LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 18 Δεκεμβρίου 2024 12:07

Ειρήνη Στεριανού για Απόστολο Λύτρα: "Τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή δεν με αφορά, εμένα μου φέρθηκε πολύ καλά"

Στεριανου

H Ειρήνη Στεριανού, που γνωρίσαμε ευρέως μέσα από το GNTM, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του "Buongiorno" και τον δημοσιογράφο, Στέργιο Σαμαρτζή.

Η ίδια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δικαίωσή της στην υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, την ενασχόλησή της με το θέατρο, αλλά και στον Απόστολο Λύτρα.

"Είναι η αγάπη μου το θέατρο, είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία. Ήταν πολύ δύσκολη η αποδοχή στον χώρο. Παρότι αποδοκιμάστηκα από τα άτομα της δουλειάς, με αποδέχθηκε πολύ ο κόσμος και με αγάπησε. Έχω προσέξει ότι οι ηθοποιοί που έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και θεωρούνται «κουλτουριάρηδες», τελικά δεν είναι τόσο καλοί όσο πιστεύουν. Καθένας πρέπει να κοιτάζει να εξελίσσεται" είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.

Για την υπόθεση revenge porn της οποίας έπεσε θύμα, η Ειρήνη Στεριανού τόνισε: "Είναι μία ανακούφιση, ένιωσα λύτρωση αλλά έχει ακόμα δρόμο, γιατί ήταν η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου. Λογικά θα πάει στο Εφετείο. Είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό. Να κοιμάσαι και να ξυπνάς χωρίς να ξέρεις τι θα γίνει, αν θα δικαιωθείς ή όχι. Αυτά αναπαράγονται και πάντα ζεις με αυτό. Ξέρεις ότι δεν έχεις φταίξει σε κάτι εσύ, το αποδέχεσαι και συνεχίζεις τη ζωή σου. Μέχρι και την τελευταία στιγμή σκεφτόμουν να μην πάω στο δικαστήριο. Φοβόμουν ότι κάτι μπορεί να στραβώσει, δεν ήθελα να δω καν το συγκεκριμένο άτομο. Με είχε πιάσει μία άρνηση".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος είχε αναλάβει τη δικαστική υπεράσπισή της, η Ειρήνη Στεριανού είπε: "Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή δεν με αφορά. Εμένα μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά και είμαι ευγνώμων για όλο αυτό. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε μία οικογένεια, όταν κλείνουν οι πόρτες. Ξαφνικά από τη μια μέρα στην άλλη να ξεψειρίζουμε την προσωπική ζωή του καθενός; Το έχω περάσει και σίγουρα δεν είναι ωραίο. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πραγματικά την αλήθεια, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το τι μπορεί να έχει συμβεί πραγματικά".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πειραιάς: Μητέρα έκλεψε μίνι μάρκετ μαζί με τα ανήλικα παιδιά της12:34ΥΠΠΟ: Μετατρέπεται σε πολιτιστικό χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου η «οικία Κοκοβίκου»12:18Καλά στην υγεία της 14χρονη που κινδύνεψε από πνιγμό στη Ζάκυνθο12:04Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ «ανέβασε» την πρόταση της για τον Ιωαννίδη11:50Νίκος Ανδρουλάκης: Με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής ζητάει να συγκληθεί η Ολομέλεια για να συζητηθεί η κατάσταση στην Παλαιστίνη11:36Ρωσία: Σεισμός 6,3 βαθμών σημειώθηκε στα ανατολικά των Νήσων Κουρίλων11:22Πάτρα: Τραγωδία σε γαμήλια δεξίωση - Κατέρρευσε και πέθανε ο παππούς της νύφης11:07Πνιγμός 4χρονης στους Παξούς: Όσα δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού10:52Έγκλημα στο Βόλο - Ο 40χρονος μίλησε στην κόρη του: "Δεν ήξερα τι έκανα"10:38Ζεφύρι: Βεντέντα μεταξύ Ρομά - Καμμένο αυτοκίνητο και τραυματίες10:24Η Ρωσία λέει πως κατέστρεψε 21 drones της Ουκρανίας τη νύχτα 10:10Νοσοκομεία: 24ωρη απεργία γιατρών και υγειονομικών09:54Ισημερινός: Δέκα τόνοι κοκαΐνης κατασχέθηκαν σε 21 ημέρες επιχειρήσεων στη θάλασσα09:40Ινδία: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 43 τραυματίες σε τροχαίο09:26Φθιώτιδα: Αλλεπάλληλες διαρρήξεις σπιτιών όσο οι κάτοικοι βρίσκονται σε πανηγύρια (βίντεο)09:12Κρήτη: «Πιάστηκαν» στα χέρια μεσα σε κατάστημα - Συνελήφθη 19χρονη08:58Πειραιάς: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το λιμάνι (εικόνες)08:44Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Αυγούστου08:30Τι καιρό θα κάνει σήμερα Δευτέρα08:14Βόλος - Συζυγοκτόνος: Θόλωσα και δεν ήθελα να το κάνω23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο