LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 10 Νοεμβρίου 2024 19:48

Κωνσταντίνος Δρακούλας: Το "Θηρίο" αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλάει με τον Νίκο Βουρλιώτη (Video)

θηριο

Στην εκπομπή "Καλημέρα είπαμε;" και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου μίλησε το Θηρίο, ή Κωνσταντίνος Δρακούλας όπως είναι το πραγματικό του όνομα και αναφέρθηκε στη σημερινή του σχέση με τον Νίκο Βουρλιώτη, τον σκάνδαλο με τον ράπερ Diddy, αλλά και το αν η μουσική ενισχύει το φαινόμενο της βίας των ανηλίκων.

Ο ίδιος σχολίασε, αρχικά, ότι: "Στην Αμερική παίζονται δισεκατομμύρια στη ραπ και στο χιπ-χοπ. Στην Ελλαδίτσα παίζονται μερικές χιλιάδες ευρώ. Το δικό μου σπίτι αν κοστίζει 100.000 ευρώ πολλά θα είναι. Εγώ τον Diddy τον παρακολουθώ από το ’95 που ασχολούμαι με το ραπ. Δεν μου άρεσε ποτέ ως ράπερ αλλά πολλά από αυτά που μαθαίνετε εσείς τώρα εμείς τα μαθαίναμε από τότε. Για τα μεγάλα πάρτι, τα όργια, τα οποία μπορεί να γίνονταν με συγκατάθεση ή όχι.. Δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν έπεσα από τα σύννεφα και αν αθωωθεί δε θα πέσω από τα σύννεφα".

Όσον αφορά την βία ανηλίκων, που βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα, το Θηρίο σημείωσε ότι "Ξαφνικά είμαστε κατά της ραπ, γιατί λέμε ότι προωθεί τη βία... Οι τράπερς δεν είναι δαίμονες, ούτε παιδιά άλλου πλανήτη. Είναι παιδιά της καθημερινότητας. Εγώ έχω έναν γιο 12 ετών, του λέω "παιδί μου, μπορεί να σε παρακινήσει στη βία ή στα ναρκωτικά ένα τραπ τραγούδι;". Με κοιτούσε σαν χαζός, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Την πιο σωστή απάντηση για τη βία των ανηλίκων την έχει δώσει ο Γιάννης Μπέζος: τα παιδιά θέλουν να δείρουν τους γονείς τους. Εγώ ντρεπόμουν να ακούσει η οικογένειά μου να λέω βλακείες. Οι τράπερς παίζουν έναν ρόλο. Αυτό πιστεύω εγώ".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σημερινή του σχέση με τον Νίκο Βουρλιώτη, ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον δεν έχουν επαφές. "Δεν υπάρχει επικοινωνία με τον Νίκο Βουρλιώτη. Νομίζω ότι δεν μου μιλάει για το γεγονός ότι πήρα θέση όταν πήγε στο σχήμα με τον Σφακιανάκη την εποχή της Χρυσής Αυγής. Με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε "έφυγε η Βανδή από το σχήμα και μπήκε ο Νίκος". Και απάντησα ότι ο Νίκος είναι φίλος μου και ο Σφακιανάκης σπουδαίος τραγουδιστής αλλά εγώ δεν θα πήγαινα. Έτυχε να βρεθούμε μια φορά και δεν μου μίλησε" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Μύκονος: Νέο μήνυμα από το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα 11:35Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο σκότωσε 15 πρόβατα - Συνελήφθη ο βοσκός (εικόνες)11:21Βουλή - Εξοπλιστικά: Live η ομιλία Μητσοτάκη11:08ΝΑΤΟ - Γεραπετρίτης: Σύνοδος των ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες10:54Ρεύμα: Μειωμένα τιμολόγια τον Απρίλιο10:40Καβάλα: Παιδί με φυματίωση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο10:26IRIS: Καθολικές οι συναλλαγές από τον Νοέμβριο10:12Εξοπλιστικά - Μητσοτάκης: Το πακέτο μέχρι το 2036 και η νέα εποχή στις Ένοπλες Δυνάμεις09:59Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: ο ανασχηματισμός, τα “καυτά” μέτωπα, το Μεταναστευτικό και οι ανατροπές09:45Σεισμός - Μιανμάρ: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια πέντε μέρες μετά (βίντεο)09:32Σκαλτσάς για τεχνητή νοημοσύνη: Θα ζητάμε την γνώμη της, ακόμη και για το πως να προσευχηθούμε!09:18Λάρισα: Τραυματισμός σε άγριο καβγά νεαρών09:04Τέμπη: Η έκθεση του ΕΜΠ για την πυρόσφαιρα08:51Κακοκαιρία - Ρόδος: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές (βίντεο ντοκουμέντο)08:38Νέος Κόσμος: Φορτηγό “έπεσε” πάνω σε 11 αυτοκίνητα (βίντεο)08:24Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης08:10Τροχαίο - ΒΟΑΚ: Νεκρός 19χρονος οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε από γέφυρα07:57Πέθανε ο Βαλ Κίλμερ07:44Εορτολόγιο - 2 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:30Βραζιλία: Νεογέννητο μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών (βίντεο)07:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο