LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2025 13:34

Όθωνας Παπαδόπουλος: Η "κόντρα" με τον Αλέξη Κούγια και η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Παπαδοπουλος

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Buongiorno" και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε αρχικά στην πρώτη του εμπειρία με τα ΜΜΕ, μέσα από την ενασχόλησή του με πολύκροτες νομικές υποθέσεις.

"Η πρώτη μου εμπειρία με τις κάμερες είναι αστεία. Έφτασα με ταξί στη ΓΑΔΑ για γνωστή υπόθεση ήταν συγκεντρωμένα 200 άτομα απ΄ έξω. Νόμιζα ότι έχουν συγκεντρωθεί για άλλον λόγο, μία πιθανή σύλληψη. Νόμιζα πως δεν θα γινόμουν αντιληπτός. Μόλις κατέβηκα από το ταξί ακούω μία φωνή που λέει «αυτός είναι». Βλέπω να με κοιτάει το πλήθος και μέσα σε δευτερόλεπτα όλο αυτό το τσούρμο να έρχεται κατά πάνω μου. Μου έβαλαν στο πρόσωπο 30 μικρόφωνα" είπε αρχικά ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό στο επάγγελμά του και την "κόντρα" του με τον Αλέξη Κούγια, ο Όθωνας Παπαδόπουλος τόνισε: "Δέχθηκα επιθέσεις ανταγωνιστικού χαρακτήρα και αυτό για μένα αποτελεί επιβεβαίωση ότι έκανα σωστά την δουλειά μου. Αυτό έγινε από δικηγόρο που με διαδέχθηκε στην υπόθεση. Προς έκπληξή μου, περιεφέρετο στα ΜΜΕ εστιάζοντας περισσότερο σε έμενα και όχι στην εντολέα του. Είναι σε εκκρεμότητας οι μηνύσεις μου και η αγωγή προς τον Αλέξη Κούγια. Εάν σε αυτή την ζωή προλάβουν τα δικαστήρια να επιληφθούν της υποθέσεως, θα τις εκδικάσουμε. Δεν μπορώ να απευθύνω βλήματα απέναντι σε ανθρώπους που για πολλούς λόγους ακόμη και υγείας δεν μπορούν να ορθώσουν το ανάστημά τους και να σταθούν στα πόδια τους. Έχει θίξει πολλούς ο Αλέξης Κούγιας, αλλά όταν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, εκεί πρέπει να στεκόμαστε προσοχή. Δεν έχω σκεφτεί να επικοινωνήσω με τον Αλέξη Κούγια. Λυπήθηκα για την εικόνα. Έχει αποπειραθεί να μου μιλήσει, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό. Δεν θα ανταλλάξω ξανά κουβέντα μαζί του, διότι αυτό που έγινε μου έχει προκαλέσει οργή".

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε τελος και στην προσωπική του ζωή. Ο Όθωνας Παπαδόπουλος εξομολογήθηκε: "Είμαι παντρεμένος 26 χρόνια. Είμαστε 31 χρόνια συνολικά με την σύζυγό μου. Όταν ήμουν φοιτητής πήγαμε σε ένα μαγαζί της Θεσσαλονίκης με τον φίλο μου. Είδα μία κοπέλα απέναντί μου και έπαθα σοκ από την ομορφιά της. Ενώ είμαι πάντα διακριτικός, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου και μου ζήτησε εξυπηρέτηση. Να οδηγήσω κάποιες φίλες του σπίτι τους γιατί είχαν απεργία τα ταξί. Και μου έδειξε την παρέα της κοπέλας που είχα «φάει με τα μάτια μου» όλο το βράδυ. Νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Γνωριστήκαμε, κάναμε σχέση και σχεδιάσαμε τις ζωές μας μαζί. Παντρευτήκαμε και αποκτήσαμε δύο όμορφα κορίτσια. Όταν τη γνώρισα ήμουν 24 και εκείνη 21. Οι κόρες μου είναι 18 και 20 ετών αντίστοιχα. Δεν είναι δικηγόρος η σύζυγός μου, είναι αισθητικός. Είμαι “διαφορετικά” ερωτευμένος με την σύζυγό μου σε σχέση με το όταν γνωριστήκαμε. Για να…γυρίσω σπίτι μου το βράδυ θα πω… ναι".

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: eurokinissi

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων ΤεμπώνΧθες 23:21 | Ειδήσεις

Η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μητσοτάκης: Οι αγρότες μας θα έχουν το χαμηλότερο ηλεκτρικό τιμολόγιο στην ΕυρώπηΧθες 20:11 | Ειδήσεις

«Η κυβέρνηση εξάντλησε τις αντοχές της οικονομίας, στηρίζοντας τους αγρότες όσο ποτέ».

Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμαΧθες 19:22 | Ειδήσεις

«Οι παρεμβολές δεν προήλθαν από εξωτερικό παράγοντα, αλλά από το ίδιο το σύστημα επικοινωνιών».

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότεςΧθες 19:33 | Ειδήσεις

«Επέμεναν μέσα στην εκπροσώπηση να υπάρχουν άνθρωποι που ελέγχονται ήδη από διάφορες αρχές για παρατυπίες σε σχέση με τις επιδοτήσεις».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα αναλάβουν "πολύ ισχυρή δράση" εάν το Ιράν προχωρήσει σε απαγχονισμούς διαδηλωτών23:59Θετική γνώμη από την Επιτροπή Θεσμών για τον διορισμό νέου προέδρου και αντιπροέδρου στον τομέα ύδατος, της ΡΑΑΕΥ23:44Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών23:30ΟΗΕ: Περισσότερα από 100 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα μετά την εκεχειρία23:20Κύπελλο Ελλάδας - Λεβαδειακός: Εκτός ο τραυματίας Βέρμπιτς από το μεγάλο ματς με την Κηφισιά23:06Αυστρία: 13χρονος βρήκε τον θάνατο όταν παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα στις Άλπεις22:52Ινδία: Άγριος ελέφαντας έχει σκοτώσει 20 ανθρώπους από την αρχή του χρόνου - Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του22:38Μπλόκα: Κάθοδο με τρακτέρ και συλλαλητήριο στην Αθήνα θέλουν οι Λαρισαίοι αγρότες22:28Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς22:14Αερολιμένας Αθηνών: Συνελήφθη άνδρας για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομικού δέματος22:00Ολυμπιακός: Επιστροφή του Ποντένσε κόντρα στον ΠΑΟΚ21:50Ρωσία: "Κατηγορηματικά απαράδεκτες" οι απειλές των ΗΠΑ έναντι του Ιράν21:40Πετρούπολη: Θύμα απόπειρας βιασμού μια 13χρονη - Συνελήφθη ο δράστης21:30Οικουμενικό Πατριαρχείο: "Ευφάνταστα σενάρια και ψευδείς ειδήσεις" όσα αναφέρουν ρωσικές υπηρεσίες21:20Ant1 Sports: Αύριο διεξάγονται οι τέσσερις προημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδος 21:10Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη20:56Τέλλογλου για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια: Παρεμβολές λόγω παλαιότητας δείχνει το πόρισμα20:42Κωνσταντίνος Φλώρος στον ΑΝΤ1 για Γροιλανδία: Οι Αμερικανοί φοβούνται ότι η Κίνα θα έρθει στην περιοχή μέσω συμπράξεων με ρωσικές εταιρείες20:28Μητσοτάκης: Οι αγρότες μας θα έχουν το χαμηλότερο ηλεκτρικό τιμολόγιο στην Ευρώπη20:18Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες20:08
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο