LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 27 Δεκεμβρίου 2024 11:08

Ιωάννα Μπούκη: Ο γάμος με τον Αντώνη Σρόιτερ και το επάγγελμά της - "Στο παρελθόν είχα μείνει 45 κιλά. Φοβήθηκα"

Ιωάννα Μπούκη - Αντώνης Σρόιτερ

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη μίλησε η Ιωάννα Μπούκη.

Η ίδια αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Αντώνη Σρόιτερ, στα παιδιά τους, ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το επάγγελμά της.

Δείτε επίσης! Αντώνης Σρόιτερ: "Όταν κατέρρεε ο πλανήτης, οι ψυχαγωγικές εκπομπές ήταν μέσα στην καλή χαρά έλεγα τι παίρνανε;"

Όσα είπε η Ιωάννα Μπούκη

«Ο στολισμός του δέντρου είναι μια αγαπημένη οικογενειακή συνήθεια… Τα παιδιά με τον Αντώνη το στολίζουν, και την επόμενη μέρα που φεύγουν βάζω τις μπάλες όπως θέλω εγώ. Εκτός από το αστέρι, αυτό δεν τολμώ να το πειράξω γιατί πάντα το βάζει η πιο μικρή, η Παυλίνα και αν το δει αλλαγμένο, έχουμε πρόβλημα. Η Νάντια είναι 11 ετών και η Παυλίνα 8. Δε σκεφτόμαστε για τρίτο παιδί, είμαστε πολύ καλά.», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μπούκη.

«Με τον Αντώνη γνωριστήκαμε Χριστούγεννα. Ένα χρόνο μετά έμεινα έγκυος. Τρώγαμε τυχαία ο καθένας με την παρέα του στο ίδιο μαγαζί. Εκεί γνωριστήκαμε. Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη, τυπώνοντας δύο μπλούζες (mum-dad) και τις έβαλα κάτω από το μαξιλάρι μαζί με τον υπέρηχο. Δεν με ενόχλησε ποτέ που ο Αντώνης λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, μου αρέσει που είναι δραστήριος», πρόσθεσε.

«Εργάζομαι σε ένα ιατρείο πλαστικής χειρουργικής. Πάντα ήμουν στο χώρο της ομορφιάς. Αγαπάω τις γυναίκες, θέλω να τις βλέπω όμορφες. Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, δεν ξέρω όμως αν κάνω. Θα με έβλεπα σε κάτι που να έχει σχέση με τη μόδα…Έχει υπάρξει στιγμή στη ζωή μου που είχα χάσει πολλά κιλά. Δεν ήταν ωραίο, με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρώταγαν αν έχω ανορεξία. Είχα μείνει 45 κιλά, φοβήθηκα, πήγα και έκανα εξετάσεις, δεν είχα κάτι απλώς ήταν τα παιδιά μικρά και είχα άγχος με αποτέλεσμα να ξεχνάω να φάω. Δε το καταλάβαινα» είπε.

«Η μικρή μας όταν ήταν μικρή είχε αρρωστήσει πολύ κι έκατσε στην εντατική για πολύ καιρό, είχαμε ανησυχήσει πολύ», αποκάλυψε ακόμη.

Τέλος, η Ιωάννα Μπούκη ανέφερε: «Με τον Αντώνη διαφωνούμε πάντα και σε όλα. Στο τέλος κάτι γίνεται και τα βρίσκουμε. Νομίζω κάνει πίσω για να μην ακούει τη γκρίνια μου. Ο Αντώνης δε μπορεί την ακαταστασία… Δεν είναι δύσκολος, είναι ωραίος τύπος, περνάμε καλά. Έχει πολύ χιούμορ».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR ΑθηνώνΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την παραίτησή του νωρίτερα.

Τραμπ: Θα πάρουμε τη Γροιλανδία, οτιδήποτε λιγότερο είναι απαράδεκτο - Το ΝΑΤΟ πρέπει να συνεργαστείΣήμερα 15:05 | Ειδήσεις

Ο Αμερικανός πρόεδρος επιμένει πως "αν δεν το κάνουμε εμείς, θα το κάνουν η Ρωσία ή η Κίνα, και αυτό δεν θα συμβεί".

Σε εξέλιξη η συνάντηση Χατζηδάκη - Τσιάρα με εκπροσώπους 14 αγροτικών μπλόκων Σήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Θα τεθούν τα ζητήματα του ΑΤΑΚ και του ΚΑΕΚ.

Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγρότες: Κρίσιμη πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά Καρδίτσας (εικόνες)15:22Τραμπ: Θα πάρουμε τη Γροιλανδία, οτιδήποτε λιγότερο είναι απαράδεκτο - Το ΝΑΤΟ πρέπει να συνεργαστεί15:11Μαρινάκης για βανδαλισμό τρακτέρ: Επικίνδυνες και παράνομες ενέργειες – Καλούμε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν15:00Καλάβρυτα: Έκρηξη σε σπίτι από μηχάνημα οξυγόνου - Τραυματίστηκε 80χρονος (εικόνες)14:49Μπλόκο Νίκαιας: Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στην συνάντηση με τον Μητσοτάκη (εικόνες)14:35Σε εξέλιξη η συνάντηση Χατζηδάκη - Τσιάρα με εκπροσώπους 14 αγροτικών μπλόκων 14:21Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR Αθηνών14:07Ιράν: Βίαιη καταστολή και "γρήγορες" δίκες εναντίον διαδηλωτών - Τουλάχιστον 2.571 νεκροί13:52Black out στο FIR Αθηνών: Παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ ζητά ο Χρίστος Δήμας13:38Πιερρακάκης για 10ετές ομόλογο: "Απάντηση" σε όσους αμφισβητούν την αξία της επενδυτικής βαθμίδας13:24Συνάντηση Κικίλια - Γεραπετρίτη μετά τις επιθέσεις με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια 13:10Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η "ΔΕΟΣ" – Πώς θα λειτουργεί12:55Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση12:40Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο