LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Δεκεμβρίου 2024 13:53

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πώς αντέδρασε όταν η Αλεξάνδρα Νίκα του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

αργυρος

Στη «Super Κατερίνα» και την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που κράτησαν μαζί με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα την εγκυμοσύνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα από τον ερχομό τους γιου τους. Επιπλέον, ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς αντέδρασε όταν η Αλεξάνδρα Νίκα του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος.

«Παλεύω ακόμα με το κομμάτι του να μιλάω ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή στις κάμερες. Χρόνο με τον χρόνο θα τα καταφέρω», δήλωσε ο καλλιτέχνης και στη συνέχεια εξήγησε γιατί επέλεξαν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αναφέροντας ότι «δεν είναι ωραίο για όσους θέλουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή, γιατί ακόμα δεν ξέρεις πώς πάνε τα πράγματα. Από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω οικογένεια προσπαθώ να κρατάω τον πυρήνα αγαπημένο και μονιασμένο χωρίς να επηρεαζόμαστε από άλλους εξωτερικούς παράγοντες».

Επιπλέον για την Αλεξάνδρα Νίκα ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Στην Αλεξάνδρα είδα έναν υπέροχο άνθρωπο με μια μεγάλη καρδιά εκτός από την ομορφιά της. Ουσία έχει η καρδιά και η ψυχή του ανθρώπου και πόσο δοτικός άνθρωπος είναι και πόσο μοιράζει αγάπη».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του στο άκουσμα της εγκυμοσύνης

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ήρθε τηλεφωνικά αφού η Αλεξάνδρα Νίκα βρισκόταν στο εξωτερικό.

«Ήταν στο εξωτερικό, ήμουν στην Αθήνα και με πήρε τηλέφωνο. Ήμουν σε ένα φαγητό και χαιρετούσα για να φύγω και πάγωσα! Αισθάνθηκα λίγο άβολα. Μετά οδηγήθηκαν τα πράγματα όπως έπρεπε», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Για τον ερχομό του γιου του Βασίλη, ο Κωνσταντίνος ανέφερε: «Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα συναισθήματα από όταν πήρα αγκαλιά τον γιο μου. Ευχαριστώ για το δώρο που μου ήρθε. Είναι το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Ο μικρός τρώει και κοιμάται.

Διαβάστε επίσης: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τον γιο του: "Είναι το μεγαλύτερό μου χιτ"

Από μικρός ένιωθα ότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Μετά τα 27, έλεγα ότι αν με αξιώσει ο θεός θα ήθελα να κάνω οικογένεια μετά τα 30-32. Όσο μεγάλωνα, έλεγα πιο μετά. Μεγάλωσα σε μια πολύ καλή οικογένεια και αυτή την αγάπη που πήρα ήθελα να τη μοιράσω. Οι γονείς μου δεν ήταν ευκατάστατοι. Η μητέρα μου προσπαθούσε καιρό να κάνει παιδιά. Μετά και χωρίς χρήματα και με διπλές δουλειές και με τρίδυμα. Μου λένε “γιατί δουλεύεις πολύ;” Αυτό έμαθα από τους γονείς μου», τόνισε.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για τη βάφτιση του γιου μου», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Για το ενδεχόμενο του γάμου του ζευγαριού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δήλωσε: «Όλα θα γίνουν τη σωστή στιγμή» και όσο για το πώς θα το φανταζόταν ο καλλιτέχνης δήλωσε: «όσο πιο ανθρώπινα και ειλικρινά, τόσο πιο καλά για όλους μας. Στα απλά βρίσκεται η ουσία. Μπορώ να φωνάξω δυο παιδιά να παίξουν κιθάρα και να κάνουμε ένα παρτάκι. Μακάρι να ζούσε ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος και να ερχόταν να τραγουδούσε στον γάμο μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κομισιόν: Μέτρια οικονομική ανάπτυξη το 2025 και το 2026 για ΕΕ και Ευρωζώνη 23:59Τουρκικό ΥΠΕΞ για Γενοκτονία Ποντίων: Αβάσιμοι ισχυρισμοί – Ο ελληνικός στρατός διέπραξε αμέτρητες φρικαλεότητες23:50Κουνούπια: Απλοί τρόποι για να τα κρατήσετε μακριά23:35ΑΕΚ – Προμηθέας Πάτρας: "Πάρτι" τρίτης θέσης από την Ένωση στην Basket League23:22Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικης23:09Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 14χρονη που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά την πτώση της από μπαλκόνι22:55Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις22:40Βουλή: Φωταγώγηση του κτηρίου της στη Μνήμη του μαρτυρικού Ποντιακού Ελληνισμού (εικόνες)22:26Παναθηναϊκός – Αταμάν: Ο Λεσόρ θα παίξει στο Final 422:11Θεσσαλονίκη: Έβαλε χειροπέδες σε λογίστρια και ζητούσε 20000000 ευρώ από τον εργοδότη της21:57Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη21:42ΝΔ: “Το ΠΑΣΟΚ μιμείται τον ΣΥΡΙΖΑ στα χειρότερα του και στα Τέμπη”21:28Επικοινωνία Τραμπ – Ζελένσκι, πριν τη συνομιλία με τον Πούτιν21:12Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την Ουκρανία για μια ειρηνευτική συμφωνία20:57Καστοριά: Αρκούδα νεκρή από πυροβόλο όπλο20:44Σάντος: Μένει ο Νεϊμάρ έως το 202620:30Ηράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 16χρονη20:15Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Καμία αύξηση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έως το τέλος του έτους20:01Παναθηναϊκός - Πέρεθ: Ήμουν πολύ τυχερός που έπαιξα για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα19:48Σεισμοί στην Εύβοια - Παπαδόπουλος: Το ενδεχόμενο να ξεπεράσουμε το 4,5 που έγινε τώρα είναι ανοιχτό (βίντεο)19:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο