LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 28 Οκτωβρίου 2024 13:15

Φωτεινή Δάρρα: "Έχουν ειπωθεί άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή ενώ άλλοι αλλάζουν τους συντρόφους σαν πουκάμισα"

Φωτεινή Δάρρα

H Φωτεινή Δάρρα παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekenders» και στη Νάντια Ρηγάτου.

Μέσα σε όλα η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην καριέρα της, στο χαμό της μαμάς της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Το κοινό θέλει το στυλ που τραγουδώ, αλλά το σύστημα επιμένει να προωθεί άλλο. Είμαι πολύ “πλούσια” γιατί κανείς δεν μου επιβάλει το τι θα τραγουδήσω, πώς θα το τραγουδήσω, πώς θα ντυθώ και δεν υποκύπτω σε κανέναν για να διατηρήσω το όνομά μου και να το επεκτείνω.Η ποιότητα που έχω επιλέξει έχει κόστος, αγχώνομαι το πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Δεν τα έχω όλα λυμένα, όπως αγχώνεται όλος ο κόσμος, έτσι αγχώνομαι κι εγώ», είπε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα.

«Η χειρότερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μαμά μου, δεν έχω περάσει κάτι χειρότερο από αυτό. Τη μία μέρα την έχασα και την άλλη ήταν τα γενέθλια του παιδιού μου, ήταν πολύ τρομακτικό αυτό», πρόσθεσε η Φωτεινή Δάρρα.

«Έχω δεχθεί κατηγορίες από ανθρώπους που με πλήγωσαν πολύ. Έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Εγώ είχα τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα και δεν ανοίγει μύτη», κατέληξε η Φωτεινή Δάρρα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Φωτεινή Δάρρα:




Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οι απαγωγές που "πάγωσαν" την Ελλάδα (βίντεο)20:54Ο Φρέντι Μέρκιουρι είχε κόρη και κανείς δεν το ήξερε - Τί αποκαλύπτει η ίδια20:39Χαλάνδρι: Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου – Αναφορές για τραυματίες20:24Μακροχρόνια ανεργία – Eurostat: Αρνητική πρωτιά για την Ελλάδα το 202420:09Άνοια: Πώς να μειώσουμε τον κίνδυνο έως και 45% - Οι 14 παράγοντες κλειδιά για πρόληψη19:54Αττική: Αναζητώντας τη... φθηνότερη βουτιά! (βίντεο)19:37Πάτρα - Συγκλονίζει η μαρτυρία της συζύγου του 59χρονου: Έπεσε δίπλα μου το μάρμαρο19:23Απεργία: Χωρίς ταξί η Αττική για 48 ώρες19:08Αμβούργο - Ανακοίνωση αστυνομίας: Ψυχικά ασταθής η δράστιδα της επίθεσης18:53Κέρκυρα: Προθεσμία έλαβαν οι πέντε γυναίκες για το pole dancing στα Ανάκτορα18:38Τουρκία: Αιφνιδιαστική συνάντηση του Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σάρα18:24Γαλλία: Σε σαμποτάζ οφείλεται η διακοπή της ηλεκτροδότησης στην πόλη των Καννών18:10Θεσσαλονίκη: Κλειστά 3 σχολεία - Συναγερμός για στρεπτόκοκκο 17:56Τι ορίζουμε ως ανδρική υπογονιμότητα;17:42Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή17:27ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως το τέλος Μαΐου17:12Η κινεζική “διείσδυση” στα λιμάνια της Ευρώπης και οι ανησυχίες των Βρυξελλών16:58Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρός 16χρονος σε τροχαίο με μηχανή 16:43Οι 4 ειδήσεις της ημέρας (βίντεο)16:28Euroleague - Σπανούλης: Δεν συμπεριφέρομαι στους παίκτες όπως στον εαυτό μου...16:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο