LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 28 Ιανουαρίου 2025 15:38

Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δολοφόνος η γυναίκα που θέλει να βγάλει τα υπολείμματα ενός ομαδικού βιασμού"

Μελετη

Στην Super Κατερίνα, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Ιανουαρίου η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία και ρωτήθηκε για την τοποθέτηση του Νίκου Αναδιώτη για τις αμβλώσεις, καθώς και για τον Άρη Σερβετάλη.

«Αντιμετωπίζω τις όποιες δηλώσεις με περίσσια ψυχραιμία, γιατί σαν τις δηλώσεις του Νίκου, ο οποίος εξέφρασε την άποψή του με αξιοπρεπή τρόπο στο Ευρωκοινοβούλιο, ακούγονται δεκάδες άλλες καθημερινά. Δεν είναι ο μόνος. Και σε ένα πλαίσιο συζήτησης ακούς και πιο ακραίες απόψεις και από άνδρες και από γυναίκες. Ειδικά στην Ελλάδα που έχει προκληθεί αυτός ο χαμός, θα πρέπει να είμαστε για έναν λόγο παραπάνω ψύχραιμοι.

Στην Ελλάδα οι αμβλώσεις έχουν αναγνωριστεί από το 1986. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθει κανένας ανασφάλεια, μετά τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη. Και στην τελική, εκεί που τις έκανε, έτσι όπως τις έκανε δεν έχουν καμία θεσμική αξία. Επομένως, έχουμε να κάνουμε με την άποψη ενός ανθρώπου που λέει τη γνώμη του σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο. Από εκεί και έπειτα, δεν θέλω με τίποτα να συνδυάσουμε τον βαθμό πίστης ενός ανθρώπου προς τα θεία με το αν είναι υπέρ ή κατά της άμβλωσης».

Διαβάστε επισης: Καρύδη: Ξεσπά με αφορμή τις δηλώσεις του Σερβετάλη - "Ευθύνη δεν έχει μόνο αυτός που δίνει την απάντηση, αλλά ακόμα περισσότερο αυτός που την θέτει"

Για τον Άρη Σερβετάλη και τις δηλώσεις του σχετικά με τις αμβλώσεις, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Αυτό που ανέφερε, είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χώρες στις οποίες απαγορεύεται η άμβλωση ή επιτρέπεται με πάρα πολύ αυστηρούς περιορισμούς. Υπάρχουν πολύ υψηλά ποσοστά θνησιμότητας τόσο σε μητέρες, όσο και σε βρέφη σε χώρες που απαγορεύονται οι αμβλώσεις ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο: είτε γιατί τα κυοφορούν και όπως είπε ο Άρης Σερβετάλης, τα πετάνε μετά στα σκουπίδια, είτε τα εγκαταλείπουν, είτε τα δολοφονούν, είτε γιατί επειδή αναζητούν οι μητέρες την άμβλωση παράνομα. Η γυναίκα όσο και αν της απαγορεύσεις την άμβλωση, αν θέλει να προβεί σε αυτήν, θα βρει τρόπο, θέτοντας τόσο την υγεία του βρέφους σε κίνδυνο, όσο και της ίδιας.

Προφανώς ο Άρης Σερβετάλης μιλά για τις εγκυμοσύνης που προκύπτουν σε ένα ζευγάρι με τον θεμιτό τρόπο. Δε μιλά για περιπτώσεις αιμομιξίας ή για περιπτώσεις βιασμού ή ομαδικού βιασμού. Δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δολοφόνος η γυναίκα που θέλει να βγάλει από μέσα της τα υπολείμματα ενός ομαδικού βιασμού ή μίας αιμομιξίας. Άλλοι είναι οι δολοφόνοι!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑκρόπολη: Με λαμπρότητα η τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο – 81 χρόνια ελεύθερη η Αθήνα από τους Ναζί (εικόνες)Σήμερα 13:51 | Ειδήσεις

«Πριν από 81 χρόνια, η σβάστικα κατέβηκε από την Ακρόπολη και στη θέση της υψώθηκε ξανά η ελληνική σημαία, σύμβολο αξιοπρέπειας, ελπίδας και αντίστασης», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου ΣτρατιώτηΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Αναλυτικά, όλα όσα υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

Παρθενώνας: "Απαλάσσεται" από τις σκαλωσιές, μετά από 50 χρόνιαΣήμερα 10:47 | Ειδήσεις

Μετά από 50 χρόνια, ο Παρθενώνας "αναπνέει" ξανά ελεύθερος από τις σκαλωσιές.

Πατήσια: Βρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Ο πατέρας του έκανε χρήση ναρκωτικών δίπλα τουΣήμερα 11:11 | Ειδήσεις

Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ασταμάτητη η ΑΕΚ - Επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο15:28Πεδίον του Άρεως: Αποκαλύφθηκε το πρώτο άγαλμα αφιερωμένο στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες (εικόνες)15:14Παναθηναϊκός: Καθαρή η μαγνητική του Ντραγκόφσκι, επιστρέφει στις προπονήσεις15:00Κίνα: Η μεγαλύτερη κυλιόμενη σκάλα στον κόσμο (βίντεο) 14:46Σάμος: Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενου αλλοδαπού14:32Το Ισραήλ δηλώνει ότι θα καταστρέψει τα εναπομείναντα τούνελ της Χαμάς14:18Ακρόπολη: Με λαμπρότητα η τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο – 81 χρόνια ελεύθερη η Αθήνα από τους Ναζί (εικόνες)14:04Αττική: 166 άτομα οδήγησαν υπό την επήρεια αλκοόλ, τα τελευταία 24ωρα13:50Οδοντωτός: Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία λόγω τεχνικού προβλήματος13:36Αντίο αλά... ελληνικά σε Αυστριακό κυβερνήτη αεροσκάφους13:22Δασμοί: Η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ για "δυο μέτρα και δυο σταθμά"13:08Παρθενώνας: "Απαλάσσεται" από τις σκαλωσιές, μετά από 50 χρόνια12:54Η τελευταία ευκαιρία της Εθνικής - Οι προετοιμασίες για τον αγώνα με τη Δανία12:40Κρίση στη Μαδαγασκάρη: Στρατιώτες ενώνονται με διαδηλωτές στην πρωτεύουσα (εικόνες)12:26Στη Σύνοδο για την Ειρήνη μαζί με τον πρωθυπουργό μεταβαίνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης12:12Ανέτοιμοι αλλά "διψασμένοι", Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στο πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" της σεζόν11:58Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε 34χρονο για βιασμό11:44Πατήσια: Βρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Ο πατέρας του έκανε χρήση ναρκωτικών δίπλα του11:30Γάζα: Αύριο η απελευθέρωση των ομήρων από τη Χαμάς11:16Δένδιας: 81 χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας και το τέλος της μακράς νύχτας της Γερμανικής Κατοχής11:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο