LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 29 Οκτωβρίου 2024 14:46

Λάκης Γαβαλάς: "Ξεκίνησα με το να γουστάρω άντρες, αλλά μια γυναίκα με κράτησε σε σχέση 9 χρόνια"

Γαβαλας

Στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο ίδιος και περιέγραψε τις στιγμές που τον έκαναν να "λυγίσει" όσο βρισκόταν στη φυλακή, μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί, την οικογένειά του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

"Πήγαινα σε ένα σχολείο με καθολικούς παπάδες. Επειδή ήμουν πολύ μελετηρός για να μπορώ να κάνω τις αταξίες μου… πάντα ήθελα πάντα να κάνω γκελ μέσα στην τάξη. Αλλά το ωραιότερο ήταν όταν κάναμε προσευχή το πρωί άκουγα "Γαβαλάς, να πας να αλλάξεις. Δεν είναι αμφίεση αυτή". Ήμουν ένα αγόρι 70’s. Ο Ντέιβιντ Μπόουι δεν ήταν τίποτα μπροστά μου. Δεχόμουν πολύ bullying, αλλά όχι από τους μαθητές", είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Μιλώντας για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε: "Εγώ θα πρέπει να είμαι το απτό παράδειγμα του no gender και του gender fluid. Ξεκίνησα με το να γουστάρω άντρες, αλλά μία γυναίκα με κράτησε σε σχέση 9 χρόνια. Και παντρεύτηκα κιόλας. Το πάθος το έχω νιώσει με γυναίκα. Μετά από αυτή τη σχέση έβαζα σε δεύτερη μοίρα την προσωπική μου ζωή. Μετάνιωσα που δεν έκανα οικογένεια. Ήταν να κάνουμε ένα παιδί, απέβαλε όταν ήταν πέντε μηνών γιατί είχε ένα ορμονικό πρόβλημα. Ήταν αγόρι και τώρα θα ήταν 48 χρονών. Θα είχα και εγγόνια".

Για τις μέρες που πέρασε στη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε: "Τους πρώτους τρεις μήνες πέρασα δραματικά. Εάν δεν είχα την αδελφή μου που και αυτή ήταν φυλακή... Κάθε Κυριακή μπορούν οι πρώτοι συγγενείς να συναντηθούν. Την αδελφή μου την κράτησαν μέσα, γιατί θεωρούσαν πως έχουμε λεφτά και δεν τα δίνουμε. Είπα "Λάκη κρατήσου, γιατί είναι και η αδελφή σου μέσα". Κρατήθηκα. Μετά τους τρεις μήνες, είπα τι γίνεται εδώ; Αυτοί ανοίγουν δρόμο για να περάσω, κανένας δεν μου λέει τίποτα, οι κρατούμενοι με έλεγαν κύριο Γαβαλά, τι άλλο θες Λάκη μου; Ζήσε με αυτή την αξιοπρέπεια, μην την πετάξεις στα σκουπίδια και κρατήσου για να αποδείξεις ότι ζεις και να ταλαιπωρείς αυτούς που σε αμφισβητούν. Και έτσι έγινε".

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως οι σχέσεις του με την άλλη αδερφή του δεν έχουν αποκατασταθεί. "Mε αυτή την αδελφή μου φυσικά και μιλάμε. Με την άλλη αδελφή μου δεν μιλάμε. Τα παιδιά της επέλεξαν να μην μου μιλούν γιατί πίστευαν ότι ο πατέρας τους θα μπορούσε να είχε σωθεί, επειδή πέθανε στη φυλακή" είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠαραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR ΑθηνώνΣήμερα 13:39 | Ειδήσεις

Ο υπουργός Μεταφορών, Χρίστος Δήμας, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την παραίτησή του νωρίτερα.

Σε εξέλιξη η συνάντηση Χατζηδάκη - Τσιάρα με εκπροσώπους 14 αγροτικών μπλόκων Σήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Θα τεθούν τα ζητήματα του ΑΤΑΚ και του ΚΑΕΚ.

Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)Σήμερα 09:28 | Ειδήσεις

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Σωκράτης Αλειφτήρας. Όσα είπε μετά την χθεσινή συνάντηση αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)Σήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Τι είπαν μιλώντας στο "Πρωινό" τόσο άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης όσο και ο ταξιτζής που τη μετέφερε στην Αθήνα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σε εξέλιξη η συνάντηση Χατζηδάκη - Τσιάρα με εκπροσώπους 14 αγροτικών μπλόκων 14:21Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ για το black out στο FIR Αθηνών14:07Ιράν: Βίαιη καταστολή και "γρήγορες" δίκες εναντίον διαδηλωτών - Τουλάχιστον 2.571 νεκροί13:52Black out στο FIR Αθηνών: Παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ ζητά ο Χρίστος Δήμας13:38Πιερρακάκης για 10ετές ομόλογο: "Απάντηση" σε όσους αμφισβητούν την αξία της επενδυτικής βαθμίδας13:24Συνάντηση Κικίλια - Γεραπετρίτη μετά τις επιθέσεις με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια 13:10Τέλος το ΣΔΟΕ, έρχεται η "ΔΕΟΣ" – Πώς θα λειτουργεί12:55Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση12:40Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας: Το πόρισμα καταδεικνύει διοικητικό αλαλούμ και σοβαρότατες διοικητικές ευθύνες12:26Τουρκία: Φρίκη δίχως τέλος στη Σμύρνη - Στραγγάλισε τη Μιχριμπάν και την έθαψε στο δάσος12:12Ασπρόπυργος: Ειδική αστυνομική επιχείρηση με συλλήψεις και ξήλωμα παράνομων καλωδίων11:58Γερμανία: Η ηγεσία του Ιράν έχει χάσει κάθε νομιμοποίηση 11:44Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Τουρκίας διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της INTERPOL11:30ΠΕΟ Λιβαδειάς - Θήβας: Σύγκρουση νταλίκας με αγροτικό όχημα - Νεκρός ένας 41χρονος (εικόνες)11:16Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Η δομή που είχε φιλοξενηθεί, ο μυστηριώδης άνδρας του βίντεο και η διαδρομή μέχρι την Αθήνα (βίντεο)11:02Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 22χρονου για επικίνδυνη οδήγηση - Έτρεχε με 167 χλμ/ώρα10:48Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Ναν στο Μόναχο10:34Τσιάρας: Τι απαντά στους αγρότες που δεν δέχθηκαν να προσέλθουν στο διάλογο με τον πρωθυπουργό (βίντεο)10:20Ιπποκράτειο: Συνελήφθη 57χρονος για επίθεση σε γιατρό στα επείγοντα10:06Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως 16 Ιανουαρίου09:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο