LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 01 Φεβρουαρίου 2025 12:44

Γιάννα Τερζή για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: "Είχα έναν όγκο στο νωτιαίο μυελό - Ήταν δύσκολη η αποκατάσταση"

Γιάννα Τερζή

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή των "Rainbow Mermaids" στο Youtube βρέθηκε η Γιάννα Τερζή και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει πριν λίγα χρόνια, το οποίο την οδήγησε στο χειρουργείο.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια περιέγραψε τον τρόπο που το έμαθε αλλά και τον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας της.

Δείτε επίσης! Γιάννα Τερζή για Eurovision: "Εγώ μιλάω για άτομο στην ομάδα μου, δεν ήταν απλά αρνητικός, ασκούσε ψυχική βία"

Όσα είπε η Γιάννα Τερζή

«Αντιμετώπισα ένα θέμα υγείας μέσα στην περίοδο του Covid. Πριν βγούμε από την καραντίνα, στο τέλος του covid, έφυγα στη Γερμανία για την επέμβαση. Είχα έναν όγκο στο νωτιαίο μυελό, το ανακάλυψα τυχαία, γιατί στο περπάτημά μου πονούσε η μέση μου. Έκανα μία μαγνητική στη μέση για να δω τι έχει κι έτσι ανακάλυψα τι έχω. Ο νωτιαίος μυελός είναι ένα μικρό πραγματάκι μέσα της σπονδυλική μας στήλη, που περνούν όλα τα νεύρα. Εκεί μέσα είχα το πρόβλημα.

Ήταν πολύ δύσκολη επέμβαση και πολύ δύσκολο το timing, γιατί έπρεπε να κάνεις τα τεστ, να καθίσεις στα ξενοδοχεία, να μην έρθει κάποιος. Ήταν όλο δύσκολο, για όσους το περνούσαν την περίοδο του covid. Ήταν δύσκολη η αποκατάσταση αλλά ήμουν πολύ τυχερή που το ανακάλυψα εγκαίρως. Αν το άφηνα να μεγαλώσει, παρόλο που μεγάλωνε με πολύ αργό ρυθμό και δεν ήταν κάτι μεταστατικό, θα μπορούσε να μου είχε κάνει πολύ μεγάλη βλάβη στο σώμα μου. Θα μπορούσα να είχα μείνει στο αμαξίδιο και το πρόλαβα.

Η αποκατάσταση δεν είναι μόνο φυσιοθεραπείες. Μαθαίνεις από την αρχή να περπατάς. Εγώ δεν είχα σώμα από τη μέση και κάτω. Το νεύρο δεν μπορούσε να δώσει εντολή στο πόδι μου και ενώ εσύ θες να περπατήσεις… Είναι σαν να έχει πάθει ο οργανισμό σου ένα εγκεφαλικό, τα ίδια συμπτώματα υπάρχουν, δεν σε ακούει ο οργανισμός σου, απλά από το εγκεφαλικό μπορεί να μη συνέλθεις. Στο δικό μου θέμα υγείας, επανέρχεσαι μετά από μήνες. Αυτοί οι μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι. Ήμουν σε ένα κρεβάτι στο σπίτι μου και είχα γύρω μου όλο τον εξοπλισμό που χρειαζόμουν για να σηκωθώ και να αυτοεξυπηρετηθώ για πάρα πολλούς μήνες. Έμαθα πώς να το κάνω μαζί με τον φυσιοθεραπευτή μου. Η αποκατάσταση είναι καθαρά θέμα του σώματος σου και μαζί με τη γυμναστική κάνεις κάθε τρίμηνο και από μία μικρή εξέλιξη, που θα κάνει τη διαφορά. Είναι πάρα πολύ αργή η εξέλιξη. Αυτό ήταν ό,τι πιο μεγάλο έχω περάσει. Ήταν μάθημα 100%», είπε η Γιάννα Τερζή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 47:00'.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός τουΣήμερα 08:41 | Ειδήσεις

Κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το τροχαίο με θύμα έναν ανήλικο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52Λασίθι: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο δυστύχημα – Τραυματίας ένας συνομήλικός του09:38Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Γιώργος Βασιλείου09:23Μπλόκα αγροτών - Σέρρες: Άνοιξε για τα φορτηγά ο Προμαχώνας09:08Ξεκινά ο διαγωνισμός για τεχνικό σύμβουλο στον νέο ΟΣΕ08:53Κουνούπια και κλιματική αλλαγή: Πώς τα νέα δεδομένα παρατείνουν την παρουσία τους και ευνοούν την εξάπλωσή τους08:38Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών08:24Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 08:09Γαλλία: Οι τουρίστες από χώρες εκτός της Ευρώπης θα πληρώνουν πιο ακριβό εισιτήριο σε 5 πασίγνωστους πολιτιστικούς χώρους07:53Φορολογικό "διαζύγιο": Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων07:38Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση07:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο