Βίκυ Κάβουρα: Η αποκάλυψη για τον τοκετό της - "Γέννησα με καισαρική και λίγο πρόωρα, μπαίνοντας μέσα έκλαιγα"
Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day την Παρασκευή 3/1 και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την γέννηση της κόρης της, την σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της.
«Γέννησα με καισαρική και λίγο πρόωρα. Μπαίνοντας μέσα έκλαιγα και έλεγα φοβάμαι, φοβάμαι. Μπήκα σαν παιδάκι και βγήκα γυναίκα, δεν φοβομουν τίποτα», ανέφερε η Βίκυ Κάβουρα.
Για τις αλλαγές στο σώμα της και τα κιλά της εγκυμοσύνης, είπε: «Δεν είχα όρεξη να φάω. Πιο πολύ έτρωγα πριν την εγκυμοσύνη, δυσκολεύτηκα πολύ. Έχω να ζυγιστώ από την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος. Δεν ξέρω πόσα πήρα, δεν ξέρω πόσα έχω χάσει, το βλέπω με το μάτι, δεν με αγχώνει αυτό. Με το μάτι είμαι πολύ ικανοποιημένη με το από την προσπάθειά μου. Μπήκα σε μια διατροφή σωστή μαζί με γυμναστική».
Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Βίκυ Κάβουρα μίλησε για τον σύντροφό της, Γιώργο Τζαβέλλα: «Με τον Γιώργο πηγαίνουμε στην εκκλησία κάθε Κυριακή. Πιστεύω πολύ και δεν υποχρεώνω κανέναν, θέλω να ξέρουν ποια είμαι.
Του μαγειρεύω πάρα πολύ, προσπαθώ να τα προλάβω όλα, αλλά οι εκπλήξεις με το παιδί είναι αναπόφευκτες. Κάτι σχεδιάζεις, κάτι άλλο προκύπτει. Το θέμα είναι να υπάρχει καλή διάθεση και το ζευγάρι να είναι φίλοι και ομάδα».
Δείτε το σχετικό βίντεο: