LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 20 Δεκεμβρίου 2024 10:40

Χρήστος Μάστορας: Ο πρώην μάνατζέρ του ξεκαθαρίζει - "Έκλαιγε από την πίεση, δε θα έκανε επουδενί playback τη φωνή του Καζαντζίδη"

Μαστορας

Το πώς πήρε ο Χρήστος Μάστορας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Υπάρχω» για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη αποκάλυψε ο πρώην μάνατζέρ του, Γιάννης Κουτράκης, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

«Ο Χρήστος πιέστηκε πάρα πολύ, ήταν ένας άλλος κόσμος για αυτόν. Υπήρξαν βράδια που μιλούσαμε στο τηλέφωνο και έκλαιγε από την πίεση και την ένταση, αλλά τα κατάφερε» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κουτράκης.]

«Όλα ξεκίνησαν στις 20/1/2023 όταν επικοινώνησε μαζί μου o καλύτερος casting director της Ελλάδας, o φίλος Μάκης Γαζής.Μου είπε ότι ετοιμάζεται ταινία για τη ζωή του Καζαντζίδη με σκηνοθέτη τον Γιώργο Τσεμπερόπουλο και ότι είχε σκεφτεί (ο Μάκης) τον Χρήστο για πρωταγωνιστή.

Ένα κενό λαχτάρας με κυρίευσε σαν αυτό που παθαίνoυμε στο rollercoaster. Σκέφτηκα ποιός ήταν ο Καζαντζίδης, ο καλός αλλά και ο κακός, σκέφτηκα την Ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, σκέφτηκα τραγούδια, γυναίκες, μπουζούκια, πιάτα, ξενιτιά και φτώχεια. Αυτό ΝΑΙ ήταν όντως ένα project -πρόκληση από όλες τις πλευρές και για όλες τις πλευρές. Άλλωστε ο Χρήστος ήθελε να μπει στα κινηματογραφικά μονοπάτια. Η πρώτη μας συνάντηση έγινε στο γραφείο μου στις 7/2/2023 με Γιώργο, Χρήστο και Μάκη. Οι δύο «πρωταγωνιστές» ο Γιώργος και ο Χρήστος δε μιλούσαν πολύ, δεν ασχολήθηκε πολύ ο ένας με τον άλλον, σαν να «έβγαλε» ο καθένας μία υποχρέωση απέναντι στο συνεργάτη του.

Ο Γιώργος απέναντι στον επίμονο Μάκη και ο Χρήστος απέναντι στον manager του. Πέρασε ένας μήνας και είχαμε σχεδόν ξεχασθεί ώσπου ένα μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα με μία σπουδαία φίλη «επανέφερε» τα πράγματα στη φυσιολογική τους ροή. Από την επόμενη μέρα πήραμε «μπρος». Εκεί εμφανίζεται και ο παραγωγός Διονύσης Σαμιώτης, ένας καταπληκτικός, ένας ευγενής άνθρωπος, ένας πολύτιμος συνεργάτης που αγαπάει το cinema και που ήταν πανταχού παρών (και τα πάντα πληρών), έλυνε προβλήματα, άκουγε πάντα τη γνώμη των ειδικών, δεν έφερνε ποτέ παράλογες αντιρρήσεις, και κάναμε μαζί και ένα άψογο συμβόλαιο.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν ένα χρόνο αργότερα (Μάιος 2024) ενώ η σοβαρή προετοιμασία θα αρχίσει 6 μήνες νωρίτερα. Πολλές οι συζητήσεις αναφορικά με το πώς θα ακούγονται τα τραγούδια στην ταινία. Εξ αρχής είχαμε πει ότι ο Χρήστος δε θα έκανε επουδενί playback τη φωνή του Καζαντζίδη. Την πρώτη μέρα που πήγαμε στο Odeon(22/2/2024) για να κάνει κάποιες αναγνωριστικές ηχογραφήσεις τραγουδιών μαζί με τον Μίνω Μάτσα, έπαθαν όλοι πλάκα. Ο Χρήστος ήταν ασυναγώνιστος και πανέτοιμος.

Ο Χρήστος πιέστηκε πάρα πολύ, ήταν ένας άλλος κόσμος για αυτόν. Υπήρξαν βράδια που μιλούσαμε στο τηλέφωνο και έκλαιγε από την πίεση και την ένταση, αλλά τα κατάφερε. Καλή επιτυχία» γράφει στη λεζάντα ο Γιάννης Κουτράκης.

Δείτε την:

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάμπλο Πικάσο: Ο τολμηρός και πρωτοπόρος καλλιτέχνης04:59Εορτολόγιο - 8 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα04:41Καιρός: Παγωνιά, χιόνια, βροχές και βοριάδες την Τρίτη04:25Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη04:06Μεξικό: Πολύνεκρη επίθεση σε κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών03:50ΠΟΕΣΥ - ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων την Τρίτη03:24Κυβέρνηση Τραμπ: Διατάχθηκε να φέρει πίσω μετανάστη που απέλασε στο Σαλβαδόρ02:56Σεισμός: Νέα στοιχεία για τη Σαντορίνη - Τα πρώτα ευρήματα του ΑΠΘ02:23Τραμπ: Η πώληση ενέργειας στην ΕΕ είναι ο βασικός στόχος της κυβέρνησης01:59Γαλλία: Αλεξιπτωτιστής... προσγειώθηκε σε οροφή γηπέδου (βίντεο)01:38ΓΣΕΕ: 24ωρη γενική απεργία στις 9 Απριλίου01:15Κρήτη: Επιτέθηκε στον ψάλτη με σκεπάρνι και έβρισε την παπαδιά00:47Φεστιβάλ Καννών: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα λάβει τιμητικό Χρυσό Φοίνικα00:23Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Χαμόγελο του Παιδού - "Υγιείς αφετηρίες, ελπιδοφόρο μέλλον"23:59Τραμπ για Ερντογάν: "Μου αρέσει, του αρέσω και αυτό τρελαίνει τα μέσα ενημέρωσης" 23:47Τραμπ: Έχουμε απευθείας συνομιλίες με το Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα23:33Ελευθέριος Βενιζέλος: Χειροπέδες σε 43χρονο για κλοπές αποσκευών23:20Ζελένσκι: Ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας23:06Παρίσι: Φωτιά σε κέντρο διαλογής απορριμμάτων (βίντεο) 22:53Δασμοί: Η Κομισιόν προτείνει αντίμετρα ύψους 25% σε ορισμένα προϊόντα22:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο