LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2025 14:53

Ρένια Λουιζίδου: Οι οικονομικές δυσκολίες μετά τους "Απαράδεκτους" και η εξομολόγηση για την περίοδο της εμμηνόπαυσης

Ρενια

H Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Καλημέρα Είπαμε;" και τη δημοσιογράφο, Έρη Βαρδάκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε, μέταξύ άλλων, για τις δυσκολίες στην καριέρα της μετά τους "Απαράδεκτους", τον ηλικιακό ρατσισμό, αλλά και για το ταμπού της εμμηνόπαυσης.

"Κυκλοφορεί για εμένα ένα ανέκδοτο στη δουλειά ότι είμαι γουρλού, το οποίο ξεκίνησε το 2003 όταν βγήκαν τον ίδιο μήνα ταυτόχρονα “Το καφέ της Χαράς” και στους κινηματογράφους “Η Πολίτικη Κουζίνα”. Και επειδή σκίζανε και τα δύο βρέθηκα εγώ με έναν τίτλο που πολύ ευχαρίστως αποδέχομαι, αλλά δεν είμαι κανένας Γκαστόνε για τον εαυτό μου.

Μου έτυχε να είμαι αναγνωρίσιμη από πολύ μικρή ηλικία λόγω των “Απαράδεκτων”, πάρα πολύ φρέσκια στη δουλειά, πάρα πολύ καινούργια στη δουλειά και πάρα πολύ ασχημάτιστη, χωρίς προηγούμενο στίγμα. Αυτό είχε όλα τα καλά του Θεού και είχε και κάποια πάρα πολλά κακά. Με την έννοια ότι υπήρχε μία δυσπιστία ότι είναι πολύ εμπορικό και ότι ξέρουμε μόνο αυτό από αυτόν τον άνθρωπο.

Αυτό ήταν κάτι που με ζόρισε πολύ τα πρώτα 10 χρόνια να το διαχειριστώ για να πάρω μια κατεύθυνση επαγγελματική που να μου ταιριάζει εμένα. Να μην αναπαραγάγω μόνο το κορίτσι του Βλάσση, που τρέχει πίσω από ένα αγόρι, ένα στερεότυπο της χαζής. Ζορίστηκα μετά τους “Απαράδεκτους”, δεν είχα ούτε οικονομική άνεση, ούτε έβρισκα τις δουλειές που ονειρευόμουν να βρω. Έβρισκα πολλή δουλειά, αλλά όχι δουλειά που ήθελα να κάνω" είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός σχολίασε την κοινωνική πίεση που βιώνουν οι γυναίκες σε σχέση με τους άντρες. "Είναι εκνευριστικό ότι ο άντρας είναι στο απυρόβλητο. Τι να σου κάνει και αυτός δεν παίρνει καμία πληροφόρηση από πουθενά. Δεν τον ρωτάει κανένας, δεν τον ζορίζει κανένας και ζει και μεγαλώνει με τη μανούλα του που του λέει ότι είναι ο καλύτερος. Και μετά του το λέει και η κοινωνία ότι είναι ο καλύτερος και μετά η κοινωνία δεν τον στριμώχνει ποτέ στη γωνία. Που να καταλάβει και αυτός τώρα, από πού να την πάρει την πληροφορία ότι μπορεί και να μην είναι έτσι" είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Τέλος η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της εμμηνόπαυσης και την έλλειψη ενημέρωσης που υπάρχει.

"Εγώ πέρασα εμμηνόπαυση και όχι εύκολα και θύμωσα πάρα πολύ που βρήκα τον εαυτό μου τόσο απροετοίμαστο από μια απίστευτη ομερτά. Είναι ένα πράγμα που πραγματικά περνάει ομερτά, π.χ. “τι έχεις; πονοκέφαλο”, ή “δεν κοιμήθηκα καλά”. Μπορεί εγώ να έκανα 3 χρόνια να κοιμηθώ ολόκληρη νύχτα όταν πέρασα εμμηνόπαυση, αλλά όπου έλεγα “αμάν ρε παιδιά με αυτό το πράγμα” μου έλεγαν “μην το λες”, σαν να είναι άκομψο. Και δεν ήξερα και τι μου γίνεται σωματικά, η πληροφόρηση που είχα δηλαδή από τους γιατρούς και τους ανθρώπους… μου έλεγαν μετά ότι αυτό είναι σύμπτωμα της εμμηνόπαυσης, “πείτε το μου ρε παιδιά ότι θα έχω πονοκεφάλους, να μην φοβάμαι ότι έχω όγκο στο κεφάλι" ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑνακοινώθηκε ο Θαλάσσιος Χωροταξικός ΣχεδιασμόςΣήμερα 10:48 | Ειδήσεις

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του, «πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, καθώς για πρώτη φορά η χώρα μας θέτει τους κανόνες για την οργάνωση του θαλάσσιου χώρου».

Τροχαίο στην Εγνατία: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγούΣήμερα 11:32 | Ειδήσεις

Ο οδηγός του φορτηγού, με καταγωγή από την Ουκρανία, που, κατά πληροφορίες, μετέφερε γυάλινα βαζάκια παραμένει υπό κράτηση.

Μαγνησία- Κουρέτας για δρόμο που κατέρρευσε: Είχα πάει την μελέτη για τον δρόμο 1 χρόνο πίσω (βίντεο)Σήμερα 08:14 | Ειδήσεις

Ο περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας ζητάει πλήρη διερεύνηση από τη δικαιοσύνη για το έργο το οποίο χαρακτήρισε ωστόσο λίγο πολύ αχρείαστο.

Μενίδι: Άγνωστοι διέρρηξαν και έβαλαν φωτιά σε εργαστήριο με σφολιάτες (βίντεο)Σήμερα 09:02 | Ειδήσεις

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο για την κατάσβεση, με 10 πυροσβέστες και 4 οχήματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον Ντόναχιου στο Μέγαρο Μαξίμου12:23Μεγάλη Τετάρτη: τι τιμά σήμερα η Εκκλησία12:09Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Αυστηρές ποινές σε ποδοσφαιριστές για τα επεισόδια11:56Τροχαίο στην Εγνατία: Στον εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού 11:42Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιόν την Μεγάλη Πέμπτη στον ΑΝΤ111:29Milliyet: Eτοιμο το θαλάσσιο χωροταξικό σχέδιο της Τουρκίας – Κόβει στη μέση το Αιγαίο11:15Γύθειο: Ιστιοφόρο εξέπεμψε σήμα κινδύνου11:02Ανακοινώθηκε ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός10:48Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν δεκάδες χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρα10:35Κυψέλη: Αυτοί είναι οι 3 Τούρκοι που καταζητούνται για τη δολοφονία ομοεθνή τους10:22Λάρισα: Ισόβια σε αλλοδαπό για την δολοφονία 35χρονης μητέρας παιδιών10:08Μενίδι: Άγνωστοι διέρρηξαν και έβαλαν φωτιά σε εργαστήριο με σφολιάτες (βίντεο) 09:55Πάρνηθα - Φυλή: Σεισμοί μικρής έντασης τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης09:41Κικίλιας: Συγκράτηση ή και μείωση των τιμών στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια09:28Παπαστεργίου στον ΑΝΤ1: Έτσι θα λειτουργεί η εφαρμογή Kids Wallet στα κινητά των παιδιών09:14Σχολικές εξετάσεις: Πότε ξεκινούν σε γυμνάσια και λύκεια09:01ΑΑΔΕ: Επικαιροποιείται ο κατάλογος των αποζημιώσεων, επιδομάτων, ασφαλίστρων και λοιπών βοηθημάτων08:47Μαγνησία- Κουρέτας για δρόμο που κατέρρευσε: Είχα πάει την μελέτη για τον δρόμο 1 χρόνο πίσω (βίντεο)08:34Μπάιντεν σε Τραμπ: Ζημιές και καταστροφή στις 110 πρώτες μέρες08:20ΟΔΔΗΧ: Έξοδος στις αγορές με επανέκδοση 10ετούς ομολόγου08:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο