LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2024 09:46

Η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει: "Το λέω για πρώτη φορά"

Παγωνη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ματίνα Παγώνη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον λόγο που δεν της αρέσουν οι αισθητικές επεμβάσεις, την πρώτη φορά που έκλαψε, αλλά και τις συχνές τηλεοπτικές της εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.

"Δεν είναι μια περίοδος που είμαι στα καλύτερά μου. Και πρόβλημα να έχω, δεν θέλω να το εξωτερικεύσω με τίποτα. Δεν μου αρέσει η μιζέρια. Να κλαίγεσαι ότι δεν είσαι καλά, ούτε σε εμένα να το κάνουν άλλοι. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Δεν έχω κλάψει στη ζωή μου για να πω την αλήθεια, το λέω για πρώτη φορά. Εκτός από όταν ξέσπασα στην κηδεία της μητέρας μου και εκεί προς στιγμή. Δεν μπορώ, δεν μου βγαίνει, το έχω απαγορεύσει", εξομολογήθηκε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Για την εξωτερική της εμφάνιση και τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: "Δεν θα υπάρξει γυναίκα, που αν προσέξει τον εαυτό της, δεν θα γίνει ωραία. Πάντα βάφομαι μόνη μου. Και να με με βάψουν στις εκπομπές, πρέπει να τα διορθώσω. Και με ρυτίδα τι έγινε; Κοιτάζεσαι, θαυμάζεσαι. Χρειάζεται να φαίνεσαι 20άρα; Αν είναι δυνατόν. Πέρασες από εκείνη τη φάση. Το απόλαυσες, πάμε παρακάτω. Να έχει τις ρυτίδες σου, να βάλεις τα σκουλαρίκια σου και να κάνεις τα βαψίματά σου".

Για την περίοδο της πανδημίας η Ματίνα Παγώνη αποκάλυψε: "Έτυχε να είμαι περιζήτητη λόγω πανδημίας. Αυτά τα χρόνια είναι η ζωή με τα κανάλια. Ήταν μία περίοδος που υπέφερα, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά γιατί σεβόμουν τη δουλειά τους. Όταν άκουγα ότι έκανε νούμερα ο ένας κι ο άλλος… Ναι, κάνω υψηλά νούμερα".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦονική παράσυρση στη Χαλκιδική: Πώς συνέβη το περιστατικό - Στο νοσοκομείο η τραυματισμένη αστυνομικόςΣήμερα 16:21 | Ειδήσεις

Η αστυνομικός, μητέρα τεσσάρων παιδιών, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πολυγύρου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και εν συνεχεία κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στη Θεσσαλονίκη.

Τέμπη: Το Ant1news.gr αποκαλύπτει την κρίσιμη κατάθεση του στελέχους του Υπουργείου ΜεταφορώνΣήμερα 11:46 | Ειδήσεις

Το ant1news.gr φέρνει στο φως όσα ισχυρίστηκε στην κατάθεση του το υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Μεταφορών ενώπιον του εφέτη ανακριτή Λάρισας, Σωτήρη Μπακαΐμη.

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Βουτιά της θερμοκρασίας, χιόνια και ισχυρές καταιγίδες από αύριο το απόγευμαΣήμερα 14:56 | Ειδήσεις

Από το απόγευμα της Κυριακής μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς χειμώνα με τον καιρό να αλλάζει.

Ποιες χώρες τροφοδοτούν την Ρωσία με τα “εργαλεία” για να παράγει οπλικά συστήματαΣήμερα 17:52 | Ειδήσεις

Πυκνώνουν οι αναφορές δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών για ενδεχόμενο συμβατικό πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και μελών του ΝΑΤΟ έως το 2030, καθώς και για αυξανόμενη παραγωγή ρωσικών οπλικών συστημάτων. To Ant1news.gr εξετάζει τις χώρες πρόελευσης του μηχανολογικού εξοπλισμού που είναι πολύτιμος για την πολεμική βιομηχανία της Μόσχας. Μεταξύ αυτών, κάποιες ανήκουν στο ΝΑΤΟ!

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χανιά: Είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά όλων των ειδών 18:55Ραφήνα: Επιχείρηση του Λιμενικού για τη διάσωση σκύλου που έπεσε στη θάλασσα18:42Άρτα: Τον αναζητούσαν για κλοπές και τον συνέλαβαν με πιστόλι κρότου18:28Ποιες χώρες τροφοδοτούν την Ρωσία με τα “εργαλεία” για να παράγει οπλικά συστήματα18:15Βόλος: Κόντεψε να “σπάσει” το αλκοολόμετρο και έπιασε τιμόνι18:01Λος Άντζελες: Αποζημίωση 4 δις δολαρίων σε χιλιάδες θύματα σεξουαλικής κακοποίησης17:48Τουρκία: Νέο μήνυμα στέλνει ο Ιμάμογλου από τις φυλακές17:34Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης τέως Κόνιτσας Ανδρέας17:20Κυψέλη: Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 39χρονου Τούρκου17:07Ηλεία: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε λεωφορείο με μαθητές 16:53GP Ιαπωνίας: Poleman ο Φερστάπεν16:40Φονική παράσυρση στη Χαλκιδική: Πώς συνέβη το περιστατικό - Στο νοσοκομείο η τραυματισμένη αστυνομικός16:26Ρόδος: Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών στο κέντρο της πόλης16:13 TikTok - Μητσοτάκης για youth pass: Είναι μια συμβολική κίνηση αλλά εργαζόμαστε για περισσότερες ευκαιρίες για καλές δουλειές15:59Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)15:46Τροχαίο στην Καλαμάτα: Ρομά τραυματίζει οδηγό μηχανής για να αποφύγει έλεγχο και τον εγκαταλείπει (βίντεο) 15:32ΠΝΟ – Απεργία: Πότε δένουν κάβους τα πλοία15:19Τέμπη - Xρίστος Δήμας: Θέλουμε όλοι να λάμψει η αλήθεια 15:04Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 32χρονος ο οποίος είχε ρημάξει τα φαρμακεία της πόλης14:50Χάρις κατά Τραμπ: “Σας τα έλεγα” – Παρέμβαση και από τον Ομπάμα14:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο