LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 17 Ιανουαρίου 2025 12:04

Κατερίνα Πεφτίτση: Η δημόσια συγγνώμη μετά τον χαρακτηρισμό "ντουλάπα" στη Δανάη Μπάρκα - "Ντρέπομαι που χρησιμοποίησα αυτό το λεξιλόγιο"

Κατερίνα Πεφτίτση

Η Κατερίνα Πεφτίτση βρέθηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του Χρήστου Παντελίδη στο Youtube μετά το τέλος του "My Style Rocks" και απάντησε σε διάφορα αρνητικά σχόλια.

Ένα από τα σχόλια που αφορούσε την Κατερίνα Πεφτίτση έγραφε: «Τα look σου θα έδειχναν καλύτερα στη Δανάη Μπάρκα», με την ίδια να απαντά: «Αυτοπροσβολή. Η Μπάρκα είναι σαν ντουλάπα... Δηλαδή δεν έχει καμιά καμπύλη. Αλήθεια είναι. Είναι έτσι, μασίφ».

«Μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Είμαι χοντρή και η Μπάρκα είναι ντουλάπα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Δεν έχει shape η κοπέλα. Δεν πειράζει. Αυτό είτε ήταν αδύνατη, είτε ήταν χοντρή, πάλι δεν θα είχε shape. Θα ήταν μασίφ», τόνισε στη συνέχεια η Κατερίνα Πεφτίτση.

Η απάντηση της Κατερίνας Πεφτίτση για τον χαρακτηρισμό στη Δανάη Μπάρκα

Μόλις η Κατερίνα Πεφτίτση είδε ότι η δήλωση που έκανε άρχισε να αναπαράγεται στο διαδίκτυο και σε ιστοσελίδες, θέλησε να απολογηθεί και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

«Λάθος μου στιγμή, χρησιμοποίησα λάθος λέξη! Λέμε πάντα να προσέχουμε τι λέμε και υπέπεσα σε αυτό το λάθος και εγώ», έγραψε η Κατερίνα Πεφτίτση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Να ξεκαθαρίσουμε πέντε πράγματα. Με το story που έκανα, ουσιαστικά ανακαλώ και καταλαβαίνω το λάθος μου..Αυτό είναι η συγγνώμη. Η λέξη που χρησιμοποίησα ήταν λάθος. Επειδή θα πέσουν να βγάλουν τα μάτια μου επειδή είμαι μια plus size γυναίκα και είπα για μια άλλη plus size γυναίκα αυτόν τον χαρακτηρισμό, αυτό που εννοούσα εγώ είναι ότι έχει ένα τετράγωνο σώμα και ότι ακόμα και να ήταν αδύνατη, πάλι τετράγωνο θα ήταν. Η δομή του κορμιού της. Δεν έχει να κάνει με το αν έχει παραπάνω κιλά ή λιγότερα κιλά. Έχει να κάνει με τη δομή του σώματος. Ούτε με αυτό έχω πρόβλημα, αλλά ήταν λάθος η τοποθέτησή μου και το σχόλιό μου πάνω σε αυτό. Συγγνώμη. Δεν έπρεπε να χαρακτηρίσω έτσι το σώμα μιας άλλης γυναίκας με αυτόν τον τρόπο. Ντρέπομαι που χρησιμοποίησα αυτό το λεξιλόγιο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Συγγνώμη», είπε στη συνέχεια σε βίντεο που ανήρτησε.

Δείτε τις αναρτήσεις της.

Κατερίνα Πεφτίτση

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά στα Αμπελάκια Σαλαμίνας - Επιχειρούν εναέρια μέσαΣήμερα 15:41 | Ειδήσεις

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα.

Παύλος Μαρινάκης: Δέκα χιλιάδες διορισμοί εκπαιδευτικών από το υπουργείο ΠαιδείαςΣήμερα 13:20 | Ειδήσεις

Αναλυτικά, η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

ΒΟΑΚ: Τροχαίο με νταλίκα και βυτιοφόρο - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία (εικόνες)Σήμερα 13:55 | Ειδήσεις

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, οι οποίες ανέλαβαν τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και τις ενέργειες για την αποκατάσταση της ομαλής ροής των οχημάτων.

Ερμιονίδα: Συνελήφθη ηλικιωμένος που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσειΣήμερα 14:55 | Ειδήσεις

Ο δράστης είχε δεμένο τον σκύλο, στο πίσω μέρος του επιβατικού αυτοκινήτου, που οδηγούσε και τον έσερνε επί του οδοστρώματος.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στα Αμπελάκια Σαλαμίνας - Επιχειρούν εναέρια μέσα15:52Πέρασαν εργομετρικά εννέα παίκτες του Ολυμπιακού σήμερα15:38Σαρωτικοί έλεγχοι σε αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, μετά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ15:24Κρήτη: «Δώρα ζωής» από την οικογένεια 75χρονης 15:10Ερμιονίδα: Συνελήφθη ηλικιωμένος που έσερνε σκύλο με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει14:56Πορτογαλία: Δασική πυρκαγιά έχει καταστρέψει έκταση ρεκόρ 640.000 στρεμμάτων14:42ΒΟΑΚ: Τροχαίο με νταλίκα και βυτιοφόρο - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία (εικόνες)14:28Ηλεία: Προφυλακιστέος ο 22χρονος που κατηγορείται για το βιασμό 66χρονης14:14Εύβοια: Δικογραφία για εμπρησμό σε ανηλίκους - Το έβλεπαν σαν παιχνίδι14:00Πάτρα: Δικυκλιστές τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση (εικόνες)13:45Παύλος Μαρινάκης: Δέκα χιλιάδες διορισμοί εκπαιδευτικών από το υπουργείο Παιδείας13:31Μακελειό σε νοσοκομείο στη Γάζα - Τουλάχιστον 15 νεκροί, ανάμεσά τους δημοσιογράφοι13:17Την Τετάρτη η κηδεία του Δημήτρη Κωνσταντάρα - Η επιθυμία της οικογένειας13:03Κυριάκος Μητσοτάκης: 431 δημόσια σχολεία ανακαινίζονται στο πλαίσιο του προγράμματος "Μαριέττα Γιαννάκου"12:48Πειραιάς: Μητέρα έκλεψε μίνι μάρκετ μαζί με τα ανήλικα παιδιά της12:34ΥΠΠΟ: Μετατρέπεται σε πολιτιστικό χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου η «οικία Κοκοβίκου»12:18Καλά στην υγεία της 14χρονη που κινδύνεψε από πνιγμό στη Ζάκυνθο12:04Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ «ανέβασε» την πρόταση της για τον Ιωαννίδη11:50Νίκος Ανδρουλάκης: Με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής ζητάει να συγκληθεί η Ολομέλεια για να συζητηθεί η κατάσταση στην Παλαιστίνη11:36Ρωσία: Σεισμός 6,3 βαθμών σημειώθηκε στα ανατολικά των Νήσων Κουρίλων11:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο