LATEST NEWS
 
F Latest /ExclusiveΔημοσίευση: 20 Νοεμβρίου 2024 17:22

Η Αποστολία Ζώη αποκλειστικά στο FTHIS: "Είμαι σε φάση ανανέωσης" - Το νέο της τραγούδι και η προσωπική της ζωή

Αποστολία Ζώη

Από τον Μάριο Κωνσταντόπουλο

Το νέο της τραγούδι με τίτλο "Μαγνήτης" κυκλοφόρησε η Αποστολία Ζώη και με αφορμή αυτό, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.

Η Αποστολία Ζώη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον ρόλο που έχει ο έρωτας για εκείνη.

Ακόμη, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη διακοπή που έκανε από το τραγούδι πριν μερικά χρόνια, ενώ έκανε και έναν γρήγορο απολογισμό για το 2024 που φτάνει σε λίγο στο τέλος του.

Όσα είπε η Αποστολία Ζώη στο FTHIS 

Κυκλοφόρησες το νέο σου τραγούδι με τίτλο "Μαγνήτης" από την Panik Platinum! Πες μας μερικά πράγματα γι’ αυτό...

Από το πρώτο άκουσμα αυτό το τραγούδι με κέρδισε! Ίσως επειδή είναι ένα τραγούδι που εύκολα μπορείς να ταυτιστείς. Τα μηνύματα που παίρνω από τον κόσμο είναι ακριβώς αυτό. Μου λένε ότι "είναι σα να το έγραψες για μένα", "είναι σα να μιλάς για τον πρώην μου" και αλλά πολλά! Περίμενα ότι θα ταυτιστεί ο κόσμος αλλά δεν το περίμενα με το πρώτο άκουσμα! Είμαι πολύ χαρούμενη! Να είναι καλά ο Γιάννης Περδικάρης που έχει γράψει τη μουσική ο Παναγιώτης Ανδριτσάκης που έχει γράψει τους πανέξυπνους στίχους και ο Σπύρος Καψίλης που σκηνοθέτησε το videoclip! Συνεργάτες που αγαπω πολύ!

Το συγκεκριμένο τραγούδι μιλάει για τα λάθος πρόσωπα που έρχονται στη ζωή μας. Εσύ έχεις κάνει τέτοιες λάθος επιλογές που να έχεις μετανιώσει στην πορεία; Είχες δηλαδή αυτόν τον "μαγνήτη";

Αν δεν κάνεις λάθος επιλογές στη ζωή σου πως θα μάθεις; Για εμένα οποιαδήποτε εμπειρία λάθος ή σωστή συμβάλλει στην εξέλιξή μας και είναι καλοδεχούμενη. Δεν είμαι άνθρωπος που μετανιώνει εύκολα γιατί στο τέλος όλα βοήθησαν για να διαμορφωθεί η Αποστολία του σήμερα. Απλά τώρα θέλω να πιστεύω ότι τελειώσαμε με αυτό το μάθημα!

Τι είναι για σένα απαγορευτικό; "Red flag" που λέμε...

Το χειρότερο για μένα είναι η προδοσία, αλλά δυστυχώς αυτό το ανακαλύπτεις πολύ αργά. Στα πρώτα στάδια αυτό που σίγουρα παίζει ρόλο για εμένα είναι το να βλέπω έναν άνθρωπο διαθέσιμο. Αυτό σημαίνει συναισθηματικά και χρονικά η παρουσία του να είναι ξεκάθαρη. Οι προθέσεις να είναι ξεκάθαρες και να μην φοβάται να δείξει την ευαισθησία του. Αν δω ότι σε αυτόν τον τομέα υπάρχει συστολή για εμένα είναι red flag. Ξέρω ότι θα δυσκολευτώ παρακάτω και πλέον δεν το βρίσκω ενδιαφέρον στη ζωή μου, αλλά μια μεγάλη αδυναμία.

Αποστολία Ζώη

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή της Αποστολίας Ζώη;

Είναι κινητήριος δύναμη για εμένα. Είναι αυτό που με κάνει να μη φοβάμαι τίποτα και να τολμάω καινούριες εμπειρίες. Μόνο όμως στην περίπτωση που νιώσω συναισθηματική ασφάλεια, που είναι για εμένα το νούμερο 1 για να ξεκλειδώσω. Πράγμα δύσκολο στην εποχή που ζούμε δυστυχώς..

Τώρα σε τι φάση σε βρίσκουμε και σε προσωπικό επίπεδο;

Είμαι σε φάση ανανέωσης! Ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχω μάθει να με αγαπάω και να με φροντίζω παραπάνω από κάθε άλλη περίοδο της ζωής μου. Αυτό το απολαμβάνω σε όλα τα επίπεδα και αναρωτιέμαι γιατί δεν το έκανα νωρίτερα. Τα υπόλοιπα είναι σε λήθαργο! (Γέλια).

Τα τελευταία χρόνια έχεις κρατήσει την προσωπική σου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πώς το κατάφερες αυτό;

Γενικά η προσωπική μου ζωή δεν θέλω να είναι δημόσια. Είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι άβολα από πολύ νεαρή ηλικία και πριν με γνωρίσει ο κόσμος μέσα από το τραγούδι. Φρόντισα λοιπόν να μην δίνω δικαιώματά μπαίνοντας σ’ αυτό το χώρο. Μπορείς να το καταφέρεις με λίγη προσπάθεια.

Αποστολία Ζώη

Πως διαχειρίζεσαι τα διάφορα δημοσιεύματα που μπορεί να γραφτούν για σένα;

Στις αρχές μου ήταν δύσκολο να διαβάζω για μένα, ειδικά αν κάτι ήταν ανακριβές. Ίσως επειδή είχα την ανάγκη να γνωρίζει ο κόσμος τι άνθρωπος είμαι και επίσης είχα και το σύνδρομο του "καλού παιδιού". Τώρα αισθάνομαι ότι δεν έχω να αποδείξω κάτι. Από την επικοινωνία μου με τον κόσμο έχω αντιληφθεί ότι αυτό που είμαι μετά από τόσα χρόνια έχει, τελικά, γίνει κατανοητό. Οπότε δεν διαβάζω τις περισσότερες φορές τι γράφεται για μένα κι έτσι η ζωή μου έχει μια ηρεμία.

Τι εμφανίσεις έχεις προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα;

Μαζί με την μπάντα μου ταξιδεύουμε σ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Κάνω ένα πρόγραμμα στο οποίο διασκεδάζουμε όλοι πάρα πολύ και δεν καταλαβαίνουμε πως περνάει η ώρα. Αυτό για να το πετύχεις μετά από τόσα χρόνια σ’αυτή τη δουλειά είναι ευλογία γιατί συνήθως έχεις κουραστεί μετά από ένα σημείο. Και για μένα το live είναι το καλύτερο μέρος αυτής της δουλειάς! Όπου μας πετύχετε ελάτε να μας δείτε και δεν θα το μετανιώσετε!

Αποστολία Ζώη

Επαγγελματικά έχουμε κάτι άλλο που είναι ανακοινώσιμο και το ετοιμάζεις για το επόμενο διάστημα;

Πάντα είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τηλεόραση και υποκριτική. Προς το παρόν δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ψάχνω ήδη για τα επόμενα μου τραγούδια και είμαι πολύ χαρούμενη με το υλικό που βρίσκω.

Μετά τη διακοπή που επέλεξες να κάνεις από το τραγούδι, σου δημιούργησε ένα άγχος για την επιστροφή σου; Υπάρχει και τώρα άγχος για κάθε νέα σου κυκλοφορία και για το αν θα πάει καλά το κομμάτι;

Η απόφασή μου για την διακοπή ήταν πάρα πολύ συνειδητή και μέσα μου ήξερα ότι υπήρχε περίπτωση να μην επιστρέψω ξανά σε αυτόν τον χώρο. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί φαίνεται περίεργο στον κόσμο όταν αποφασίσεις να αφήσεις τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως μέσα στο μυαλό τους το έχουν ότι είναι μια ιδανική ζωή. Για μένα τη δεδομένη στιγμή δεν ήταν. Όσον αφορά τις κυκλοφορίες των τραγουδιών, τώρα είναι τόσο διαφορετικά τα πράγματα από το παρελθόν που ακόμη και εγώ ανακαλύπτω νέες μεθόδους καθημερινά για την προώθηση της δουλειάς μου. Θα ήθελα τα πραγματα να είναι πιο απλά, αλλά φυσικά είμαι ένας προσαρμοστικός άνθρωπος και αυτό ίσως με έχει κρατήσει στο χρόνο και ακολουθώ αυτό που συμβαίνει σήμερα. Το παρελθόν είναι για να μένει στο παρελθόν!

Τον τελευταίο καιρό έχεις επιλέξει να κάνεις εμφανίσεις πιο προσεγμένες, κάνοντας ένα πρόγραμμα που σου αρέσει. Σου έχει λείψει όμως να εμφανιστείς σε κάποιο νυχτερινό κέντρο ή σε κάποια μεγάλη μουσική σκηνή;

Φέτος είχα πολλές προτάσεις για να είμαι στην Αθήνα σε μεγάλες σκηνές. Δεν ήθελα όμως να θυσιάσω αυτό που έχω χτίσει τα τελευταία χρόνια που με κάνει να περνάω τόσο καλά και να γίνομαι ένα με τον κόσμο. Η μόνη πιθανότητα να αλλάξει αυτό είναι αν η συνεργασία έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εμπιστεύομαι. Προς ώρας όμως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου.

Αποστολία Ζώη

Σου έχει συμβεί κάποιο ευτράπελο στη σκηνή;

Μα εγώ στην σκηνή για τα ευτράπελα ζω! Αυτό έχω να θυμάμαι και να αφηγούμαι! Ας πούμε προχθές που παίζαμε πάτησα πολύ περίεργα σε ένα σημείο της σκηνής που ήταν ανισόπεδο και στράβωσε το τακούνι μου. Δεν πτοήθηκα! Το μοιράστηκα με τον κόσμο και έβγαλα άλλες 2 ώρες πρόγραμμα πατώντας μόνο στο μπροστινό μέρος!

Φτάνοντας στο τέλος του 2024 έχεις κάνει τον απολογισμό σου και ποιος είναι ο στόχος σου για το νέο έτος;

Έχω κάνει τον απολογισμό μου και είμαι πολύ χαρούμενη για μένα. Έβαλα στη ζωή μου την γυμναστική που δεν την είχα καθόλου στο πρόγραμμα, άρχισα να προσέχω τις τροφές που καταναλώνω αφού παλιότερα δεν έδινα καμία σημασία για το τι τρώω και άρχισα να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου ενώ πριν δεν έβαζα ούτε ενυδατική στο πρόσωπό μου. Αυτό όλο ξεκινάει από μέσα μου γιατί επιτέλους έχω την ανάγκη να με φροντίσω. Ο στόχος για το νέο έτος είναι να βγάλω καλά τραγούδια και να περνάω ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ.

Αποστολία Ζώη

Πώς θα περάσεις τις γιορτές που πλησιάζουν;

Δουλεύοντας κάθε μέρα. Φέτος τα live μου για τις γιορτές τα έχω κλείσει πολύ νωρίς. Ευτυχώς κάποια θα είναι στην Αθήνα για να μπορέσω να δω και τους δικούς μου ανθρώπους.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠ. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)Χθες 20:39 | Ειδήσεις

Το Λιμενικό εστιάζει την προσοχή του σε βίντεο από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου τα οποία ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο μικροσκόπιο η γυναίκα με το καρότσι και τα τρία παιδιά

Βουλή: Νέος γύρος αντιπαράθεσης και υψηλοί τόνοι υπό τη σκιά της χθεσινής διαδικασίας ψηφοφορίας για ΠροανακριτικήΧθες 13:44 | Ειδήσεις

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε την διαδικασία της ψηφοφορίας με επιστολική ψήφο ως άκυρη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)Χθες 19:49 | Ειδήσεις

Ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί την Παρασκευή το μεσημέρι σε λειτουργία - Είναι ο πρώτος πλήρως αυτοματοποιημένος αυτοκινητόδρομος στη χώρα που θα λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά διόδια και μηχανήματα Αυτόματης Πληρωμής.

Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)Χθες 19:18 | Ειδήσεις

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί σε Ελλάδα και Τορίνο για τον 15χρονο Δημήτρη που παρολιγο να χάσει τη ζωή του απο βλάβη στο ήπαρ που του προκάλεσε η θερμοπληξία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας23:59ΗΠΑ: Γεννήθηκε το "γηραιότερο μωρό" στον κόσμο - Eίχε καταψυχθεί πριν... 31 χρόνια23:44Ανθούσα: Τροχαίο με δύο μηχανές - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας23:27Αποσύρονται 1.350 μέλη της Εθνοφρουράς που είχαν αναπτυχθεί στο Λος Άντζελες23:10Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε εγκατάσταση κατασκευής πυραύλων της Χεζμπολάχ22:55Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 τραυματίες (βίντεο)22:39Ο K. Μητσοτάκης στο WhatsApp: "Άμεσος τρόπος για να επικοινωνούμε, κάντε εγγραφή"22:22Συναγερμός στην Λευκάδα: Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP - Εξέπεμψαν SOS μέσω του 11222:06Αγία Παρασκευή: Η οικογένεια του Πολωνού καθηγητή ζητά την επιμέλεια των παιδιών του21:49Ποδόσφαιρο - UEFA: Βαρύ πρόστιμο στην Παρί Σεν Ζερμέν για τη συμπεριφορά οπαδών της στον τελικό του Champions League21:33Π. Φάληρο: Οι Αρχές σκανάρουν τη γυναίκα με το καρότσι – Τα αναπάντητα ερωτήματα (βίντεο)21:16Εγκυμοσύνη: Η πιο μαγική περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας21:01Επίδομα παιδιού: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα20:44Φρίκη στην Ιταλία: Μητέρα και σύντροφος σκότωσαν, διαμέλισαν και έθαψαν 35χρονο20:30Θηλασμός και καλοκαίρι: Χρήσιμες συμβουλές για θηλάζουσες μητέρες20:13Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του νέου αυτοκινητόδρομου Πατρών - Πύργου (βίντεο)19:57Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 75χρονος - Παρενοχλούσε σεξουαλικά την 11χρονη γειτόνισσά του19:40Συγκινεί ο πατέρας του Δημήτρη στον ΑΝΤ1: Πέτυχε το 8ωρο χειρουργείο - Αγωνία για αποδοχή του μοσχεύματος (βίντεο)19:25ΟΗΕ: Ο Τραμπ θέλει συμφωνία για εκεχειρία στην Ουκρανία έως τις 8 Αυγούστου19:08Μωβ μέδουσες: Σε έξαρση στις ελληνικές θάλασσες - Ποιες περιοχές είναι στο "κόκκινο"18:51
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο