LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 25 Ιανουαρίου 2025 18:06

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τις αμβλώσεις! "Mου στέλνετε μηνύματα ζητώντας μου να πάρω θέση…"

Μελετη

Ο Νίκος Αναδιώτης, ευρωβουλευτής του κόμματος ΝΙΚΗ, μιλώντας για το δημογραφικό στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 22 Ιανουαρίου, πρότεινε εμμέσως την απαγόρευση των αμβλώσεων στην Ελλάδα.

«Παραβιάζουμε την ιερότητα της αγέννητης ζωής, ενώ νομοθετούμε και μανιωδώς διαφημίζουμε μορφές συμβίωσης και τρόπους ζωής που αντιβαίνουν στους φυσικούς αναπαραγωγικούς νόμους» ήταν όσα είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

H Ελεονώρα Μελέτη μετά τον ντόρο που προκλήθηκε έκανε τη δική της τοποθέτηση στα social media μέσα από μία ανάρτηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Mου στέλνετε συνεχώς μηνύματα ζητώντας μου να πάρω θέση για τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη σχετικά με τις αμβλώσεις. Δεν θα σχολιάσω δηλώσεις άλλων. Μπορώ όμως να σας ενημερώσω για τις δικές μου θέσεις, οι οποίες μάλιστα εκφράστηκαν και μέσα από τροπολογίες στο κείμενο για στην σύνοδο του ΟΗΕ σχετικά με τη θέση της γυναίκας.

Δείτε επίσης - Μαίρη Συνατσάκη: Ξεσπά κατά του Νίκου Αναδιώτη και τις δηλώσεις για τις αμβλώσεις! "Είστε υποκριτές, σας σιχαθήκαμε…"

Σύμφωνα λοιπόν με το κείμενο εισηγούμαι ως προς τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, η άμβλωση να αναγνωριστεί ως θεμελιώδες δικαίωμα των γυναικών, σε όλες τις χώρες, στο πλαίσιο της αυτοδιάθεσης και να επιτραπεί δια του νόμου σε όσες χώρες απαγορεύεται. Στη χώρα μας η άμβλωση επιτρέπεται. Κατά τη διάρκεια των ακροάσεων κ της ανάπτυξης της άποψης μου και των επιχειρημάτων μου επ αυτής, δέχτηκα σφοδρές επιθέσεις από άκρως συντηρητικούς, ακροδεξιούς και μισογύνηδες, (άντρες ΚΑΙ γυναίκες) που καθόλου δεν με πτόησαν από το να υπερασπιστώ το δικαίωμα όλων εμάς των γυναικών στο να αποφασίζουμε εμείς για το σώμα μας.

Σας ενημερώνω πως το κείμενο έχει υπερψηφιστεί στην τελευταία ολομέλεια για το 2024 κ σας παραθέτω το λινκ με την τελευταία μου γενική παρέμβαση σχετικά με τη θέση της γυναίκας, όπως θέλουμε να την υπερασπιστεί η ευρωπαϊκή ένωση στη σύνοδο του ΟΗΕ. Τον Μάρτιο θα έχω τη τιμή να εκπροσωπήσω το ΕΛΚ και όλες εμάς τις γυναίκες στη σύνοδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα της ανάρτηση.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

μελέτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτώνΣήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Χθες πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη αντιπροσωπείας κινητοποιούμενων αγροτών από όλη την Ελλάδα με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με την ευρεία συμμετοχή των συναρμόδιων με το αγροτικό ζήτημα υπουργών.

Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβασηΣήμερα 07:14 | Ειδήσεις

Η ιρανική αποστολή στον ΟΗΕ εκφράζει ανησυχία για τη στάση των ΗΠΑ απέναντι στο Ιράν.

Τι καιρό θα κάνει την ΤετάρτηΧθες 16:12 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου.

Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων ΤεμπώνΧθες 23:21 | Ειδήσεις

Η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κουνούπια και κλιματική αλλαγή: Πώς τα νέα δεδομένα παρατείνουν την παρουσία τους και ευνοούν την εξάπλωσή τους08:38Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών08:24Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική 08:09Γαλλία: Οι τουρίστες από χώρες εκτός της Ευρώπης θα πληρώνουν πιο ακριβό εισιτήριο σε 5 πασίγνωστους πολιτιστικούς χώρους07:53Φορολογικό "διαζύγιο": Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων07:38Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ πως αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση07:24Πυρκαγιά στο Ροστόφ της Ρωσίας από ουκρανικά drones - 4 τραυματίες07:10Οι παθολόγοι ζητούν πρόσβαση στη συνταγογράφηση φαρμάκων για την παχυσαρκία06:56Final 4: Οι GMs προβλέπουν Παναθηναϊκό στο f-4 κατά 95%, ενώ Ολυμπιακό κατά 50%06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Ιανουαρίου06:28Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη06:14Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο