LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 08 Ιανουαρίου 2025 11:10

Ο Πέτρος Κουσουλός απαντά: "Στοιχειώδη κρίση να έχεις, θα καταλάβεις για ποιο λόγο έγινε αυτή η κίνηση"

Κουσουλος

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή συνάντησαν τον Πέτρο Κουσουλό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για την κίνησή του να κόψει κομμάτι από τη βασιλόπιτα της εκπομπής του στην Ειρήνη Μουρτζούκου.

"Λυπάμαι πολύ που κάποιοι δεν έχουν την οξύνοια και την κρίση να καταλάβουν γιατί έκοψα κομμάτι στην Μουρτζούκου. Αντί να ασχολούμαστε με τον θάνατο τον πέντε παιδιών, ασχολούμαστε με το αν κόπηκε κομμάτι της βασιλόπιτας στην Ειρήνη Μουρτζούκου, νομίζω ότι ευτελίζουμε το όλο θέμα και λυπάμαι πάρα πολύ.

Στοιχειώδη κρίση να έχεις, θα καταλάβεις για ποιο λόγο έγινε αυτή η κίνηση. Είναι δυνατόν να κάτσω να απολογηθώ; Εκπλήσσομαι όταν βλέπω αυτά τα σχόλια. Αν έχεις μέσο όρο IQ πάνω από το συνηθισμένο, που οι περισσότεροι συνάδελφοι το έχουν, καταλαβαίνουν" είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

Όσον αφορά το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κίνηση την χειρότερη της χρονιάς, ο Πέτρος Κουσουλός είπε: "Δεν έχω κάτι να απαντήσω. Εγώ τον Ανδρέα τον αγαπάω, τον υπολήπτομαι, το βλέπω καλοπροαίρετα αυτό που είπε. Δε θα κάτσω να σχολιάσω. Τώρα προέχει η έρευνα προκειμένου να λάμψει η αλήθεια για αυτά τα πέντε βρέφη".

Τέλος, σε σχέση με τη δήλωσή του ότι κάποιοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους, ο Πέτρος Κουσουλός απάντησε: "Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους συναδέλφους και δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες. Ήταν κάτι γενικό γιατί βλέπω ότι υπάρχει μια κινητικότητα σε ότι αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από συγκεκριμένους λογαριασμούς. Αυτοί που έπρεπε να έχουν πάρει το μήνυμα, το έχουν πάρει ήδη".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε αστυνομικό με μηχανή και τον εγκατέλειψε10:20Τις επόμενες μέρες η δημοσιοποίηση των μειωμένων τιμών σε περίπου 1.000 κωδικούς των σούπερ μάρκετ10:06Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές και έστησαν οδοφράγματα (βίντεο)09:52Συναγερμός στο Ηράκλειο: Φωτιά σε δύο νταλίκες στο λιμάνι (βίντεο)09:38Μεξικό: Συνελήφθη ο "Έλληνας" αρχηγός σουηδικής συμμορίας έπειτα από επιχείρηση της Europol09:24Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι επέστρεψαν στο βόρειο τμήμα της Γάζας09:10Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Οκτωβρίου 08:56Στεγαστικό: 8+1 νέα μέτρα στήριξης ύψους 450 εκατ. ευρώ για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές08:42Χαμάς: Εκτός συζήτησης ο αφοπλισμός που ζητάει ο Ντόναλντ Τραμπ08:28Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:14Συγγρού: Έκρηξη έξω από το παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης23:59Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε ξεκινούν οι καταβολές τους από τον e-ΕΦΚΑ23:45ΗΠΑ: Έφυγε από την ζωή η εμβληματική ηθοποιός Νταϊάν Κίτον23:29Αποσύρθηκε έκθεση της ΕΕ που αναγνώριζε ψευδοκράτος και τουρκολυβικό μνημόνιο23:14ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο επεισοδιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης22:59Νέος σεισμός 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες22:45Καλαμάτα: 21χρονος συνελήφθη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα22:29Οι Αμερικανοί απεσταλμένοι Γουίτκοφ και Κούσνερ επισκέφθηκαν τη Λωρίδα της Γάζας22:15Νορβηγία: Ο Χάαλαντ οδηγεί την χώρα του προς μια ιστορική εμφάνιση σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 26 χρόνια22:00Επαναπατρίστηκε αρχαίο κιονόκρανο από τη Γερμανία (εικόνα)21:46
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο