LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 12 Δεκεμβρίου 2024 15:03

Άρης Καβατζίκης: "Είμαι με τον Νίκο Μουτσινά - Η τηλεόραση είναι ο πιο απαξιωτικός, βρώμικος, κακός χώρος, με πισώπλατα μαχαιρώματα"

Άρης Καβατζίκης

Με αφορμή το τρέιλερ από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show στον ΑΝΤ1 που θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα, ο Άρης Καβατζίκης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον χώρο της τηλεόρασης, όπως τον έχει ζήσει εκείνος.

«Όσοι εκτιθέμεθα είμαστε εν δυνάμει αντικείμενο σχολιασμού και ο Νίκος το ξέρει πολύ καλά. Γιατί και ο Νίκος παίρνει κομμάτια της τηλεόρασης και τα παίζει στην εκπομπή» ανέφερε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης και συνέχισε λέγοντας:

«Τελικά είμαι με τον Νίκο Μουτσινά σε αυτό που είπε. Καλώς ή κακώς η τηλεόραση – εγώ θα μιλήσω ως δημοσιογράφος – είναι ο πιο απαξιωτικός, βρώμικος, κακός, και με πισώπλατα μαχαιρώματα χώρος. Έχω περάσει από ραδιόφωνα, περιοδικά και τηλεόραση. Ουσιαστικά τι κάνουμε όλοι οι τηλεοπτικοί – και βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω. Ασχολούμαστε με τους άλλους, δεν ξέρω τελικά αν κάνουμε καλό στη φύση μας με αυτό.

Εγώ μαθαίνω ότι στις συσκέψεις των εκπομπών ασχολούνται με τις άλλες εκπομπές. Κι εμείς ασχολούμαστε με τις άλλες εκπομπές και ανακυκλωνόμαστε. Κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και άλλα που δεν μας αρέσουν .Εσύ πιστεύεις ότι ο κόσμος της τηλεόρασης είναι καθαρός; Ότι δίνονται οι ευκαιρίες στους σωστούς ανθρώπους που πρέπει; Αυτή τη στιγμή γίνονται σταρ στην Ελλάδα άνθρωποι που δεν μπορούν να αρθρώσουν μία ολοκληρωμένη σωστή πρόταση. Κανείς δεν τους ασκεί κριτική, γιατί είναι οι πιο περιζήτητοι».

Τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Βραδινό. Να σου πω, γιατί είναι σαν να περίμεναν τον Νίκο στη γωνία και υπάρχει τόση γκρίνια; Εσύ πως το νιώθεις;» ακούμε να ρωτάει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον καλεσμένο του να τοποθετείται ως εξής. «Που να ξέρω καλέ! Δεν το νιώθω. Εγώ δεν νιώθω κάτι, δεν με ενδιαφέρει».
«Κοίταξε Γρηγόρη, άκου τώρα. Όπως κι αν ακουστεί. Δεν με ενδιαφέρει. Κάνω τηλεόραση για τους ανθρώπους που είναι στον καναπέ, όχι για τις εκπομπές της τηλεόρασης. Που σημαίνει ότι προφανώς και θα σχολιάσουν, το γνωρίζουμε πολύ καλά, έτσι κάνουν οι εκπομπές και γω σχολιάζω άλλες εκπομπές».

«Θα είχε ενδιαφέρον να μην είναι εμμονικοί και τρελαμένοι γιατί σιγά τα ωά! Μια εκπομπή στην τηλεόραση είναι, ας ησυχάσει το σύστημα μας. Αυτό. Δεν δίνω σημασία, όχι απαξιωτικά, εννοώ πως δεν με αφορά. Με ενδιαφέρει εγώ να νιώθω καλά» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς στο απόσπασμα της συνέντευξης που θα προβληθεί ολόκληρη, την ερχόμενη εβδομάδα, στο late night του ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΗΠΑ: Ανατροπή λεωφορείου στη Νέα Υόρκη - Πολλοί νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά (εικόνες)Χθες 22:28 | Ειδήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης επιβατών, εφόσον υπάρχουν αναφορές για εγκλωβισμένους.

Γυναικοκτονία στο Βόλο: Γνωστός στις αρχές ο 40χρονος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.Χθες 19:55 | Ειδήσεις

Ο 40χρονος σύζυγος του θύματος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

25 Υπουργοί Εξωτερικών καλούν το Ισραήλ να αποσύρει τον σχεδιασμό για τους εποικισμούςΧθες 22:11 | Ειδήσεις

«Τέτοιου είδους ενέργειες υπονομεύουν την ασφάλεια και υποδαυλίζουν τη βία», αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι ΥΠ.ΕΞ. 25 χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Φθιώτιδα: 60χρονος πυροβόλησε τον αδελφό του με καραμπίναΧθες 23:10 | Ειδήσεις

Τα σκάγια τραυμάτισαν δύο ακόμη άτομα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τραγωδία στους Παξούς: Πνίγηκε 4χρονο κοριτσάκι σε πισίνα23:59Αιτωλοακαρνανία: Το έθιμο της βαρκαρόλας φώτισε τον ουρανό του Μύτικα (εικόνες)23:44Ασπρόπυργος: Άγρια επίθεση σε υπάλληλο καθαριότητας – Τραυματίστηκε σοβαρά23:29Φθιώτιδα: 60χρονος πυροβόλησε τον αδελφό του με καραμπίνα23:1425 Υπουργοί Εξωτερικών καλούν το Ισραήλ να αποσύρει τον σχεδιασμό για τους εποικισμούς22:59Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη μεταφορά ορειβάτισσας που τραυματίστηκε στον Όλυμπο22:44ΗΠΑ: Ανατροπή λεωφορείου στη Νέα Υόρκη - Πολλοί νεκροί και τραυματίες, ανάμεσά τους και παιδιά (εικόνες)22:29 Ισραήλ: Ήχησαν σειρήνες για αεροπορική επιδρομή στο Τελ Αβίβ (βίντεο) 22:14Σαρωνίδα: Νεκρή ανασύρθηκε 76χρονη από τη θάλασσα21:59Ολλανδία: Παραιτήθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών – Λόγος η διαφωνία για την επιβολή κυρώσεων στο Ισραήλ21:44ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να αναπτύξει στρατό σε Σικάγο και Νέα Υόρκη – Οι Εθνοφρουροί στην Ουάσινγκτον "σύντομα θα οπλοφορούν"21:30 Ιράν: Τουλάχιστον 5 αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε ενέδρα (βίντεο) 21:16Θεσσαλονίκη: Υλικές ζημιές προκάλεσε η φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων21:02Νετανιάχου: Χονδροειδές ψέμα η έκθεση του ΟΗΕ που κηρύσσει κατάσταση λιμού στη Γάζα20:48Γυναίκα αρνήθηκε να παραλάβει την παραγγελία της επειδή ο διανομέας δεν ήταν Έλληνας - Θύελλα αντιδράσεων στα social media (βίντεο)20:34Βρετανία για κήρυξη κατάστασης λιμού στη Γάζα: Είναι ένα ηθικό σκάνδαλο που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί20:20Γυναικοκτονία στο Βόλο: Γνωστός στις αρχές ο 40χρονος – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.20:06Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε συνεργείο αυτοκινήτων στα Λαγυνά19:52Τροχαίο στην Εγνατία Οδό: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος οδηγός του φορτηγού19:38Δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι: Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος δράστης19:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο