LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 09 Δεκεμβρίου 2024 11:43

Γιώργος Λιάγκας: "Μίλησα με τον Αργυρό, δεν μπορώ να σας πω όλα όσα μου έχει πει, όμως είναι στεναχωρημένος"

Λιαγκας

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν τις τελευταίες μέρες, με αφορμή το ανέκδοτο για βιασμό και τις απειλές που είπε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Την Δευτέρα (09/12) στο "Πρωινό" ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως μίλησε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχει στεναχωρεθεί με όσα έγιναν.

"Εδώ υπάρχει μία στοχοποίηση της κυρίας Καινούργιου και του κυρίου Αργυρού που δέχθηκαν να πάνε να ανάψουν το δέντρο στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Βόλου. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια στοχοποίηση.

Ο Αργυρός είναι όντως φίλος με τον Μπέο. Δεν σημαίνει πως όταν έχεις έναν φίλο αποδέχεσαι τη συμπεριφορά και τις εκφράσεις του. Εγώ, επειδή έχω μιλήσει με τον Αργυρό 2-3 φορές, γιατί έχω πολύ καλή σχέση, δεν μπορώ να σας πω όλα όσα μου έχει πει, όμως, είναι στεναχωρημένος. Πραγματικά έμεινε ενεός εκείνη την ώρα και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, ήταν πολύ αμήχανος και ήρθε σε πολύ άσχημη θέση.

Θα σας πω κάτι, όχι έτσι όπως μου το είπε, αλλά όπως εγώ μπορώ να το μεταφέρω. Μου είπε ότι “εγώ έχω μια πολύ μεγάλη χαρά να διαχειριστώ τώρα, τη γέννηση του παιδιού μου και δεν μπορώ να το χαρώ όσο θα ήθελα”. Είναι σε μια πίεση, χωρίς να φταίει, που δεν αντέδρασε πιθανώς όπως θα ήθελε εκείνη την ώρα με αυτά που άκουσε από τον κύριο Μπέο" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη10:34Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε αστυνομικό με μηχανή και τον εγκατέλειψε10:20Τις επόμενες μέρες η δημοσιοποίηση των μειωμένων τιμών σε περίπου 1.000 κωδικούς των σούπερ μάρκετ10:06Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές και έστησαν οδοφράγματα (βίντεο)09:52Συναγερμός στο Ηράκλειο: Φωτιά σε δύο νταλίκες στο λιμάνι (βίντεο)09:38Μεξικό: Συνελήφθη ο "Έλληνας" αρχηγός σουηδικής συμμορίας έπειτα από επιχείρηση της Europol09:24Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι επέστρεψαν στο βόρειο τμήμα της Γάζας09:10Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Οκτωβρίου 08:56Στεγαστικό: 8+1 νέα μέτρα στήριξης ύψους 450 εκατ. ευρώ για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές08:42Χαμάς: Εκτός συζήτησης ο αφοπλισμός που ζητάει ο Ντόναλντ Τραμπ08:28Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή08:14Συγγρού: Έκρηξη έξω από το παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης23:59Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε ξεκινούν οι καταβολές τους από τον e-ΕΦΚΑ23:45ΗΠΑ: Έφυγε από την ζωή η εμβληματική ηθοποιός Νταϊάν Κίτον23:29Αποσύρθηκε έκθεση της ΕΕ που αναγνώριζε ψευδοκράτος και τουρκολυβικό μνημόνιο23:14ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο επεισοδιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης22:59Νέος σεισμός 6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες22:45Καλαμάτα: 21χρονος συνελήφθη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα22:29Οι Αμερικανοί απεσταλμένοι Γουίτκοφ και Κούσνερ επισκέφθηκαν τη Λωρίδα της Γάζας22:15Νορβηγία: Ο Χάαλαντ οδηγεί την χώρα του προς μια ιστορική εμφάνιση σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 26 χρόνια22:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο