LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 26 Νοεμβρίου 2024 17:49

Κοραλία Καράντη: Το spoiler της ηθοποιού για το φινάλε του "Famagusta"! "Στην τελευταία σκηνή…"

Κοραλία Καράντη

Η Κοραλία Καράντη ήταν καλεσμένη την Τρίτη 26/11 στο «Buongiorno» με την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Famagusta και το μεγάλο φινάλε της σειράς ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ήθελε να εκτίθεται δημόσια.

«Προσπαθούσα να είμαι πιστή στη δουλειά μου και σε αυτό που κάνω και μόνο αυτό με ενδιέφερε και μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Ήρθα τώρα εδώ στη Φαίη που είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε τηλεοπτικά και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Έρχομαι για συγκεκριμένο λόγο, για την προώθηση της σειράς μας, της Famagusta. Δεν θα το έκανα για κανέναν άλλο λόγο», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

«Αυτό που συμβαίνει, να δίνει μια συνέντευξη και κάποιος να απομονώνει μια φράση, να τη βάζει επικεφαλίδα και μετά αυτή η φράση σε συνοδεύει μέχρι να φύγει για το επέκεινα. Κάποιος θα γράφει το όνομά σου και θα βλέπει αυτή τη φαινομενική ανοησία», εξήγησε η ηθοποιός.

«Συμβαίνει σε όλους και λες τώρα αυτό πότε το είπα και γιατί το είπα; Είναι εφιαλτικό αυτό και ακυρώνει κάθε απόπειρα επικοινωνίας, βάζει μια κρούστα πάνω σε αυτό. Βέβαια αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και στις ανθρώπινες σχέσεις στην εποχή μας. Είναι κρίμα όμως, είναι σαν να φιμώνεσαι, σαν να χειραγωγείσαι. Πώς θα πεις αυτό που νιώθεις πραγματικά αν πρέπει να το φιλτράρεις από 15.000 φίλτρα», εξήγησε στη συνέχεια η Κοραλία Καράντη.

Για το political correct και τα δικαιώματα των γυναικών, η ίδια ανέφερε: «Το να απομονώνονται λόγια και φράσεις από κάτι που θα πει κάποιος δημόσια, και μπορεί να τον ακολουθεί για πάντα, ταυτόχρονα τον ακυρώνει, βάζει επιφανειακότητα. Αυτό βέβαια συμβαίνει κ στις σχέσεις των ανθρώπων. Πώς θα πεις αυτό που νιώθεις πραγματικά αν πρέπει να το φιλτράρεις; Θεωρώ ότι το political correct είναι μια αμερικάνικη υπόθεση.

Το political correct έρχεται να μας πει κάποια πράγματα, τα οποία είναι αυτονόητα, ο σεβασμός δηλαδή στις μειονότητες, στους διαφορετικούς, τα δικαιώματα της γυναίκας κτλ. Κάποια δηλαδή πολύ όμορφα πράγματα, που παρουσιάζονται με μία υπερβολή και ένα μίσος, που υπονομεύει το τρομερά σημαντικό πράγμα. Δεν υπάρχει λόγος οι γυναίκες να μισούμε τους άντρες απλώς πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και η δυνατότητα της γυναίκας να περπατάει όπως ένας άντρας».

Κοραλία Καράντη - Όσα είπε για το Famagusta 

«Έχω δουλέψει άλλες 2 φορές με τον Αντρέα Γεωργίου και την Βάνα Δημητρίου. Το γεγονός που με έκανε να πω το «ναι» ήταν ότι ήταν μια εβδομαδιαία σειρά και δεύτερον το θέμα, το οποίο βασιζόταν στην τουρκική εισβολή το 1974. Μου είχε πει ο Αντρέας ότι δεν θα έκανε πολιτική ανάλυση, αλλά θα εξιστορούσαμε κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε.

 Η Famagusta έγινε η αφορμή να ξαναθυμηθούμε κάποια σημαντικά πράγματα. Η τελευταία μέρα των γυρισμάτων ήταν κάτι το συγκλονιστικό για μένα. Τότε γνώρισα και την ηθοποιό που υποδυόταν την “Χριστίνα” σε νεαρή ηλικία. Όταν γύρισα σπίτι μου, δεν μπορούσα να μιλήσω, να αρθρώσω. Ήμουν βουβή, σιωπηλή, ήταν το φορτίο που κουβαλούσαμε. Συνδέθηκα πολύ με αυτόν τον ρόλο, ήταν ένα στοίχημα για μένα να πάει καλά. Στην “Χριστίνα” αναγνωρίζω στοιχεία από την γιαγιά μου», σχολίασε.

Για στο τελευταίο γύρισμα του Famagusta στη Λευκωσία, η Κοραλία Καράντη αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία μέρα των γυρισμάτων είναι για μένα κάτι συγκλονιστικό. Θα το θυμάμαι πάντα. Είναι από τις λίγες μέρες που συλλέγει κανείς στην πορεία της ζωής, δεν είναι συχνές, δεν συμβαίνουν σε κάθε δουλειά. Είμαι σίγουρη αυτή την ημέρα θα την θυμάμαι πάντα. Όταν τελείωσε αυτή η ιστορία πάρα πολλοί άνθρωποι δάκρυσαν σχεδόν κατέρρευσαν».

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤραγωδία στην άσφαλτο: Νεαρός απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του (βίντεο)Σήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός, τυλίχτηκε στις φλόγες, μετά από σύγκρουση με βαν.

Ζέττα Μακρή: Αύριο η δίκη του δημοσιογράφου που φέρεται να την εκβίασεΣήμερα 14:30 | Ειδήσεις

Η σύλληψή του έγινε χθες, Σάββατο 5 Ιουλίου, σε καφετέρια της πόλης, κατά τη διάρκεια επιχείρησης με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, στο πλαίσιο καταγγελίας από τη βουλεύτρια.

Τρόμος στο Αγρίνιο: Πυροβολούσε με αεροβόλο πάνω από τα κεφάλια παιδιώνΣήμερα 15:42 | Ειδήσεις

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 65χρονο άνδρα. 

Τέξας: 51 νεκροί – Αγωνιώδεις έρευνες για 27 παιδιά που βρισκόντουσαν σε κατασκήνωση (βίντεο)Σήμερα 17:07 | Ειδήσεις

Εικόνες από drone αναδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής στην Georgetown, όπου τα πάντα έχουν βουλιάξει στα λασπόνερα γύρω από τον ποταμό, παρασύροντας σπίτια, ανθρώπους και αυτοκίνητα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τι καιρό θα κάνει την Δευτέρα18:36Μυτιλήνη: Σοβαρό τροχαίο - Στο νοσοκομείο ο οδηγός (βίντεο)18:20Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις18:06Γουίμπλεντον: Ο Χατσάνοφ το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά17:50Τέξας: 51 νεκροί – Αγωνιώδεις έρευνες για 27 παιδιά που βρισκόντουσαν σε κατασκήνωση (βίντεο)17:36Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Χαμέζι Σητείας - Σηκώθηκαν ελικόπτερα17:20Αντιπροσωπεία του Ισραήλ στο Κατάρ για συνομιλίες απελευθέρωσης ομήρων από τη Γάζα17:06Τρόμος στο Αγρίνιο: Πυροβολούσε με αεροβόλο πάνω από τα κεφάλια παιδιών 16:50Φωτιά σε δασική έκταση στους Κοκκινάδες Αργολίδας16:36Γεραπετρίτης για συνάντηση με Χαφτάρ: Με την Λιβύη μας συνδέει η προσήλωσή μας στο διεθνές δίκαιο16:22Πώς η Τουρκία παρείχε προστασία σε προμηθευτές εξοπλισμού για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν16:06Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με δυο τραυματίες - Ο ένας σε σοβαρή κατάσταση15:52Ζέττα Μακρή: Αύριο η δίκη του δημοσιογράφου που φέρεται να την εκβίασε15:38Καπάνι: Στο νοσοκομείο τρεις πυροσβέστες - Υπό έλεγχο η φωτιά15:24 Η Κατερίνα Καραβάτου μας λέει... "Καλοκαίρι Παρέα" στον ΑΝΤ115:10Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)14:53Σκρέκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Κανείς δεν θα ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου14:3924ωρα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πλήθος κόσμου στην "πρεμιέρα" τους14:22Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"14:07Καύσωνας: Ποιες πόλεις θα μετατραπούν σε "καμίνι";13:50
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο