LATEST NEWS
 
F Latest /CelebrityΔημοσίευση: 23 Οκτωβρίου 2024 12:45

Έρικ Ρόμπερτς: Ο αδερφός της Τζούλια μιλά ανοιχτά για την αποξενωμένη σχέση με την κόρη του, Έμμα

romperts

Ο Έρικ Ρόμπερτς μίλησε για την τεταμένη σχέση του με την κόρη του Έμμα, στο podcast «Inside of You». «Δεν υπάρχει πόνος, υπάρχει θλίψη για τις, πιθανότατα, παρεξηγήσεις που θα έχουμε όλοι μας για πάντα. Επειδή είμαστε άνθρωποι», δήλωσε ο 68χρονος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να αναλογιστεί την «πιο δύσκολη στιγμή» της ζωής του, στην οποία απάντησε γρήγορα ότι ήταν η «απώλεια της σχέσης» με την Έμμα, καρπός του έρωτά του με την πρώην του Κέλλι Κάννινγχαμ το 1991.

Επίσης, έγραψε για την σχέση τους στα απομνημονεύματά του, «Runaway Train: Or the Story of My Life So Far», τα οποία κυκλοφόρησαν στις 17 Σεπτεμβρίου. Όταν ρωτήθηκε αν ήταν ένα «μεγάλο κεφάλαιο» στο βιβλίο, είπε: «Θα έπρεπε να είναι. Το πρόβλημα είναι ότι είναι απροσδιόριστο, οπότε θα σας αφήσω να το κρίνετε εσείς. Άρχισα να το αποδέχομαι αυτό για τον εαυτό μου με τη γέννηση των εγγονών μου. Ειδικά η 5χρονη, ήταν η πρώτη και ήταν κορίτσι και με συμπάθησε με πολύ έντονο τρόπο».

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας ότι η μεγαλύτερη εγγονή του «μοιάζει με την Έμμα», γεγονός που «μου θυμίζει αυτό που δεν είχα». Ο Ρόμπερτς είναι παππούς δύο παιδιών από τα θετά του παιδιά. Η Έμμα, εντωμεταξύ, έχει τον 3χρονο γιο της, με τον πρώην της Γκάρετ Χέντλουντ.

«Το να το γράψω καθεαυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για να το γράψω», είπε ο Ρόμπερτς. «Αυτό το βιβλίο ήταν δύσκολο να γραφτεί και δεν ήθελα να το γράψω».

«Η σύζυγός μου είπε: "Είναι δύσκολο γιατί παραμένεις ειλικρινής" και το έκανα αυτό να είναι το καύσιμό μου», ανέφερε επίσης.

Photo Credits: AFP FORUM

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ισραήλ: Ο στρατός αναγγέλλει ευρείας κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις στη Γάζα06:52Σημεία για rapid test δωρεάν τη Δευτέρα06:38Σεισμός στην Εύβοια - Αισθητός και στην Αττική06:24Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα06:11Η καθιστική ζωή παράγοντας κινδύνου για Αλτσχάιμερ 23:59Ο Μπάιντεν διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη – έχει κάνει μετάσταση στα οστά23:44Ρίο: Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ποδηλάτη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο23:30Πολωνία – προεδρικές εκλογές: Μικρό προβάδισμα για τον Τρασκόφσκι στο exit poll23:16Εκλογές - Ρουμανία: Προηγείται ο Νικούσορ Νταν σύμφωνα με τα exit polls23:00Το πρώτο έντυπο περιοδικό στην ιστορία της αποκτά η Βουλή των Ελλήνων22:46Δολοφονία στη Βάρδα: Την Τρίτη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη22:32Βόλος – Καλλιθέα: Πικρή… νίκη για τους φιλοξενούμενους22:18Γαλλία – αεροδρόμιο Ορλί: Χάος λόγω βλάβης στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας22:03Λάρισα: «Εστία κινδύνου» από κάγκελο που ξεκόλλησε21:49Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο γιός του σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Πορτογαλία και πανηγύρισε σαν εκείνον (βίντεο)21:35Εσθονία: Οι ρωσικές Αρχές παρακρατούν ελληνόκτητο τάνκερ στη Βαλτική Θάλασσα21:08Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στο κέντρο20:41Λαμία – Παναιτωλικός: Αδιάφορο μεν… ματσάρα δε!20:27Η Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Η απελευθέρωση του τελευταίου Αμερικανού ομήρου της Χαμάς είναι σημαντική για όλους μας20:14Συνελήφθη με πιστόλι σε νυχτερινό κέντρο20:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο