LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 05 Νοεμβρίου 2024 11:11

Φαίη Σκορδά σε Γιώργο Πατούλη: "Έκανες unfollow τον γιο σου;"

Πατουλης

Ο Γιώργος Πατούλης μίλησε στην εκπομπή "Buongiorno" και αναφέρθηκε στον γάμο του με τη Νάνσυ Κοιλού, εξηγώντας πως δεν κάλεσε κανέναν πολιτικό, καθώς ήταν κλειστός.

"Δεν ήταν καλεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως και κανένας πολιτικός. Είχαμε ενημερώσει τους καλεσμένους μας να μην ανεβάσουν κάποια φωτογραφία ή βίντεο στα social media. Ήταν μια παράκληση που την έπραξαν όλοι. Ο γιος μου είναι ενήλικος και μπορεί να επιλέξει μόνος του τι θα κάνει στη ζωή του", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πατούλης.


Κατόπιν, η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη αποκάλυψε πως ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής δεν ακολουθεί στα social media τον γιο του, αλλά ούτε και ο Αλέξανδρος τον πατέρα του.

Λίγη ώρα μετά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Γιώργος Πατούλης μίλησε ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του Mega και ρώτησε τον πρώην περιφερειάρχη αν όντως έχει κάνει unfollow τον γιο του στο Instagram.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε unfollow τον γιο του, αφού ποτέ δεν τον ακολουθούσε στα social media.

"Έκανες unfollow τον γιο σου;" ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε: "Μα είναι δυνατόν; Ο Αλέξανδρος δεν ήθελε ποτέ να τον ακολουθούμε στα social media και εμείς το σεβαστήκαμε. Δεν επιθυμεί να τον επιβλέπουμε στα social. Ποτέ δεν κάναμε unfollow γιατί ποτέ δεν τον ακολουθήσαμε. Το ίδιο και η μητέρα του. Και η Αναστασία που είναι ένα σε μένα δεν ήθελε να ακολουθεί και εκείνη τον Αλέξανδρο. Έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα πολύ καλή. Σαφέστατα δεν θέλει να είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ενήλικας".

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάνος Ρούτσι: Η απεργία πείνας ήταν απαίτηση να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου08:46Απελευθέρωση ομήρων: 7 απαχθέντες παραδόθηκαν στη Διεθνή Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού08:32Συνάντηση Μητσοτάκη - Τασούλα πριν από τη Σύνοδο για τη Γάζα08:18Συναγερμός στην Χαλκίδα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες08:04Μεξικό: Στους 44 οι νεκροί από τις πλημμύρες07:52Missing Alert για την εξαφάνιση 52χρονης07:38Λεκορνί: Η νέα κυβέρνηση στη Γαλλία διορίστηκε για να προωθήσει έναν προϋπολογισμό, πριν από το τέλος της χρονιάς07:24Τροχαίο δυστύχημα στα Τρίκαλα: Νεκρός ο 18χρονος οδηγός07:10Στις 8:00 ώρα Ελλάδος αναμένεται να αρχίσει η απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα06:56Στην Αίγυπτο σήμερα ο Πρωθυπουργός για τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Γάζα06:42Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Οκτωβρίου06:28Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:14Εθνική Ελλάδος: Ήττα και αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 202623:59Δράμα: Νεκρός 14χρονος σε τροχαίο – Οδηγούσε αγροτικό με συνεπιβάτες άλλους ανήλικους φίλους του23:50Λήμνος: Ανήλικος επιτέθηκε με σουγιά σε συμμαθητή του23:40Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης23:26Κρήτη: Εγκλωβίστηκε οδηγός μετά από τροχαίο23:11Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο με τρείς τραυματίες (εικόνες)22:57Λευκάδα: Σεισμός 4,2 ρίχτερ22:29Κικίλιας: Εθνικός στόχος να γίνει η Ελλάδα ενεργειακός - ναυτιλιακός κόμβος στην περιοχή22:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο