LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 16 Ιανουαρίου 2025 10:47

Η Έφη Κακαράντζουλα παραιτήθηκε από την έφεση για την υπόθεση με το βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Παλιοσπυρου

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/01) η νομική διαδικασία στη δίκη σε δεύτερο βαθμό της Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η κατηγορούμενη παραιτήθηκε του δικαιώματος να ασκήσει έφεση, καθώς δεν επιθυμεί μείωση της ποινής.

Ο συνήγορος της, Σάκης Κεχαγιόγλου με την έναρξη της διαδικασίας διάβασε τη δήλωση της κατηγορουμένης.

"Παραιτούμαι από το ένδικο μέσο της έφεσης. Η απόφαση ελήφθη μετά από σκέψη και προβληματισμό μέσα στη φυλακή. Είχα ήδη από το πρωτόδικο δικαστήριο εκφράσει τη βαθιά μεταμέλεια ζητώντας συγγνώμη. Δεν έγινε δεκτή από την παθούσα, είναι κατανοητό. Πλέον δεν έχω άλλο τρόπο από το να παραιτηθώ από την εκδίκαση της έφεσης. Δεν θέλω να βάλω την παθούσα να ξαναζήσει όσα συνέβησαν. Επιθυμώ να κατανοήσει ότι έχω πραγματικά μετανιώσει και συντρίβει. Η λύτρωση μου δεν θα επέλθει με μια μικρότερη ποινή αλλά με το να δεχθεί τη συγγνώμη μου. Αυτό που έκανα ήταν απαράδεκτο, ανήθικο και αν είχα οικονομική δυνατότητα, είχα την πρόθεση να βοηθήσω στην αποκατάσταση της αλλά προέρχομαι από μια φτωχή οικογένεια. Η πράξη μου προκάλεσε πολύ μεγαλύτερο πόνο και οι συνέπειες ήταν τραγικές. Δεν είχα ανθρωποκτόνο δόλο. Το μόνο που μπορώ να κάνω για να δείξω ότι αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν είναι να παραιτηθώ από την εκδίκαση της έφεσης" ήταν η δήλωση της Έφης Κακαράτζουλα.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

Τα πρώτα λόγια της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Μετά το τέλος της δίκης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε: "Νιώθω μεγάλη χαρά σήμερα, είναι μια τεράστια δικαίωση. Στην ουσία παραδέχτηκε ότι σκοπός της ήταν να με σκοτώσει. Ευχαριστώ πολύ τους δικηγόρους μου. Η δικογραφία και τα στοιχεία της είναι συντριπτικά. Η συγγνώμη της είναι προσχηματική. Ολα αυτά τα χρόνια δεν έγινε καμία κίνηση από πλευράς της. Ούτε ένα τηλέφωνο, ένα γράμμα μια ανθοδέσμη. Γι’ αυτό το λόγο δεν την δέχομαι τη συγγνώμη, γιατί δεν την εννοεί. Σε ένα χρόνο θα κάνει αίτηση για αποφυλάκιση. Αυτό είναι που σήμερα με έχει τρομάξει. Φυσικά εξακολουθώ και φοβάμαι. Ακόμα μέχρι σήμερα πιστεύει ότι της έχω κάνει κακό και την έχω πληγώσει. Με κοίταξε κανονικά στο δικαστήριο. Προφανώς υπάρχει φόβος επειδή δεν υπάρχει μεταμέλεια".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒόλος: Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα ΜακρήΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Της ζητούσε 15.000 ευρώ για να μην γράφει κακά πράγματα για εκείνη.

Τρίπολη: 50χρονος έκανε άσεμνη βιντεοκλήση με ανήλικη – Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειαςΣήμερα 16:58 | Ειδήσεις

Ο 50χρονος συνελήφθη στην Αρκαδία μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρίπολης.

Έγκλημα Αγία Παρασκευή: Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο των προσωπικών διαφορώνΣήμερα 13:42 | Ειδήσεις

Οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα παζλ προκειμένου να εξιχνιάσουν το έγκλημα που σόκαρε τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής. 

Ερντογάν: Δεν έχει νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα F-35 που θέλουμε να αποκτήσουμεΣήμερα 14:59 | Ειδήσεις

«Πιστεύω ότι η σταδιακή παράδοση των F-35 στην Τουρκία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τρίπολη: 50χρονος έκανε άσεμνη βιντεοκλήση με ανήλικη – Συνελήφθη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 17:19Αγγλία: Ο Τόμας Πάρτεϊ κατηγορείται για πέντε βιασμούς17:03Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή σε αρκετές περιοχές της χώρας16:49Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:32Χατζηδάκης: Tα έξι βήματα που ενίσχυσαν τη διεθνή θέση της χώρας16:15Black Sabbath: Επιστρέφουν στο Μπέρμιγχαμ για την αποχαιρετιστήρια συναυλία τους16:01Αθηνών - Κορίνθου: Καραμπόλα 5 οχημάτων με τραυματίες15:48Φωτιά στη Βοιωτία15:34Ερντογάν: Δεν έχει νόημα η ανησυχία της Ελλάδας για τα F-35 που θέλουμε να αποκτήσουμε15:20Σπαραγμός στη κηδεία του Ντιόγκο Ζότα: "Λύγισε" η σύζυγος του ποδοσφαιριστή πάνω από το φέρετρο (εικόνες)15:07ΑΑΔΕ: Ο ειδικός αλγόριθμος, εντόπισε χιλιάδες εικονικά τιμολόγια14:53Τετράμηνη παράταση στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς για αποστολή DNA ή στείρωση14:40Φωτιά στην Εύβοια: Σύλληψη 52χρονου για εμπρησμό από αμέλεια (εικόνες)14:26Έγκλημα Αγία Παρασκευή: Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο των προσωπικών διαφορών14:12Χαλκιδική: Σφραγίστηκε beach bar για καταπάτηση αιγιαλού13:57Βόλος: Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή13:44Ίλιον: Συνελήφθη 43χρονος που ακολουθούσε 24χρονη χωρίς να φορά παντελόνι και την παρενοχλούσε 13:30ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα με voucher 750 ευρώ13:13Τουρκία: Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Αντιόχεια12:59Χαλκιδική: 16χρονος τραυματίστηκε από την προπέλα σκάφους με χειριστή τον πατέρα του 12:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο