε πλοίο19:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο