LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2025 09:56

Στίβεν Κινγκ: Ζήτησε να ακυρωθεί η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ - "Καμία λάμψη με το Λος Άντζελες να φλέγεται"

Κινγκ

Ο Στίβεν Κινγκ πρότεινε ακύρωση της φετινής τελετής απονομής των Όσκαρ.

Ο Αμερικανός συγγραφέας βιβλίων τρόμου προέτρεψε την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών να ακυρώσει την τελετή απονομής των βραβείων μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λος Άντζελες.

«Δεν ψηφίζω για τα Όσκαρ φέτος» έγραψε ο Στίβεν Κινγκ στο Bluesky, την κοινωνική πλατφόρμα στην οποία συμμετέχει μετά την απομάκρυνση του από το X πρόσφατα. «Κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να την ακυρώσουν. Καμία λάμψη με το Λος Άντζελες να φλέγεται» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, η 97η τελετή απονομής των Όσκαρ 2025 αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ καθυστέρησε για δεύτερη φορά και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιανουαρίου.

Η Ακαδημία ακύρωσε το γεύμα για την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων και διευκρίνισε ότι θα τιμήσει όσους προσφέρουν στην πρώτη γραμμή για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση των καταστροφών.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από τον αντίκτυπο των πυρκαγιών και τις βαθιές απώλειες που βίωσαν τόσοι πολλοί στην κοινότητά μας», ανέφεραν σε κοινή δήλωσή τους ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας Μπιλ Κρέιμερ και η πρόεδρος της Ακαδημίας Τζάνετ Γιανγκ. «Η Ακαδημία ήταν πάντα μια ενωτική δύναμη εντός της κινηματογραφικής βιομηχανίας και δεσμευόμαστε να είμαστε ενωμένοι απέναντι στις δυσκολίες» υπογραμμίζεται στη δήλωση.

«Ανυπομονούμε να τιμήσουμε τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής που βοήθησαν στις πυρκαγιές, να αναγνωρίσουμε όσους επλήγησαν και να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να συμμετάσχει στην Ακαδημία για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανακούφισης. Θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί και θα φέρουμε μια αίσθηση θεραπείας στην παγκόσμια κινηματογραφική μας κοινότητα» πρόσθεσαν.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: associated press

Κινγκ

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αντίο αλά... ελληνικά σε Αυστριακό κυβερνήτη αεροσκάφους13:22Δασμοί: Η Κίνα κατηγορεί τις ΗΠΑ για "δυο μέτρα και δυο σταθμά"13:08Παρθενώνας: "Απαλάσσεται" από τις σκαλωσιές, μετά από 50 χρόνια12:54Η τελευταία ευκαιρία της Εθνικής - Οι προετοιμασίες για τον αγώνα με τη Δανία12:40Κρίση στη Μαδαγασκάρη: Στρατιώτες ενώνονται με διαδηλωτές στην πρωτεύουσα (εικόνες)12:26Στη Σύνοδο για την Ειρήνη μαζί με τον πρωθυπουργό μεταβαίνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης12:12Ανέτοιμοι αλλά "διψασμένοι", Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, στο πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" της σεζόν11:58Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε 34χρονο για βιασμό11:44Πατήσια: Βρέφος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του - Ο πατέρας του έκανε χρήση ναρκωτικών δίπλα του11:30Γάζα: Αύριο η απελευθέρωση των ομήρων από τη Χαμάς11:16Δένδιας: 81 χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας και το τέλος της μακράς νύχτας της Γερμανικής Κατοχής11:02Καλλιθέα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός που έπεσε πάνω σε οχήματα, τραπεζοκαθίσματα και τζαμαρία10:48Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη10:34Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε αστυνομικό με μηχανή και τον εγκατέλειψε10:20Τις επόμενες μέρες η δημοσιοποίηση των μειωμένων τιμών σε περίπου 1.000 κωδικούς των σούπερ μάρκετ10:06Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές και έστησαν οδοφράγματα (βίντεο)09:52Συναγερμός στο Ηράκλειο: Φωτιά σε δύο νταλίκες στο λιμάνι (βίντεο)09:38Μεξικό: Συνελήφθη ο "Έλληνας" αρχηγός σουηδικής συμμορίας έπειτα από επιχείρηση της Europol09:24Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι επέστρεψαν στο βόρειο τμήμα της Γάζας09:10Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Οκτωβρίου 08:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο