LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Νοεμβρίου 2024 20:44

Έλον Μασκ: Ρίχνει τα βέλη του προς την Τζένιφερ Λόπεζ για το σκάνδαλο Diddy - "Προειδοποίησε μόνο για τον Τραμπ" (Video)

μασκ

O Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άντρας στον κόσμο και πιστός υποστηρικτής του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έριξε τα βέλη του στην Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Sean «Diddy» Combs ή αλλιώς Puff Daddy, ο οποίος πλέον βρίσκεται στη φυλακή αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες, εν μέσω του σκανδάλου που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, εμφανίστηκε σε προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις, αντιπάλου του Τραμπ για την προεδρία των ΗΠΑ. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή της στην Δημοκρατική υποψήφια, αναφέροντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ «είναι επικίνδυνος για κάθε Λατίνο». Ο Έλον Μασκ σχολίασε αυτή την τοποθέτηση, υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι η ίδια ήταν ζευγάρι με τον Puff Daddy.

Τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla εμφανίστηκε στο podcast του Joe Rogan, «The Joe Rogan Experience», το οποίο μεταδόθηκε την παραμονή των εκλογών. Πριν από τη συνάντησή τους, ο Ρόγκαν και ο Μασκ υποστήριζαν ο καθένας προσωπικά τον εκλεγμένο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μασκ ανέφερε το πόσοι πήγαν ενάντια στον Τραμπ, ενώ υποστήριξε ότι οι άνθρωποι στη βιομηχανία της μουσικής ψυχαγωγίας έπρεπε να γνωρίζουν για την κακοποίηση παιδιών από τον Diddy. «Προειδοποίησε η Τζένιφερ Λόπεζ για τον Trump αλλά πόσους προειδοποίησε για τον Diddy;» είπε , μιλώντας στο podcast ο μεγιστάνας της τεχνολογίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: AP

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σπαραγμός στη κηδεία του Ντιόγκο Ζότα: "Λύγισε" η σύζυγος του ποδοσφαιριστή πάνω από το φέρετρο (εικόνες)15:07ΑΑΔΕ: Ο ειδικός αλγόριθμος, εντόπισε χιλιάδες εικονικά τιμολόγια14:53Τετράμηνη παράταση στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς για αποστολή DNA ή στείρωση14:40Φωτιά στην Εύβοια: Σύλληψη 52χρονου για εμπρησμό από αμέλεια (εικόνες)14:26Έγκλημα Αγία Παρασκευή: Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο των προσωπικών διαφορών14:12Χαλκιδική: Σφραγίστηκε beach bar για καταπάτηση αιγιαλού13:57Βόλος: Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή13:44Ίλιον: Συνελήφθη 43χρονος που ακολουθούσε 24χρονη χωρίς να φορά παντελόνι και την παρενοχλούσε 13:30ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα με voucher 750 ευρώ13:13Τουρκία: Νέα μεγάλη πυρκαγιά στην Αντιόχεια12:59Χαλκιδική: 16χρονος τραυματίστηκε από την προπέλα σκάφους με χειριστή τον πατέρα του 12:46Ουκρανία: Ειδικές δυνάμεις έπληξαν στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Ρωσία12:32Φορολογικές δηλώσεις: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή τους12:18Τουρκία: Νέες συλλήψεις δημάρχων που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση12:05ΜΜΜ: Πρεμιέρα για την πιλοτική 24ωρη λειτουργία - Πώς θα λειτουργήσουν μετρό, τραμ, λεωφορεία11:51Άγιος Όρος: Ο Μητσοτάκης διανυκτέρευσε στην Ιερά Μονή Σίμωνος11:36ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 11 Ιουλίου 11:23Πάτρα: “Μαϊμού” πελάτες… έγδυσαν κοσμηματοπωλείο11:09Παρασκευή Κάφκια: Η 23χρονη οδηγός λεωφορείου που ζει το όνειρό της - "Είναι ελευθερία, υπευθυνότητα και δύναμη"10:55Φεστιβάλ Βενετίας: Ανοίγει η αυλαία με το “La Grazia” του Σορεντίνο10:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο