LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 25 Ιανουαρίου 2025 18:06

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τις αμβλώσεις! "Mου στέλνετε μηνύματα ζητώντας μου να πάρω θέση…"

Μελετη

Ο Νίκος Αναδιώτης, ευρωβουλευτής του κόμματος ΝΙΚΗ, μιλώντας για το δημογραφικό στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 22 Ιανουαρίου, πρότεινε εμμέσως την απαγόρευση των αμβλώσεων στην Ελλάδα.

«Παραβιάζουμε την ιερότητα της αγέννητης ζωής, ενώ νομοθετούμε και μανιωδώς διαφημίζουμε μορφές συμβίωσης και τρόπους ζωής που αντιβαίνουν στους φυσικούς αναπαραγωγικούς νόμους» ήταν όσα είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

H Ελεονώρα Μελέτη μετά τον ντόρο που προκλήθηκε έκανε τη δική της τοποθέτηση στα social media μέσα από μία ανάρτηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Mου στέλνετε συνεχώς μηνύματα ζητώντας μου να πάρω θέση για τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη σχετικά με τις αμβλώσεις. Δεν θα σχολιάσω δηλώσεις άλλων. Μπορώ όμως να σας ενημερώσω για τις δικές μου θέσεις, οι οποίες μάλιστα εκφράστηκαν και μέσα από τροπολογίες στο κείμενο για στην σύνοδο του ΟΗΕ σχετικά με τη θέση της γυναίκας.

Δείτε επίσης - Μαίρη Συνατσάκη: Ξεσπά κατά του Νίκου Αναδιώτη και τις δηλώσεις για τις αμβλώσεις! "Είστε υποκριτές, σας σιχαθήκαμε…"

Σύμφωνα λοιπόν με το κείμενο εισηγούμαι ως προς τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, η άμβλωση να αναγνωριστεί ως θεμελιώδες δικαίωμα των γυναικών, σε όλες τις χώρες, στο πλαίσιο της αυτοδιάθεσης και να επιτραπεί δια του νόμου σε όσες χώρες απαγορεύεται. Στη χώρα μας η άμβλωση επιτρέπεται. Κατά τη διάρκεια των ακροάσεων κ της ανάπτυξης της άποψης μου και των επιχειρημάτων μου επ αυτής, δέχτηκα σφοδρές επιθέσεις από άκρως συντηρητικούς, ακροδεξιούς και μισογύνηδες, (άντρες ΚΑΙ γυναίκες) που καθόλου δεν με πτόησαν από το να υπερασπιστώ το δικαίωμα όλων εμάς των γυναικών στο να αποφασίζουμε εμείς για το σώμα μας.

Σας ενημερώνω πως το κείμενο έχει υπερψηφιστεί στην τελευταία ολομέλεια για το 2024 κ σας παραθέτω το λινκ με την τελευταία μου γενική παρέμβαση σχετικά με τη θέση της γυναίκας, όπως θέλουμε να την υπερασπιστεί η ευρωπαϊκή ένωση στη σύνοδο του ΟΗΕ. Τον Μάρτιο θα έχω τη τιμή να εκπροσωπήσω το ΕΛΚ και όλες εμάς τις γυναίκες στη σύνοδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη στη νέα της ανάρτηση.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

μελέτη

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟΠΕΚΕΠΕ - Μπαμπασίδης στον ΑΝΤ1: Τι είπε για τους επίμαχους διαλόγους και τα ΑΦΜ (βίντεο)Χθες 18:22 | Ειδήσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε αποκλειστικά ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Κυριάκος Μπαμπασίδης για τους επίμαχους διαλόγους που εμπλέκεται το όνομά του.

Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)Χθες 18:52 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1, η Ζέτα Μακρή για τον δημοσιογράφο που φέρεται να την εκβίαζε.

Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"Χθες 20:14 | Ειδήσεις

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 42 βαθμούς Κελσίου

Πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα: Το Ισραήλ ετοιμάζει την απάντησή τουΧθες 22:16 | Ειδήσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ, που θα συναντηθεί την Δευτέρα στον Λευκό Οίκο με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι μία ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί «την επόμενη εβδομάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πυροσβεστική: 50 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα23:59Σοβαρή ξηρασία πλήττει την Ευρώπη – Σε κατάσταση πίεσης πάνω από το 50% της ηπείρου23:50Ιράν: Πρώτη εμφάνιση του Χαμενεΐ ενώπιον κοινού μετά τον πόλεμο των 12 ημερών 23:37Εύβοια: Πρόστιμο άνω των 8.000 ευρώ στον 52χρονο που συνελήφθη για την πυρκαγιά 23:23Αμαλιάδα: Προσωρινά κρατούμενη η 48χρονη που κάρφωσε γυναίκα με ψαλίδι23:08Ζελένσκι: Η καλύτερη και πιο παραγωγική συνομιλία μου με Τραμπ22:50Ισραηλινή αντιπροσωπεία στο Κατάρ - Συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας 22:33Ελευσίνα: Συνελήφθη 31χρονος που βίαζε και εξέδιδε 17χρονη22:17Μουντιάλ Συλλόγων: Η Παρί στους ημιτελικούς μετά την νίκη κόντρα στη Μπάγερν22:02Ζέττα Μακρή: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του δημοσιογράφου – Ποια κατηγορία αντιμετωπίζει21:47Αργοστόλι: Άγριος ξυλοδαρμός διανομέα - Τέσσερις συλλήψεις21:32Κρήτη: Φωτιά στην Καρκαδιώτισσα Ηρακλείου 21:15Πειραιάς: Συνελήφθησαν μέλη συμμοριών για την ένοπλη συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο (βίντεο)20:59Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 42αρια - Ποιες περιοχές θα "βράσουν"20:45Πλημμύρες στο Τέξας: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών (εικόνες)20:29ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα σύνθεση της Πολιτικής Γραμματείας - Νέος εκπρόσωπος Τύπου ο Κώστας Ζαχαριάδης20:13Formula 1: Ο Φερστάπεν κατέκτησε την pole position στη Βρετανία19:57Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή19:42Αριζόνα: Συγκινητική διάσωση 5χρονου στην έρημο – Τον εντόπισε αστυνομικός σκύλος μυρίζοντας τις κάλτσες του (βίντεο)19:26Ζέττα Μακρή στον ΑΝΤ1: Τον γνώριζα προσωπικά, είμαι εξαιρετικά φορτισμένη και ήταν μία απόφαση δύσκολη για εμένα (βίντεο)19:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο