LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 06 Νοεμβρίου 2024 09:32

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Χριστίνα Πολίτη: "Την κατηγορούσαν ότι καλύπτει τον σύντροφό της στο #Metoo"

Χριστίνα Πολίτη - Σταματίνα Τσιμτσιλή

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Χριστίνα Πολίτη, με αφορμή βραδινή της έξοδο.

Η δημοσιογράφος δήλωσε: «Η τηλεόραση αντικατοπτρίζει μία κοινωνία. Στα social media υπάρχουν τόσες φωνές, ανώνυμες ή επώνυμες, και δημιουργείται μία φασαρία και βγαίνει κάτι τοξικό. Παλιότερα, που ακούγαμε λιγότερα, ήταν πιο απλά. Τώρα μπορεί να σε νευριάσει κάποιος και μόνο που γίνεται αναπαραγωγή. Εμένα ο τρόμος μου είναι να γίνομαι θέμα στα sites, είναι κάτι που σε "λιώνει". Μπορεί να θέλεις να πεις κάτι για πλάκα κι αυτό να γυρίσει και να κάνει δεκαπέντε τούμπες».

Μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή "Happy Day", η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο διάστημα που η Χριστίνα Πολίτη είχε αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και στην περίοδο που το όνομα του συντρόφου της, Κώστα Σπυροπούλου, είχε εμπλακεί στο #Metoo.

«Η Χριστίνα Πολίτη λέει: ο τρόμος μου είναι να γίνομαι αναπαραγωγή στα sites. Και η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή είχε αποτραβηχτεί πολύ από τη δημοσιότητα, δεν ήταν καθόλου εσωστρεφής. Τότε που είχαν δημιουργηθεί όλα αυτά τα θέματα», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τώρα βγαίνει κανονικότατα και με τον σύντροφό της, τον Κώστα Σπυρόπουλου. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, διότι ο σύντροφός της είχε εμπλακεί σε μία ιστορία με το #metoo. Γι’ αυτό και το θέμα με το γκουκλάρισμα», πρόσθεσε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου για τη Χριστίνα Πολίτη.

«Είχε εισπράξει πολλή τοξικότητα και η ίδια τότε ως σύντροφός του και την κατηγορούσαν ότι τον καλύπτει και του κάνει πλάτες», κατέληξε στο σχόλιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πέθανε ο Γιούρι Γκριγκορόβιτς14:13Λαϊκό Νοσοκομείο: Μεταμόσχευση ήπατος από ζώντα δότη με χρήση ρομποτικού συστήματος14:00Φωτιά στη Ριτσώνα - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής 13:46Βατικανό: Στη Νίκαια της Μικράς Ασίας η συνάντηση του νέου πάπα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη13:33Παναθηναϊκός: Το ποδοσφαιρικό «αντίο» στον Μπαρτ Σένκεφελντ: «Πράσινος φρουρός για πάντα»13:19Μαρινάκης: Η κυβέρνηση σχεδιάζει πολιτικές για ισχυρή ανάπτυξη που βελτιώνει τη ζωή των πολιτών13:06Γαλλία: Ναυάγιο στη Μάγχη12:52Eurovision: Η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας ζητά να γίνει έλεγχος του televoting για το 12αρι στο Ισραήλ12:38Σοβαρό τροχαίο στον Βόλο: Μεθυσμένος οδηγός συγκρούστηκε με διανομέα και εξαφανίστηκε12:25Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ιερέας εκπαιδευμένος στις Πρώτες Βοήθειες, έσωσε τη ζωή παιδιού σε χωριό της Λήμνου12:11Δευτέρα 19 Μαϊου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας11:57Σεισμός στη Ζαχάρω Ηλείας11:43e- ΕΦΚΑ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων για τη θερινή κατασκηνωτική περίοδο 202511:29Φωτιά στο Μαρκόπουλο - “Ήχησε” το 112 (εικόνες)11:15Στέφανος Τανιμανίδης: "Είμαι πρόσφυγας πρώτης γενιάς"11:02Μητσοτάκης για τη Γενοκτονία των Ποντίων: Μαύρη σελίδα στην παγκόσμια ιστορία10:49Σεισμοί - Εύβοια: Ζημιές και ρωγμές σε 50 κτήρια (εικόνες)10:35Πολωνία: Προς δεύτερο γύρο οι προεδρικές εκλογές10:21Λάρισα: Ανήλικα παιδιά στο νοσοκομείο με σημάδια από καύτρα τσιγάρου - Συνελήφθη η μητέρα τους10:08Social Media: Παράγοντες που οδηγούν σε προβληματική χρήση από τους εφήβους09:54
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο