LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2024 11:20

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Μίνω Μάτσα! "Αναγκάστηκα να βρεθώ στο δικαστήριο…"

Όλγα Κεφαλογιάννη

Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Υπουργός Τουρισμού μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Μίνω Μάτσα αλλά και παιδιά τους.

«Αυτό που περνάω το βιώνουν τόσες πολλές γυναίκες. Είναι μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να προχωράμε μπροστά και να κρατάμε πολύ ψηλά αυτό που αγαπάμε περισσότερο, τα παιδιά μας. Προφανώς το να βρεθώ στα δικαστήρια δεν ήταν επιλογή μου, αναγκάστηκα. Ο μόνος λόγος ήταν ότι ως μητέρα έπρεπε να είμαι εκεί για τα παιδιά μου.

Μπορεί να αισθάνεται κάποιος ότι επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο δεν του επιτρέπεται να καταφεύγει στα δικαστήρια. Ήμουν εκεί για να διεκδικήσω το δίκαιο των παιδιών μου και είναι αδιαπραγμάτευτο. Όλοι έχουμε δικαίωμα να λυγίσουμε. “Είμαι γεμάτος πληγές αλλά αντέχω” είπε ο Καζαντζάκης. Θέλω να βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία», ανέφερε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Το μεγάλο μου όνειρο ήταν να κάνω οικογένεια. Οι αδελφές μου ήταν το στήριγμά μου. Δυστυχώς το όνειρό μου από ένα σημείο και μετά δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί. Η οικογένειά μου πια είναι τα παιδιά μου. Μεγαλώνουν με τη μητέρα μου, τις αδελφές μου και τα ξαδέλφια τους. Καλύτερα να αφήσουμε τον φυσικό δικαστή να κρίνει την υπόθεση. Τελικά για όλους μας αυτό που υπάρχει είναι η Δικαιοσύνη», πρόσθεσε η υπουργός.

Δείτε επίσης - Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα

«Καθόλου δεν ένιωσα την ανάγκη να εξαφανιστώ, είμαι το δίχτυ ασφαλείας των παιδιών μου και μετά από κάποιο καιρό τα παιδιά μου θα αναζητήσουν τι συνέβη, γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις μου. Εγώ κρατάω το θετικό της υπόθεσης που είναι ότι έγινα μητέρα και αυτό με προσδιορίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Επειδή είμαστε σε μια διαδικασία σε εξέλιξη, νομίζω ότι κάποια πράγματα έχουν δημοσιοποιηθεί και είναι πασίδηλα. Είναι ξεκάθαρο ότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί κανείς να προχωρήσει αλλιώς. Αναζητάς τη συναινετική λύση αλλιώς προχωράς με αυτό που προβλέπεται από τον νόμο», εξήγησε στη συνέχεια η Όλγα Κεφαλογιάννη για τις αιτίες του διαζυγίου της.

Τέλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογήθηκε: «Είναι πάρα πολύ μικρά τα παιδιά και δεν χρειάζονται τόσες πολλές εξηγήσεις για τα πράγματα. Εγώ κάνω αυτό που μου λέει το μητρικό ένστικτο. Δεν θα πω ποτέ ότι χάνω την εμπιστοσύνη μου επειδή διερράγη από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Είναι πολύ νωρίς για να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Τα παιδιά μου με καλύπτουν συναισθηματικά. Όλες οι επιλογές μου έχουν πάντα ως γνώμονα τι είναι καλό για τα παιδιά μου» ανέφερε για το αν θα έκανε άλλη σχέση».

 

 

 

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣυνελήφθη ο Χρήστος Μαυρίκης για την απόπειρα δωροδοκίας ΑρεοπαγίτηΣήμερα 17:56 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διεξάγει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σε βαθμό κακουργήματος ύστερα από την εν λόγω καταγγελία.

Μητσοτάκης από ΟΗΕ: Δεσμεύομαι ότι η Ελλάδα θα παραμείνει φύλακας της ελεύθερης ναυσιπλοΐας Σήμερα 18:34 | Ειδήσεις

Στο επίκεντρο της παρέμβασης του Πρωθυπουργού βρέθηκαν οι ασύμμετρες απειλές, όπως το λαθρεμπόριο, η τρομοκρατία, η πειρατεία, οι υβριδικές επιθέσεις, αλλά και η κλιματική αλλαγή.

Κωνσταντίνος Φλώρος: Δεν φτάνει η “χημεία” Τραμπ – Πούτιν (βίντεο)Σήμερα 19:37 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Κωνσταντίνος Φλώρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικά με τις συνομιλίες για ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. 

ΟΗΕ:14.000 μωρά θα πεθάνουν στη Γάζα σε 48 ώρες, αν δεν φτάσει βοήθειαΣήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Στο μεταξύ ο Γενς Λέρκε, εκπρόσωπος του Γραφείου Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ (Ocha), δήλωσε ότι ο οργανισμός έλαβε άδεια από το Ισραήλ για την είσοδο σήμερα στη Γάζα ακόμη περίπου 100 φορτηγών.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σημεία για rapid test δωρεάν την Τετάρτη21:07Κωνσταντίνος Φλώρος: Δεν φτάνει η “χημεία” Τραμπ – Πούτιν (βίντεο)21:07ΕΕ : Οι Βρυξέλλες συμφώνησαν να άρουν τις οικονομικές κυρώσεις κατά Συρίας 20:54Missing alert για την εξαφάνιση ανηλίκου20:40Μάτι: Αποσύρονται οι εφέσεις των ΟΤΑ έπειτα από παρέμβαση του Κυριάκου Πιερρακάκη 20:27Νεπάλ - Ιμαλάια: Νεκροί ορειβάτες στην τέταρτη υψηλότερη κορυφή του κόσμου20:13Θεσσαλονίκη: 57χρονη χάρισε ζωή με τον θάνατό της20:00Σε σοβαρή κατάσταση με μηνιγγοεγκεφαλίτιδα ο μαθητής του 6ου ΕΠΑΛ Αθήνας19:46Euroleague - Final 4: Οι τέσσερις προπονητές19:30Ρούμπιο: Η Συρία απέχει εβδομάδες από έναν εμφύλιο επικών διαστάσεων19:14Nέο κύμα μεταφοράς αφρικανικής σκόνης - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν18:57Μητσοτάκης από ΟΗΕ: Δεσμεύομαι ότι η Ελλάδα θα παραμείνει φύλακας της ελεύθερης ναυσιπλοΐας 18:40Κλιματική αλλαγή: Ασυνήθιστο κύμα ζέστης πλήττει την Κεντρική Ασία18:26Συλλήψεις για διακίνηση κάνναβης μέσω ταχυδρομείου18:13Κρήτη: Συνελήφθη μεθυσμένη τουρίστρια - Αναστάτωσε αεροπλάνο17:59ΟΗΕ:14.000 μωρά θα πεθάνουν στη Γάζα σε 48 ώρες, αν δεν φτάσει βοήθεια17:46Κρήτη - Ανώγεια: Η απόφαση του δικαστηρίου για τον “βιασμό” 32χρονης17:33Φωτιά στα Μέθανα: Διακοπή ρεύματος στην Αίγινα17:19Η αυθεντική εμπειρία της Formula 1 στα καταστήματα ΟΠΑΠ – Γίνε πιλότος σε αγωνιστικό μονοθέσιο και νιώσε την αδρεναλίνη κάθε πίστας17:06Europa League: Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη στον ΑΝΤ116:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο