LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 30 Νοεμβρίου 2024 15:07

Ιωάννης Παπαζήσης: "Πιστεύουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε νούμερα που βγάζουμε λεφτά και το παίζουμε μάγκες στο Instagram"

Ιωάννης Παπαζήσης

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο κριτήριο πολλών επαγγελματιών του χώρου να επιλέγουν πρόσωπα με βάση την απήχησή τους στα social media.

Δείτε επίσης! Ιωάννης Παπαζήσης: Η on air συγκίνηση για τον Μανούσο Μανουσάκη - "Στην τελευταία σκήνη στο Κόκκινο Ποτάμι μου είπε στο αυτί…"

Η υποκριτική λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά για εσένα;

Δεν ξέρω. Δεν χρησιμοποιώ τη δουλειά μου ως ψυχοθεραπεία. Αυτά που ακούω κατά καιρούς δεν μου αρέσουν. Θέλω να αντιμετωπίζω τη δουλειά μου με αυτή την ψευδαίσθηση της τέχνης. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι καλλιτέχνης, ότι μπορώ να κάτσω μπροστά από ένα πίνακα 3 ώρες για να τον αναλύω. Στην Ελλάδα πιστεύουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε κάτι νούμερα που βγαίνουμε στην τηλεόραση, βγάζουμε λεφτά και το παίζουμε μάγκες στο Instagram. Δεν θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο. Αντιμετωπίζω τη δουλειά μου ως τέχνη.

Βλέπουμε πάντως ότι οι followers στο Instagram αποτελούν κριτήριο για να πάρει κάποιος μια δουλειά.

Αυτά είναι σημεία των καιρών. Σαφέστατα ισχύει αλλά και εμείς που δεν έχουμε τους followers παραμένουμε εδώ. Φαντάζομαι ότι οι παραγωγοί χρησιμοποιούν αυτό το πράγμα, γιατί είναι καινούργια διαφήμιση. Όταν ένα παιδί ανεβάζει ένα στόρι και το βλέπουν 200.000 άτομα, αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις εύκολα.

Στο θέατρο βέβαια δεν μεταφράζονται οι followers με τα εισιτήρια, για αυτό και οι παραγωγοί κάνουν έναν συνδυασμό του να "κλέψουν" από κάποιους ανθρώπους τη δημοφιλία και να φέρουν κάποιους άλλους που θα σύρουν το καράβι. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι από εκείνους που σέρνουν το καράβι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Μύκονος: Νέο μήνυμα από το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα 11:35Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο σκότωσε 15 πρόβατα - Συνελήφθη ο βοσκός (εικόνες)11:21Βουλή - Εξοπλιστικά: Live η ομιλία Μητσοτάκη11:08ΝΑΤΟ - Γεραπετρίτης: Σύνοδος των ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες10:54Ρεύμα: Μειωμένα τιμολόγια τον Απρίλιο10:40Καβάλα: Παιδί με φυματίωση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο10:26IRIS: Καθολικές οι συναλλαγές από τον Νοέμβριο10:12Εξοπλιστικά - Μητσοτάκης: Το πακέτο μέχρι το 2036 και η νέα εποχή στις Ένοπλες Δυνάμεις09:59Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: ο ανασχηματισμός, τα “καυτά” μέτωπα, το Μεταναστευτικό και οι ανατροπές09:45Σεισμός - Μιανμάρ: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια πέντε μέρες μετά (βίντεο)09:32Σκαλτσάς για τεχνητή νοημοσύνη: Θα ζητάμε την γνώμη της, ακόμη και για το πως να προσευχηθούμε!09:18Λάρισα: Τραυματισμός σε άγριο καβγά νεαρών09:04Τέμπη: Η έκθεση του ΕΜΠ για την πυρόσφαιρα08:51Κακοκαιρία - Ρόδος: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές (βίντεο ντοκουμέντο)08:38Νέος Κόσμος: Φορτηγό “έπεσε” πάνω σε 11 αυτοκίνητα (βίντεο)08:24Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης08:10Τροχαίο - ΒΟΑΚ: Νεκρός 19χρονος οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε από γέφυρα07:57Πέθανε ο Βαλ Κίλμερ07:44Εορτολόγιο - 2 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:30Βραζιλία: Νεογέννητο μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών (βίντεο)07:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο