LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 15 Δεκεμβρίου 2024 21:31

Συγκλονίζει η Αποστολία Ζώη: "Μπαίνουμε στο νοσοκομείο και μας λένε ότι είναι θέμα ωρών, ημερών ή εβδομάδων για να φύγει"

Αποστολία Ζώη

Στην κάμερα της εκπομπής "Ακόμα δεν είδες τίποτα" και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα μίλησε η Αποστολία Ζώη.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Δείτε επίσης! Η Αποστολία Ζώη αποκλειστικά στο FTHIS: "Είμαι σε φάση ανανέωσης" - Το νέο της τραγούδι και η προσωπική της ζωή

Όσα είπε η Αποστολία Ζώη

«Έχω υπομονή και είμαι άνθρωπος που έχω πολύ αναπτυγμένη ενσυναίσθηση. Από κει και πέρα όμως αν τα λάθη είναι δομικά, βασικά και κραυγαλέα, δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι σε μια σχέση όταν πάψει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Η απιστία δεν είναι μέσα στο job description της σχέσης για μένα, όχι. Για μένα αν φτάσεις στο σημείο να θέλεις να απατήσεις τον άνθρωπο σου, καλύτερα φύγε», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

«Συνήθως στον χώρο της showbiz, το να επανενταχθείς είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν σε περιμένει κανένας. Όμως όταν είχα πάρει την απόφαση να σταματήσω, αποφάσισα ότι αυτό μπορεί να είναι και το τέλος αυτής της φάσης της ζωής μου. Μετά την παύση μου είχα τα θέματα με τους γονείς μου, γιατί τους έχω χάσει και τους δυο, οπότε όλο αυτό ήταν πάλι μία μεσοβέζικη κατάσταση στα επαγγελματικά. Δεν ήταν δηλαδή προτεραιότητα μου τα επαγγελματικά μου αλλά ήταν περισσότερο η προσωπική μου ζωή και αυτό μπορεί να μεταφράστηκε ότι εγώ μπαινοβγαίνω σε αυτό τον χώρο. Το κίνητρο για να επιστρέψω ήταν η μητέρα μου», δήλωσε στη συνέχεια η Αποστολία Ζώη.

«Υποτίθεται ότι η μαμά μου πήγαινε καλά με τον καρκίνο, είχαμε ηρεμήσει και γω είχα κλείσει να δουλέψω τότε για να ξεκινήσω πολύ δυναμικά. Ξαφνικά μπαίνουμε στο νοσοκομείο και μας λένε ότι είναι θέμα ωρών ή ημερών ή εβδομάδων για να φύγει. Χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου, απλά δυστυχώς αυτά που κορόιδευα τα έκανα γιατί πάντα έλεγα "καλά, γιατί ο κόσμος δεν λέει τι έχει ο άνθρωπος του για να γνωρίζει την αλήθεια". Το έζησα όμως και γω, ουσιαστικά δεν το είχαμε πει στη μητέρα μου. Όταν το κατάλαβε, "έφυγε" κιόλας», εξομολογήθηκε ακόμη και πρόσθεσε: «Αναγκάστηκα να επιστρέψω στη δουλειά για να μην καταλάβει η μητέρα μου πως η κατάσταση της υγείας της με τον καρκίνο είχε επιδεινωθεί. Η πρεμιέρα εκείνη, που η μητέρα μου ήταν στο νοσοκομείο ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Τούρκο που πυροβόλησε εναντίον στελεχών της ΕΥΠ Σήμερα 18:29 | Ειδήσεις

Είχε προηγηθεί, πρωινές ώρες σήμερα, ο εντοπισμός και η σύλληψή του στο χωριό Κάτω Βυρσίνη, στην ορεινή Ροδόπη. Ο ίδιος φαίνεται να κρυβόταν σε παράπηγμα, ενώ τα προηγούμενα 24ωρα εκτιμάται πως αναζητούσε τρόπο να περάσει, μέσα από δύσβατα μονοπάτια, στη Βουλγαρία.

Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Δεν έχω μεγάλη πίστη στο Ιράν αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην κυρία διαπραγματευτική ισχύ του ΤραμπΣήμερα 19:54 | Ειδήσεις

«Από τα τέλη Μαΐου του 2025 οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν για την ανανέωση της πυρηνικής συμφωνίας έχουν επιδείξει σπουδαία σημάδια προόδου».

Τροχαίο στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε νεαρό με πατίνι και τον εγκατέλειψεΣήμερα 17:45 | Ειδήσεις

Η μητέρα του τραυματία βρισκόταν στο σημείο και φέρεται να έχει συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Απογοήτευση μετά τις δηλώσεις Τραμπ για αύξηση των δασμών στο χάλυβαΣήμερα 17:42 | Ειδήσεις

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διπλασιάσει τους τελωνειακούς δασμούς στον εισαγόμενο χάλυβα στο 50%, για να υπερασπίσει την εθνική παραγωγή

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μονή Σινά: Την Δευτέρα η ελληνική αντιπροσωπεία στην Αίγυπτο 20:58Champions League: Άγρια συμπλοκή στο μετρό του Μονάχου μεταξύ οπαδών της Ίντερ και της Παρί (βίντεο) 20:41Βόλος: Καθάρα τα νερά σε όλες τις πολυσύχναστες ακτές20:27Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ΑΝΤ1: Δεν έχω μεγάλη πίστη στο Ιράν αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην κυρία διαπραγματευτική ισχύ του Τραμπ20:11ΗΠΑ: Αμερικανοί επιστήμονες λένε ότι ανακάλυψαν πλανήτη νάνο στα όρια του ηλιακού μας συστήματος19:57ΝΒΑ: Ο Γουίλιαμσον αρνείται την κατηγορία για βιασμό19:40Νιγηρία: Στους 151 ο αριθμός των νεκρών από τις ξαφνικές πλημμύρες19:23Καστοριά: Σύλληψη άνδρα για παράνομη κατοχή ανιχνευτών μετάλλων εδάφους19:06Formula 1: Poleman στο Grand Prix της Ισπανίας ο Πιάστρι18:49Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Τούρκο που πυροβόλησε εναντίον στελεχών της ΕΥΠ 18:35Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Απογοήτευση μετά τις δηλώσεις Τραμπ για αύξηση των δασμών στο χάλυβα18:20Τροχαίο στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε νεαρό με πατίνι και τον εγκατέλειψε18:05ΔΥΠΑ: Έως τη Δευτέρα οι αιτήσεις για επιδότηση στη Μεγαλόπολη στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης17:51Κρήτη: Κατέληξε ο 45χρονος τουρίστας που έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου σε κατάσταση μέθης17:38Πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου": Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακαίνιση των σχολικών κτιρίων ύψους 100 εκατ. ευρω17:24Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)17:09Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής 16:54Κρήτη: Πέθανε στο αυτοκίνητο δίπλα στη σύζυγό του16:38Ρόδος: Συνελήφθη 52χρονος οδηγός χωρίς δίπλωμα και υπό την επήρεια αλκοόλ16:24Πετρούνιας: Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματα μου16:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο