LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2025 10:41

Σαλίνα Γαβαλά για τον αποκλεισμό της συμμετοχής της από τη Eurovision: "Πρέπει να βρούμε ποιος έκανε την καταγγελία"

Σαλίνα Γαβαλά

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Σαλίνα Γαβαλά, με αφορμή βραδινή της έξοδο.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητάς της από τον εθνικό τελικό της Eurovision 2025.

Δείτε επίσης! Μπάμπης Στόκας: Ξεκαθαρίζει για την Σαλίνα Γαβαλά - "Το τραγούδι το έδωσα ένα χρόνο πριν, δεν ήξερα ότι το έστειλε για την Eurovision, το έμαθα μετά"

«Το τραγούδι μπήκε στην τελική 12άδα, αλλά μας το έβγαλαν. Αποκλείστηκε γιατί πριν από δύο μήνες είχα πει τον τίτλο. Παρόλο που δεν έπρεπε να διαρρεύσει αυτό, έμαθα ότι ήμασταν είτε τρίτη είτε τέταρτη θέση.

Η καταγγελία φαντάζομαι ότι είναι δουλειά ντετέκτιβ. Αυτά έχουν ξεκαθαριστεί με τομ Μπάμπη Στόκα, δεν υπάρχουν θέματα μεταξύ μας όπως είπε ο ίδιος. Το μόνο θέμα που υπάρχει για να το βρούμε είναι πως έγινε η καταγγελία κι από ποιον», είπε η Σαλίνα Γαβαλά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Happy Day".

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την υποψηφιότητα της Σαλίνας Γαβαλά στον εθνικό τελικό της Eurovision 2025

«Το τραγούδι με τίτλο "Θα μάθω να αγαπώ" με ερμηνευτές τη Σαλίνα Γαβαλά και τον Tsiak, με συνθέτη τον Μπάμπη Στόκα και στιχουργούς τους Μπάμπη Στόκα και Παναγιώτη Τσιακαλάκη (Tsiak) αποκλείστηκε από τον Εθνικό Τελικό, καθώς παρά τους Όρους και Προϋποθέσεις Συμμετοχής στη Διαδικασία Επιλογής, ο τίτλος του τραγουδιού δημοσιοποιήθηκε (γνωστοποιήθηκε στο κοινό) από την ερμηνεύτρια. Αντικαταστάθηκε από το πρώτο στη λίστα των εφεδρικών, τραγούδι. Πρόκειται για το τραγούδι με τίτλο "Unhurt me", με ερμηνεύτρια τη Ναυσικά Γαβριλάκη και συνθέτες και στιχουργούς τους Δημήτρη Κουμπή και Ναυσικά Γαβριλάκη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το τραγούδι "Θα μάθω να αγαπώ" που αποκλείστηκε από τον εθνικό τελικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1: Η προστασία των καταναλωτών και η μέριμνα για την περιφέρεια (βίντεο)09:25Σεισμοί στην Εύβοια: Κλειστά σχολεία στο Μαντούδι - Ζημιές σε σπίτια (βίντεο)09:12Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού08:58Τουρκία: Ο Οτσαλάν εισηγείται “αλλαγή” μετά την ιστορική απόφαση του PKK 08:44Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό08:30Σεισμοί στην Εύβοια - Καραστάθης: Δεν μπορούμε εύκολα να πούμε αν ήταν ή όχι ο κύριος σεισμός (βίντεο)08:16Συρία: Νεκροί αστυνομικοί εξαιτίας έκρηξης παγιδευμένου οχήματος08:02ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 23 Μαΐου07:47Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Μαΐου07:33Πύργος Απόλλων: “Βουτιά θανάτου” από τον 24ο όροφο07:19Μπάιντεν - Καρκίνος: Ο Τραμπ εύχεται καλή ανάρρωση07:06Ισραήλ: Ο στρατός αναγγέλλει ευρείας κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις στη Γάζα06:52Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα06:38Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:11Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο