LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2025 13:06

Ο Σπύρος Μαρτίκας για τον χωρισμό του από την Βρισηίδα Ανδριώτου: "Xωρίσαμε με αξιοπρέπεια, προέκυψαν κάποια ζητήματα που…"

μαρτικας

Το πρωί της Πέμπτης 9 Ιανουαρίου ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε μέσω skype στο «Happy Day» από την Αυστρία και μεταξύ άλλων απάντησε για τον χωρισμό του από την Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά και το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.

«Πέρυσι είχαμε πάει στην Ισλανδία. Ήταν και η Βρισηίδα μαζί μας, ήταν να έρθει και φέτος αλλά δεν ήρθε. Το βίντεο αυτό που ανέβασε δεν αφήνει κανένα υπονοούμενο για εμάς, και πόσω μάλλον για εμένα γιατί δεν ήταν ποτέ δεύτερη επιλογή, ήταν το νούμερο ένα στη ζωή μου, ήταν πρωταγωνίστρια. Είναι ένα trend που το έφτιαξε εκείνη και θέλει να περάσει ένα μήνυμα, “μην υποτιμάτε τον εαυτό σας κορίτσια και μην ανέχεστε να είστε δεύτερη επιλογή ή το μυστικό κάποιου, πάντα να πρωταγωνιστείτε στη ζωή σας και στη ζωή όσων σας αγαπάνε”. Η Βρισηίδα έχει εισπράξει πολλά μηνύματα από φίλες της και κοπέλες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις σχέσεις τους και ήθελε να τις στηρίξει» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Συμβαίνει να χωρίζει ένα ζευγάρι. Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι. Το θέμα είναι ότι χωρίσαμε με αξιοπρέπεια. Υπήρχαν κάποια ζητήματα που έπρεπε να ξεπεραστούν με χρόνο, θέλανε χρόνο. Χωρίσαμε με αξιοπρέπεια, με μεγάλη αγάπη. Συνεργαζόμαστε ακόμα. Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα. Κολλητοί δεν είμαστε, κρατάμε μια πολύ καλή επικοινωνία», πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Αν θα παντρευτώ, ο μόνος λόγος που θα το κάνω και η μόνη που θα παντρευτώ θα ήταν η Βρισηίδα. Το έχω πει κι άλλες φορές. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να παντρευτώ. Το θέμα είναι ότι προέκυψαν κάποια ζητήματα που μας πίεσαν πάρα πολύ και δώσαμε χρόνο να συνέλθουμε. Ζητήματα από εξωγενείς παράγοντες που κλόνισαν την ηρεμία μας και δεν έχουν να κάνουν με τους δυο μας και τη μεταξύ μας σχέση. Θέλαμε απλά να πάρουμε λίγο χρόνο να ηρεμήσουμε λίγο από όλο αυτό και εδώ είμαστε, δε χάθηκε κάτι. Έχει να κάνει και η πίεση λόγω της δημοσιότητας. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στη ζωή μου, ούτε στη ζωή της Βρισηίδας», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε επίσης - Σπύρος Μαρτίκας: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου -"Δεν είµαστε µαζί"

«Δε γινόταν να επιτρέψω στη Βρισηίδα να πληρώσει το οτιδήποτε για το δικό μου σπίτι, όπως έκανε από την αγάπη της όσο έλειπα, και να την αφήσω εκτεθειμένη. Σαφώς και της έχω επιστρέψει όλα τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός, αγάπη και ποτέ δε ξέρεις» κατέληξε ο Σπύρος Μαρτίκας.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο