LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Ιανουαρίου 2025 19:42

Μαρίνα Σταυράκη: Η αλήθεια για τη σχέση της με τον Νοράι Σαπουτζιάν - "Ο γιος μου θέλει να βρω έναν σύντροφο"

Μαρίνα Σταυράκη

Καλεσμένη στην εκπομπή "Super Κατερίνα" βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας, 6 Ιανουαρίου, η Μαρίνα Σταυράκη.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο της και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, η Μαρίνα Σταυράκη αποκάλυψε ότι ο γιος της αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε για τον γάμο του πατέρα του, Γιώργου Πατούλη, με τη νέα του σύντροφο, αλλά και για την εγκυμοσύνη της Νάνσυς Κοιλού.

«Με τον πρώην σύζυγό μου πήραμε διαζύγιο το 2021, οπότε το 2024 ο καθένας είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους και είχε κάνει τις επιλογές του. Ο γιος μου έμαθε αιφνιδιαστικά ότι ο πατέρας του παντρεύεται και θα αποκτήσει παιδί. Όμως έγινε μια καλή διαχείριση από εμένα. Ο Αλέξανδρος δεν γνώριζε ούτε για τον γάμο, ούτε για την εγκυμοσύνη», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Σταυράκη.

«Εγώ τα λέω όλα στον γιο μου. Αυτή την περίοδο δεν έχω κάτι στη ζωή μου, αλλά γενικά θέλει και ο Αλέξανδρος, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η ζωή μας, να βρω έναν σύντροφο. Είναι πάρα πολύ θετικός σε αυτό», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης! H Μαρίνα Σταυράκη για τις "μαϊμού" τσάντες: "Είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και δεν μπορούμε να αγοράσουμε από πανάκριβο οίκο"

Σχολιάζοντας τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Νοράι Σαπουτζιάν, μετά από κοινή τους εμφάνιση σε εκδήλωση διαδικτυακής εφημερίδας, η Μαρίνα Σταυράκη ξεκαθάρισε: «Ο Νοράι είναι προσωπικός φίλος με τον κ. Καραμανλή, τον εκδότη της εφημερίδας που έκανε την εκδήλωση, και με συνόδευσε. Είναι πάρα πολύ άσχημο να στιγματίζουμε και να στοχοποιούμε ανθρώπους και σχέσεις. Είναι φίλος ο άνθρωπος, τον ήξερα από παλιά».

«Είμαι ανοιχτή σε μια καινούργια σχέση. Πάντα είμαι ανοιχτή στις προκλήσεις. Για το 2025 ο Αλέξανδρος θα είναι πρωταγωνιστής στη ζωή μου. Με ενδιαφέρει να θωρακίσω το παιδί μου και να περνάω όμορφα με το οικογενειακό μου περιβάλλον και τους φίλους μου», είπε ακόμη η Μαρίνα Σταυράκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Υπ. Παιδείας: 4 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση των υποδομών του Πανεπιστημίου Πατρών11:42Το Ισραήλ απειλεί να καταστρέψει την Γάζα, αν η Χαμάς δεν δεχθεί την ειρήνη με τους όρους του 11:28Θεσσαλονίκη: Δύο τραυματίες από σύγκρουση μοτοσικλέτας με πατίνι 11:14Η SpaceX εκτόξευσε ένα αμερικανικό διαστημικό μη επανδρωμένο στρατιωτικό αεροσκάφος11:00Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος έπειτα από καταγγελία για βιασμό 14χρονης10:45Γρεβενά: Σε εξέλιξη η φωτιά στην τοποθεσία Κακοπλεύρι της δημοτικής ενότητας Περιβολίου10:31Φωτιά στο Παρανέστι Δράμας10:17Ιωάννινα: Κορμός οξιάς καταπλάκωσε ξυλοκόπο10:03Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ μετακομίζει από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ09:48Βολός: Μηχανάκι παρέσυρε 8χρονο - Αναζητείται ο οδηγός09:34Ρόδος: Αγρια επίθεση σε δύο νεαρούς τουρίστες από έξι αγνώστους έξω από μπαρ09:20Συνελήφθη οδηγός που έτρεχε με 198 χιλιόμετρα στην Αθηνών - Λαμίας - Τον σταμάτησαν και του πήραν το δίπλωμα09:04Ουάσινγκτον: Ο Τραμπ μοίρασε πίτσες και μπέργκερ σε στρατιωτικούς κι αστυνομικούς08:50ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών έως τις 22 Αυγούστου08:35Τι καιρό θα κάνει σήμερα Παρασκευή08:20Έκτακτα μέτρα με εντολή Γ. Κεφαλογιάννη αύριο και σε αυξημένη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός23:59Ριέκα – ΠΑΟΚ: Έχασε… αλλά δεν χάθηκε ο “Δικέφαλος”23:47Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός προειδοποιεί νοσοκομεία και ΜΚΟ να εκκενώσουν το βόρειο τμήμα του παλαιστινιακού θύλακα23:35Παναθηναϊκός – Σάμσουνσπορ: Νίκη με ανατροπή για το “τριφύλλι”23:21Άντερλεχτ – ΑΕΚ: Η “Ένωση” έμεινε… όρθια στις Βρυξέλλες23:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο